Στις 8 Οκτωβρίου 2021, ο Ήλιος και ο Άρης θα βρεθούν σε όψη συνόδου στις 15° 06’ του Ζυγού. Η όψη αυτή θα μας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς και άμεσους χωρίς ωστόσο να φανούμε επιθετικοί και μαχητικοί, μια και η σύνοδος γίνεται σε ζώδιο που βρίσκεται στην κυβέρνηση της Αφροδίτης. Η ανάγκη να φέρουμε εις πέρας καταστάσεις δύσκολες θα μας κινητοποιήσει στο να πάρουμε πρωτοβουλίες και να βρούμε λύσεις στα όποια θέματα μας ταλανίζουν.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας γεμίσει ενέργεια, ζωτικότητα και όρεξη για να σηκώσετε τα μανίκια και να προσπαθήσετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα χρωματιστούν με αμεσότητα στην έκφραση και ενεργητικότητα. Επιπλέον, η ερωτική σας ζωή θα σας χαρίσει στιγμές έντονου πάθους αλλά και γενικής έντασης, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και συγκρούσεις με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δυναμική της όψης αυτής θα σας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή. Θα γίνετε πιο μαχητικοί και θα αναζητήσετε πιο δυναμικά την διάκριση σας μέσα από τα επιτευγμάτα σας. Αν κάτι πρέπει να προσέξετε αυτό είναι οι σχέσεις σας με συναδέλφους και συνεργάτες γιατί η διάθεση επιβολής των θέλω σας μπορεί να προκαλέσει, μεταξύ σας, διαμάχες και προστριβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έντονη διάθεση σας να φλερτάρετε και μέσα από αυτό να αυτοεπιβεβαιωθείτε θα σας κάνει κυνηγούς των απολαύσεων και του έρωτα. Θα λάμπετε και θα είστε γεμάτοι δημιουργικότητα, κάτι που φυσικά θα σας φέρει και πολλές επιτυχίες. Το μόνο που έχετε να προσέξετε είναι το να εστιάσετε στα δικά σας θέλω και να μην δώσετε και ιδιαίτερη σημασία στα συναισθήματα των όποιων άλλων της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας και να διεκπεραιώσετε δύσκολες καταστάσεις άμεσα και γρήγορα, ακόμα και αν χρειαστεί να βιώσετε κάποιες εντάσεις με τα οικεία σας πρόσωπα. Επιπλέον, κάποιους από εσάς θα αγγίξει η νοσταλγία για ανθρώπους που έχουν μιλήσει γλυκά στην καρδιά σας προκαλώντας σας να κάνετε κινήσεις για να τους πλησιάσετε ξανά.

ΛΕΩΝ

Η δίψα σας για επικοινωνία των σκέψεων και των ιδεών σας καθώς και η ανάγκη σας να βρεθείτε με ομοϊδεάτες σας θα σας ωθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες. Το κέφι και η ανάγκη σας να περάσετε καλά μπορούν να σας προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες καλοπέρασης. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί η γρήγορη σκέψη σας μπορεί να σας οδηγήσει ακόμα και σε επικοινωνιακά λάθη που θα σας στοιχίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας δοθούν ευκαιρίες, με την όψη αυτή, για να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο στον οικονομικό τομέα με σκοπό, όχι μόνο να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, αλλά και να πάτε ένα βήμα παραπέρα ώστε να κατακτήσετε στόχους που μέχρι τώρα φάνταζαν ανέφικτοι. Αυτή σας η διάθεση όμως, μπορεί να σας κάνει περισσότερο πεισματάρηδες και κτητικούς ακόμα και σε σχέση με τα πρόσωπα του άμεσου προσωπικού σας περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της όψης αυτής, πράγμα που σημαίνει ότι θα γίνετε περισσότερο άμεσοι στον τρόπο που εκφράζεστε και θα νιώθετε ότι είστε γεμάτοι ενέργεια και, φυσικά, αισιοδοξία. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας προσφέρει στιγμές έντονου πάθους καθώς η γενικότερη ανάγκη σας θα αφορά την εκτόνωση της ενέργειάς σας. Λίγη προσοχή μόνο θα πρέπει να δώσετε στην γενικότερη έντασή γιατί μπορεί να σας προκαλέσει και νεύρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλες οι καταπιεσμένες σας επιθυμίες, τα όνειρα που δεν έγιναν πραγματικότητα και τα απωθημένα θα βγουν στην επιφάνεια, με την όψη αυτή, διεκδικώντας, όχι μόνο την προσοχή σας, αλλά και την αναγκαιότητα να δράσετε και να βελτιώσετε με τον τρόπο αυτό την ψυχοσύνθεσή σας. Ασχοληθείτε με το μέλλον σας αλλά μην πέσετε στην παγίδα να λειτουργήσετε παρασκηνιακά προκειμένου να κάνετε πραγματικότητα τα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεσή σας να ανταλλάξετε ενέργειες, γνώση και ιδέες θα σας ωθήσουν να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Αυτό, μαζί με την έντονη δημιουργικότητά σας αλλά και την ανάγκη σας για άμεσες ενέργειες θα φέρει στο εδώ και τώρα σας τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Φτάνει μόνο να μην αφήσετε την υπεραισιοδοξία σας να σας εμποδίσει να δείτε την πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας να προβάλετε, τόσο τα επιτεύγματά σας, όσο και την δυναμική σας προσωπικότητα θα σας ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο. Αυτό φυσικά εκτός του ότι θα σας ωθήσει να κατακτήσετε στόχους, θα σας βοηθήσει και να κερδίσετε την εκτίμηση ατόμων που δρουν σε ανώτερες θέσεις από εσάς. Προσέξτε μόνο τις όποιες τάσεις δογματισμού που πιθανός έχετε, καθώς και την αναγκαιότητα του να είστε πάνω από όλους και από όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυαλό σας θα δουλεύει γρηγορότερα και θα δέχεστε στην κυριολεξία ένα πνευματικό καταιγισμό ιδεών τις οποίες και θα θελήσετε να μεταφέρετε σε άτομα που βρίσκονται στις ίδιες συχνότητες με εσάς. Η διάθεσή σας αυτή θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς, κυρίως γιατί θα θέλετε να καταστήσετε τους στόχους σας. Η ανάγκη σας για μετακινήσεις και ταξίδια ίσως σας κάνει να εστιάσετε μόνο σε αυτά που εσείς θέλετε και όχι στις επιθυμίες των άλλων.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να λειτουργήσετε άμεσα βρίσκοντας λύσεις σε οικονομικά σας θέματα. Μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχετε ακόμα και με το δημόσιο ή με τράπεζες με όρους θετικούς για εσάς. Επίσης όμως, μπορεί να βελτιώσετε και την αισθηματική σας ζωή, καθώς ο έντονος ερωτισμός σας θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!