Στις 17 Μαρτίου 2022 ο Ερμής από τις 12° 12’ των Ιχθύων θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να διακόψουμε για λίγο την ρουτίνα της καθημερινότητάς μας και να ασχοληθούμε με ενδιαφέροντα και σαφώς πιο συναρπαστικά θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε κάποιες χρήσιμες αποκαλύψεις που θα οδηγήσουν με την σειρά τους σε ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αυτό θα σας ανακουφίσει ψυχικά και θα σας δώσει και την ελπίδα που χρειάζεστε έτσι ώστε να συνεχίσετε να κάνετε όνειρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και δεν είστε άνθρωποι που αγαπούν τις αλλαγές, εδώ και καιρό με την βοήθεια του Ουρανού, γνωρίζετε ότι αν τις κυνηγήσετε μόνοι σας θα έχετε πολύ καλά αποτελέσματα και θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ανανεώστε τους στόχους σας και θα βρείτε υποστήριξη από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βελτιωθεί η επαγγελματική σας εικόνα μέσα από ευχάριστες κοινωνικές επαφές και αλλαγές ακόμα και συνεργατών. Ξαφνικές γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα είναι πολύ χρήσιμες για εσάς ενώ, ορισμένων από εσάς, τα μυαλά θα πάρει ένας έρωτας που ίσως θα πρέπει να μείνει, προς το παρόν τουλάχιστον, μυστικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καινούργιες ιδέες, ανανεωμένους στόχους αλλά και μια γενικότερη αισιοδοξία θα φέρει για εσάς η όψη αυτή. Επιπλέον, θα λάβετε και κάποια, απρόσμενα μεν, χαρούμενα δε, μηνύματα και θα κάνετε κάποιες συναντήσεις, ακόμα και με φιλικά πρόσωπα με τα οποία είχε επέλθει κάποια ρήξη στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Θα πάρετε μια μεγάλη ικανοποίηση, τόσο σε υλικό, όσο και σε ηθικό επίπεδο καθώς θα αναγνωριστούν το ήθος και οι γνώσεις σας. Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν και με τον τρόπο αυτό μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες. Κάποιοι από εσάς θα εμπλακούν ερωτικά με άτομο από το χώρο εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν αρκετές ευχάριστες συναντήσεις αλλά και μετακινήσεις που, εκτός των άλλων, θα λειτουργήσουν ανανεωτικά σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε κάποια αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς ή ακόμα και εκκεντρικό.

 

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητά σας θα αναζωογονηθεί με ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο καθώς μια γνωριμία, ακόμα και μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα αφυπνίσει μέσα σας κάποια ξεχασμένα συναισθήματα. Οικονομικά, θα έχετε εύνοια και επαγγελματική υποστήριξη ενώ η υγεία σας καλυτερεύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γοητευτικοί και μαγνητικοί καθώς είστε, αλλά και με την βοήθεια της όψης αυτής, θα έχετε εύνοια κυρίως σε θέματα σχέσεων αλλά και πιο ειδικά στα ερωτικά σας. θα βιώσετε απολαυστικές στιγμές και εκπλήξεις εκ μέρους ατόμων που έχουν μαγευτεί από τη λάμψη σας αλλά και κατακτήσεις γενικών δικών σας στόχων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ανοίξετε το παράθυρο για να βάλετε μέσα στο σπίτι σας ένα αέρα ανανέωσης. Κάποιοι από εσάς θα ανοίξετε ένα νέο σπιτικό, κάποιοι άλλοι θα εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με τους οικείους σας ενώ ορισμένοι θα ανανεώσετε την κατοικία ή το χώρο που εργάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ταξίδι, έστω και κοντινό, είτε με άτομο από το φιλικό, είτε και από το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας βοηθήσει να τονωθείτε και να εστιάσετε στα θετικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Σε γενικές γραμμές, θα έχετε ευχάριστες επαφές και ειδήσεις ενώ ένας νέος έρωτας ανήκει στην σφαίρα του πιθανού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν με ένα μάλλον ιδιαίτερα απρόσμενο τρόπο, κάτι που θα βγάλει από πάνω σας περιττά άγχη και στενάχωρες καταστάσεις. Το ίδιο θα συμβεί και με την προσωπική σας ζωή καθώς μια νέα γνωριμία θα αναταράξει τα ως ώρας ήσυχα νερά σας. Ορισμένους θα τους απασχολήσει κάποια μετακόμιση.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει χαρά και αισιοδοξία. Όμορφες επαφές, πολλά και ευχάριστα μηνύματα αλλά και απολαυστικές στιγμές με γοητευτικούς και καλοσυνάτους ανθρώπους θα λειτουργήσουν με ένα καταπραϋντικό τρόπο στην ψυχοσύνθεσή σας. Ό,τι δεν σας ικανοποιεί μπορεί να αλλάξει, αρκεί να εστιάσετε στην χαρά και στην αισιοδοξία.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού