Στις 19 Οκτωβρίου 2022 ο Ήλιος από τις 26°09’ του Ζυγού θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας αποκαλύψει πολλά μυστικά αλλά και ίντριγκες που έχουν συμβεί πίσω από την πλάτη μας, κάτι που θα μας φέρει αντιμέτωπους, φυσικά, με τις δικές μας πλάνες.

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να κατευνάσετε τον συνήθως ευέξαπτο χαρακτήρα σας καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, προβλήματα αλλά και εντάσεις, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Το να καταλάβετε τις ανασφάλειες των άλλων θα σας βοηθήσει αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να αλλάξετε κάποιες διατροφικές σας συνήθειες έτσι ώστε να τονώσετε τόσο τη σωματική, όσο και την πνευματική σας απόδοση και ευεξία. Επιπλέον, θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας γιατί θα υπάρξουν εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Όσο και αν το επιθυμείτε, δυστυχώς δεν μπορείτε να έχετε «και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο». Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί από εσάς θα βρεθείτε εν μέσω σημαντικών, για την ερωτική σας ζωή, διλημμάτων. Θα χρειαστεί να καλμάρετε τη ζήλεια σας γιατί θα πηγάζει καθαρά από ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα καθαρά οικογενειακά. Θα χρειαστεί να κάνετε έξυπνες μανούβρες έτσι ώστε να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς και να βρείτε ένα καλύτερο modus vivendi για εσάς και το ταίρι σας με γνώμονα πάντα την αγάπη και τον σεβασμό.

ΛΕΩΝ

Καλό θα ήταν για εσάς να έχετε κατά νου το γνωστό ρητό «Verba volant, scripta manent: Τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν» γιατί υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις αλλά και στις σχέσεις με τους συγγενείς και τα αδέρφια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ορισμένοι από εσάς, στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε και να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, μπορεί να χώσετε, κάπως παραπάνω από ότι αντέχετε, το χέρι σας στην τσέπη. Γενικά, θα πρέπει να προσέξετε μήπως ο έρωτας έρχεται σε αντιδιαστολή με τον αυτοσεβασμό και την αυταξία σας.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα πρέπει να λειτουργήσετε παρορμητικά αυτές τις ημέρες αλλά μάλλον «να μετράτε μέχρι το δέκα» πριν μιλήσετε ή πράξετε, γιατί οι πιθανότητες να μετανιώσετε μετά θα είναι μεγάλες. Κάποιο μέλος της οικογένειάς σας θα χρειαστεί, είτε την οικονομική σας συνδρομή, είτε γενικά τη βοήθειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει να καταλάβετε, εκ των έσω, ότι αυτό που στο τέλος σας απογοητεύει στις σχέσεις σας δεν είναι οι άλλοι, αλλά οι προσδοκίες που είχατε από αυτούς. Μην αφεθείτε σε σκούρες σκέψεις που μπορούν να σας οδηγήσουν στη μελαγχολία και σκεφτείτε διπλά κάποιο ερωτικό παρασκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην περιμένετε πολλά από ανθρώπους που σας έχουν με τις πράξεις τους αποδείξει ότι δεν μπορούν, ή δεν θέλουν, να σας τα δώσουν. Ανανεώστε τους στόχους σας, πάντα όμως σκεπτόμενοι την επόμενη κίνησή σας και το ενδεχόμενο να χρειαστεί να είστε περισσότερο ευέλικτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθυστέρηση κάποιων χρημάτων που αναμένετε θα σας δημιουργήσει ένα πρόσθετο συναισθηματικό βάρος καθώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε και σε σχέση με τις επαγγελματικές σας σχέσεις καθώς και με τη γενικότερη εικόνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν κυλάνε με τον ρυθμό που θα θέλατε, θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην αφεθείτε σε σκέψεις καταθλιπτικές. Να είστε ευέλικτοι σε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές. Τομείς όπως οι σπουδές, οι νομικές υποθέσεις και οι μετακινήσεις θα χρειαστούν την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΣ

Θα πρέπει να γίνετε περισσότερο φειδωλοί στον τρόπο που ξοδεύετε καθώς θα χρειαστεί να καλύψετε κάποιες τρέχουσες δαπάνες και αυτό θα σας στρεσάρει αρκετά. Στα αισθηματικά σας, μη βγείτε από την πεπατημένη γιατί το σκεπτικό «φίλοι με προνόμια» μπορεί να σας στοιχίσει αρκετά.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!