ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βάλετε στόχους και να κάνετε σχέδια που όμως θα στηρίζονται σε βάσεις ρεαλιστικές και όχι ουτοπικές. Κάποια πρόσωπα από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας στηρίξουν έτσι ώστε να κάνετε πραγματικότητα ένα επαγγελματικό σας πλάνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα καταφέρετε να βάλετε σε μια σειρά τις εκκρεμότητές σας, τόσο τις οικονομικές, όσο και τις συναισθηματικές, κάτι που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε ψυχολογικά. Επαγγελματικά, κάτι καινούργιο και ενδιαφέρον ανατέλλει για εσάς ή ίσως και η αναβάθμισή σας στην ήδη υπάρχουσα εργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχετε κάποια εκκρεμότητα, είτε γραφειοκρατικής, είτε νομικής φύσης, θα καταφέρετε να την τακτοποιήσετε με ευνοϊκούς για εσάς όρους. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε σχέση με τα επαγγελματικά σας που θα σας ικανοποιήσουν. Ένα ταξίδι με το ταίρι σας θα ανανεώσει τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας πραγματικότητα ενώ οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα ομαλοποιηθούν. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά ερωτικά με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε κάτι συναισθηματικά σταθερό.

ΛΕΩΝ

Θα καταφέρετε, με την όψη αυτή, να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδιά σας και, ως εκ τούτου, να σταθεροποιήσετε και τα οικονομικά σας. Αισθηματικά, ορισμένοι θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο σοβαρό βήμα στη σχέση σας ενώ άλλοι θα κάνετε μια σοβαρή γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας απασχολήσει η κατοικία σας και η οικογένειά σας με την έννοια της βελτίωσης της καθημερινότητας όλων σας. Ορισμένοι από εσάς ίσως αποφασίσετε να κάνετε και κάποιες πιο μόνιμες αλλαγές στο γραφείο ή στο σπίτι. Αισθηματικά, ορισμένοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε κάτι καινούργιο επαγγελματικά ή να προχωρήσετε σε μια νέα, και αρκετά σημαντική για την καριέρα σας, συνεργασία. Αισθηματικά, το ταίρι σας θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια. Ορισμένοι θα αγοράσετε μεταφορικό μέσο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρείτε λύσεις σε κάποια οικονομικά οικογενειακά θέματα ενώ ορισμένοι θα λάβετε και κάποια χρήματα που αναμένατε καιρό τώρα τα οποία, ίσως, προέρχονται από την εκμετάλλευση οικογενειακής ακίνητης περιουσίας. Θετικά νέα θα έχετε και για αγοραπωλησία ακινήτου ή μια μετακόμιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και πως πρέπει να κινηθείτε έτσι ώστε να καλυτερεύσει η ζωή σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε και κάποια σημαντική απόφαση που θα αφορά τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα λάβετε ευχάριστα νέα σχετικά με τα οικονομικά σας που θα σας βοηθήσουν, όχι μόνο να πάρετε βαθιές ανάσες και να ηρεμήσετε ψυχολογικά, αλλά και να προσφέρετε βοήθεια σε μέλη της οικογένειάς σας. Επαγγελματικά, ορισμένοι θα κάνετε κάποια συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και την εύνοια των ανώτερων από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία με τις γνώσεις, την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά σας και με τον τρόπο που χειρίζεστε καταστάσεις υπό πίεση. Ορισμένοι από εσάς θα έχετε τη βοήθεια φίλων σε ένα ζήτημα που αφορά την καριέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την όψη αυτή κάποιοι από εσάς θα ολοκληρώσετε κάποιες συζητήσεις σχετικές με μια νέα δουλειά ενώ ορισμένοι άλλοι θα αναλάβετε και κάτι επιπλέον στην ήδη υπάρχουσα που θα βελτιώσει και τη γενική εικόνα σας. Το σίγουρο είναι ότι σε κάθε περίπτωση θα βελτιωθεί το επαγγελματικό σας στάτους.