Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

 

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε αυτά που σας υπόσχονται οι άλλοι γιατί οι πιθανότητες να σας καλλιεργούν φρούδες ελπίδες είναι μεγάλη. Αφήστε τις πράξεις των άλλων, και όχι τα λόγια, να μιλήσουν για αυτούς και μην αφήνετε κανένα να σας επηρεάζει ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να μην πιστεύετε εύκολα αυτά που σας υπόσχονται. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σας δημιουργήσουν ψεύτικες ελπίδες σε σχέση με μία οικονομική συμφωνία ή μια επένδυση που θέλετε να κάνετε με αποτέλεσμα να εξαπατηθείτε και να χάσετε χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την προσοχή σας θα χρειαστεί να δώσετε στις προσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργηθούν παρανοήσεις λόγω λάθους τρόπου έκφρασης, από εσάς ή τους άλλους, και ως εκ τούτου παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας τσακίσει λίγο τα νεύρα γιατί θα έχετε να αντιμετωπίσετε αναβολές και ανατροπές στο καθημερινό σας πρόγραμμα, αλλά και παρεξηγήσεις με συνεργάτες γιατί ίσως, είτε εσείς, είτε οι άλλοι, δεν έχετε δώσει και πολύ μεγάλη σημασία σε βασικές λεπτομέρειες.

ΛΕΩΝ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή. Οπότε, καλό θα ήταν «όπου ακούτε πολλά κεράσια να κρατάτε και μικρό καλάθι» γιατί μπορεί να σας δημιουργηθούν ελπίδες για μια σχέση που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρατήστε «χαμηλό προφίλ» γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργηθούν, στην κυριολεξία από το πουθενά, παρεξηγήσεις με τους οικείους σας, ή ακόμα χειρότερα, με μέλη της οικογένειας του/της συντρόφου σας, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στην μεταξύ σας σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Εξαιτίας της ανάγκης σας, αφενός να μην δημιουργείτε εντάσεις, και αφετέρου να τα έχετε καλά με όλους για να έχετε και την ησυχία σας, ίσως αναγκαστείτε να δώσετε υποσχέσεις τις οποίες, αν δεν καταφέρετε να κρατήσετε, στο τέλος θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να δώσετε την πρέπουσα προσοχή σε επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες που τυχόν κάνετε γιατί αυτά που θα σας υποσχεθούν πολύ πιθανά να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα για τυχόν κλοπές ή απώλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή σας προειδοποιεί για τυχόν προβλήματα που θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε αν, προκειμένου να καταφέρετε να αποκτήσετε μια επαγγελματική θέση ή να πετύχετε μια οικονομική συμφωνία, δείξετε στους άλλους ένα πρόσωπο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έντονη ψυχική σας ανάγκη να πιστέψετε μέσα σας ότι όλα είναι καλά και οι σχέσεις σας, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές, κυλάνε όμορφα θα σας οδηγήσει να χτίσετε μια ιδανική πραγματικότητα στο μυαλό σας η οποία, όμως, δεν θα είναι πραγματική. Γενικά, μη πιστεύετε ότι σας λένε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην ρίχνετε την αξία σας και μην υποτιμάτε τον εαυτό σας προκειμένου να είστε αγαπητοί σε όλους. Κάποιοι από εσάς θα βιώσουν μια απογοήτευση από ένα φιλικό τους πρόσωπο, ενώ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τα προσωπικά σας αντικείμενα και τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σας σχέσεις καθώς μπορεί, εξαιτίας του ότι θα θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να αναλάβετε μια υποχρέωση την οποία δεν θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας και να εκτεθείτε.

Πηγή myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top