Στις 26 Ιουλίου 2022 ο Ερμής από τις 14° 16’ του Λέοντα θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας κάνει περισσότερο ευέξαπτους και αρκετά οξύθυμους.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει έντονα διεκδικητικούς σε ό,τι αφορά τα κεκτημένα σας και παράλληλα έντονα ανταγωνιστικούς σε σχέση με ότι θέλετε να αποκτήσετε. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, δώστε προσοχή γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να σας παρεξηγήσουν εξαιτίας του έντονου παρορμητισμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα γίνετε περισσότερο πεισματάρηδες και θα παρασυρθείτε σε εγωιστικές συμπεριφορές ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους οικείους σας και το ταίρι σας. Προσπαθήστε να μην είστε άκαμπτοι αλλά πιο ανοιχτοί στις διαφορετικές απόψεις των άλλων που δεν είναι απαραίτητα λάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οποιοδήποτε καταπιεσμένο συναίσθημα έχετε θάψει, «θα «διεκδικήσει» την αμέριστη προσοχή σας προκαλώντας σας εκνευρισμό και ένταση. Προσπαθήστε να μην είστε αμετακίνητοι σε ό,τι πιστεύετε. Επιπλέον, εξαιτίας της βιασύνης σας θα είστε επιρρεπής σε μικροατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε αρκετές επαφές με φιλικά σας πρόσωπα αλλά και με άτομα από τον ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο που ωστόσο θα σας βάλουν και σε πολλά έξοδα. Αποφύγετε τις αλόγιστες αγορές και διασκεδάσεις και προσπαθήστε να μην εμπλέξετε στα οικονομικά σας άτομα από το φιλικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ

Οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά παράλληλα και οι πιεστικές προθεσμίες παράδοσης της δουλειάς σας, θα σας αναγκάσουν να δουλεύετε κάτω από απαιτητικές συνθήκες που θα σας κουράσουν. Προσπαθήσετε να βρίσκετε κάποια κενά για να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος σας θα επανέλθουν στη μνήμη σας κάνοντας σας νευρικούς και φοβικούς σε ό,τι αφορά το μέλλον αλλά και τις παρούσες σχέσεις σας. Θα πρέπει να αφήσετε το παρελθόν πίσω και μην το αφήνετε να διαφεντεύει το παρόν και, φυσικά, το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

 

Θα σας απασχολήσουν τα μελλοντικά σας σχέδια, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και κάποια άλλα πιο προσωπικά που, σε ορισμένες περιπτώσεις, αφορούν συλλόγους ή ομάδες. Ωστόσο, τα πιεσμένα οικονομικά σας, σας έχουν «δέσει τα χέρια» προκαλώντας σας απογοήτευση. Κάντε λίγο υπομονή ακόμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους κάποιων συνεργατών σας που θα σας βάλουν σε θέση μάχης και διεκδίκησης των κεκτημένων σας. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας, ορισμένες κουβέντες σχετικές με το μέλλον της σχέσης σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε ρήξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως τις χρησιμοποιείτε σαν άλλοθι για να αποφύγετε να ασχοληθείτε με κάποια πιο δύσκολα θέματα σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Καλό είναι, όταν θα νιώσετε έτοιμοι, να ομολογήσετε τις ανάγκες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσουν κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες τις οποίες και θα πρέπει να τακτοποιήσετε, όπως επίσης και κάποια έκτακτα έξοδα που θα αφορούν, είτε τα παιδιά σας, είτε το ερωτικό σας ταίρι. Προσοχή στους ερωτικούς καυγάδες γιατί θα σας στοιχίσουν συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν προβλήματα σε σχέση με συγγενικά σας πρόσωπα που, είτε θα χρειαστούν άμεσα τη βοήθειά σας, είτε θα σας φτάσουν στα όριά σας με τις απαιτήσεις τους. Σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας προσέξτε τι λέτε και πως το λέτε, πάνω στο θυμό, γιατί θα το μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΣ

Στον επαγγελματικό σας χώρο θα υπάρξουν κάποια κουτσομπολιά στα οποία και ορισμένοι θα προσπαθήσουν να σας εμπλέξουν. Μην πέσετε στην παγίδα γιατί στο τέλος θα εκτεθείτε εσείς. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά, στην οδήγηση για τυχόν μικροατυχήματα λόγο βιασύνης.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!