ΚΡΙΟΣ

Αν και με την όψη αυτή θα θελήσετε να πάρετε ρίσκα και να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα, καλό θα ήταν να μη «βγείτε από την πεπατημένη» γιατί τα αποτελέσματα των ενεργειών σας δεν θα είναι τα αναμενόμενα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά νομικά θέματα και υπογραφές συμβολαίων.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό θα ήταν, δεδομένης της όψης αυτής, να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε παρελθούσες οικονομικές, και μη, εκκρεμότητές σας καθώς τα γεγονότα που κατόπιν θα συμβούν θα σας αγχώσουν αρκετά. Σε ό,τι αφορά τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, θα χρειαστεί με βαριά καρδιά να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, δεν θα πρέπει να δίνετε σημασία στα μεγάλα λόγια ούτε και εσείς να κάνετε υπεραισιόδοξες προβλέψεις γιατί τα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται και θα απογοητευτείτε. Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, μην υπόσχεστε πράγματα που είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα γεγονότα, τα σχετικά κυρίως με την καριέρα σας, θα τρέχουν με ταχύτητες τις οποίες θα είναι δύσκολο για εσάς να ακολουθήσετε με αποτέλεσμα να νιώσετε σωματική και πνευματική κούραση. Θα πρέπει, πάνω από όλα, να προφυλάξετε την υγεία σας και να φροντίσετε πρώτα τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Με την όψη αυτή, καλό θα ήταν να θυμάστε ότι, όταν υπάρχει ενθουσιασμός στον έρωτα και το πάθος της στιγμής είναι μεγάλο, λέμε μεγάλα λόγια και δίνουμε υποσχέσεις. Ωστόσο, για να μην υποστείτε τις συνέπειες του ενθουσιασμού, δεν θα πρέπει να υπέρ – αισιοδοξείτε αλλά να περιμένετε να δείτε τα λόγια να μεταφράζονται σε πράξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα και μην κάνετε «την τρίχα τριχιά», ειδικά σε ό,τι αφορά θέματα της οικογένειάς σας, γιατί στο τέλος θα σας κατηγορήσουν για έλλειψη ενσυναίσθησης και αμετροέπεια. Πλησιάστε περισσότερο το ταίρι σας και δείτε και τις δικές του ανάγκες και θυμηθείτε ότι κανείς δεν είναι δεδομένος.

ΖΥΓΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα λάβετε κάποια όχι και τόσο καλά νέα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας που θα σας αγχώσουν για τα καλά. Προσπαθήστε να βάλετε σε λειτουργία τη λογική και να βρείτε τα πατήματά σας. Προσοχή να δείξετε και στον τομέα της υγείας σας και ξεκουραστείτε γιατί η υπερκόπωση καραδοκεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας αναγκάσει να τα βάλετε κάτω και με μια καθαρά «λογιστική ματιά» να δείτε, αφενός που ξοδεύετε τα χρήματα σας και στο τέλος ξεμένετε, και αφετέρου που ξοδεύεστε συναισθηματικά και «στεγνώνετε» εσωτερικά. Το πρώτο μέλημά σας καλό θα ήταν να είναι η δική σας καλοπέραση και όχι των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη όψη αυτή θα νιώσετε ότι σιγοβράζουν μέσα σας συναισθήματα που, όχι μόνο δεν μπορείτε να τα προσδιορίσετε ακριβώς, αλλά δεν μπορείτε και να τα ελέγξετε. Για το λόγο αυτό, συγκρατηθείτε καθώς μπορεί να πείτε και να κάνετε πράγματα τα οποία θα μετανιώσετε ακριβώς την επόμενη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, θα ανακαλύψετε κάποιο παρασκήνιο το οποίο, αν και στην αρχή θα σας εκνευρίσει ή ακόμα και σοκάρει, στο τέλος θα σας βγει σε καλό γιατί θα διαχωρίσετε, προς όφελός σας, την ήρα από το σιτάρι. Γενικά, όμως, ούτε να πιστεύετε, ούτε να λέτε μεγάλα λόγια και να προσέχετε με ποιους μοιράζεστε τα μυστικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα θωπεύσουν τη ματαιοδοξία σας και θα σας οδηγήσουν με τη συμπεριφορά τους σε μονοπάτια δύσκολα να διαβείτε, ειδικά αν είστε άνθρωποι που έχετε μάθει να βαδίζετε με τον «σταυρό στο χέρι». Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, μην κάνετε αλόγιστες αγορές προκειμένου να εντυπωσιάσετε τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επαγγελματική σας ζωή θα χρειαστεί την αμέριστη προσοχή σας και τη σωστή κρίση σας προκειμένου να μην κάνετε κινήσεις που στο τέλος θα σας στοιχίσουν. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, να έχετε στο μυαλό σας μια παροιμία που λέει «Να απλώνεις τα πόδια σου όσο φτάνει το στρώμα σου» γιατί τα λάθη του σήμερα θα τα πληρώσετε αύριο.

Πηγή: MyAstro.gr