Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

Στις 23 Ιουνίου 2021, ο Ήλιος από τις 02° 11’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Δία που θα βρίσκεται στις τις 02° 11’ των Ιχθύων. Η όψη αυτή είναι μία από τις καλύτερες καθώς προκαλεί καλή διάθεση, εξωστρέφεια και γενναιοδωρία. Οι σχέσεις μας θα είναι ζεστές και φιλικές και θα είμαστε γεμάτοι ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες και την τύχη που αυτή η τόσο θετική όψη θα φέρει στην ζωή μας. Θα αισθανόμαστε ότι έχουμε μια μορφή θεϊκής προστασίας και αυτό θα μας δώσει περισσότερη σιγουριά σε ότι θελήσουμε να κάνουμε.

Η όψη αυτή θα φέρει και βοήθεια από άτομα που βρίσκονται σε θέση ισχύος, είτε μιλάμε για την επαγγελματική μας ζωή, είτε πρόκειται για την κοινωνική μας ζωή. Επίσης, θα υπάρξουν προτάσεις που θα μας κάνουν να νιώσουμε ότι ανοίγονται μπροστά μας πολλές προοπτικές γεμάτες υποσχέσεις για ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ακόμα, τυχερές συγκυρίες θα ξαναφέρουν την χαρά στην ζωή μας καθώς και αρκετά κέρδη.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει πολλά και ευχάριστα γεγονότα τα οποία και θα έχουν σχέση με την οικογένειά σας και τα μέλη της. Οι συνθήκες διαβίωσης θα βελτιωθούν ίσως εξαιτίας κερδών από κάποια αύξηση ή από κάποια κληρονομιά. Κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι ή να κάνετε κάποια αγοραπωλησία ακινήτου η οποία και θα γίνει με πολύ ευνοϊκές για εσάς συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σχέση με τα αδέρφια, τους συγγενείς ή ακόμα και με τους γείτονες σας θα γίνουν καλύτερες. Γενικά η ζωή σας ανανεώνεται καθώς γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες. Ίσως κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού βρεθείτε με κάποιο άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο, κυρίως στην επαγγελματική σας ζωή. Μεγάλες χαρές θα λάβετε και μέσα από το άμεσο φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέχρι στιγμής επαγγελματική σας ζωή σας έκανε να αισθάνεστε ότι αντί για στέρεο έδαφος πατάτε σε κινούμενη άμμο. Τώρα όμως και με την όψη αυτή τα πράγματα αλλάζουν και θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις οι οποίες θα έρθουν μέσα από προτάσεις που θα σας φέρουν θετικές αλλαγές και κέρδη ικανά να αλλάξουν την καθημερινότητά σας. Επίσης, θα ζήσετε όμορφες στιγμές και στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κλείσετε μια και καλή όσα προβληματικά κεφάλαια έχετε ακόμα ανοιχτά στην ζωή σας, τα οποία και σας εμποδίζουν, καθώς φαίνεται, να προχωρήσετε στην ζωή σας. Θα βιώσετε την αναγκαία αισιοδοξία που χρειάζεστε έτσι ώστε να πάρετε δύναμη και να κάνετε αλλαγές τέτοιες που θα τροποποιήσουν θετικά όλη σας την ζωή.

ΛΕΩΝ

Ή όψη αυτή θα σας φέρει κέρδη και γενικά θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και για τον λόγο αυτό, επιτέλους, θα αισθανθείτε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. Οι ευνοϊκές εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή θα σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές που θα σας ικανοποιήσουν ψυχικά. Θα συνειδητοποιήσετε ότι γύρω σας έχετε ανθρώπους που σας νοιάζονται πραγματικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή καθώς, όσοι είστε δεσμευμένοι να δείτε την σχέση σας με το ταίρι σας να ανανεώνεται χαρίζοντάς σας υπέροχες στιγμές. Όσοι είστε αδέσμευτοι ίσως μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον να γνωρίσετε κάποιο άτομο το οποίο και θα φέρει ξανά στην ζωή σας την έμπνευση, την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητα.

 

ΖΥΓΟΣ

Στην δική σας περίπτωση η τύχη θα έρθει μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Όχι μόνο γιατί άτομα σε ηγετικές θέσεις στον χώρο που εργάζεστε θα αναγνωρίσουν την αξία σας, αλλά και γιατί θα σας δείξουν έμπρακτα την εκτίμησή τους μέσα από ένα μπόνους ή μια αύξηση. Επιπλέον, θα αισθανθείτε ακόμα καλύτερα σωματικά καθώς θα επιστρέψει η ζωτικότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει ευκαιρίες για ταξίδια τα οποία και θα έρθουν να σας ανανεώσουν μέσα και έξω. Ίσως μάλιστα και κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού γνωρίσετε κάποιο άτομο που μελλοντικά θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Γενικά, η περίοδος αυτή θα σας ανανεώσει συναισθηματικά καθώς ένας νέος έρωτας θα φέρει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα, τόσο κινητής, όσο και ακίνητης περιουσίας. Ίσως χρειάζεται να υπογράψετε κάποια συμβόλαια σχετικά με μια αγορά ή πώληση οικογενειακού ακίνητου ή ίσως σας απασχολήσουν ακόμα πιο έντονα θέματα κληρονομικά, με την έννοια υποχρεώσεων στο δημόσιο. Σε κάθε περίπτωση, όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως κάνετε ένα ταξίδι το οποίο και θα σας χαλαρώσει και ανανεώσει, τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Διότι έχετε περάσει πολλά και έχετε ταλαιπωρηθεί και πιεστεί ακόμα περισσότερο, κυρίως από άτομα πολύ κοντινά σας. Οι μέρες όμως σας ευνοούν και έτσι ξεκολλώντας από μίζερες σκέψεις θα μπορέσετε ξανά να ονειρευτείτε και να βάλετε νέους στόχους στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήστε πίσω σας τις αντιξοότητες που είχαν έρθει και σταθεί επίμονα μπροστά σας μπλοκάροντας σας την θέα στην κορυφή! Οργανωθείτε και απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας πίεσαν και δείτε τώρα όλα γύρω σας να αρχίσουν να πέφτουν σαν τα κομμάτια ενός τεράστιου πάζλ στην θέση τους. Προοπτικές για ανάπτυξη και επιτυχία καθώς και ευκαιρίες για κέρδη θα βρεθούν στο «μενού» της όψης.

ΙΧΘΥΣ

Όποιος έχει τρελούς φίλους και αγαπημένους τα έχει όλα!! Αυτό είναι και το σύνθημα της όψης αυτής για εσάς. Γιατί, μόνο κοιτώντας λίγο διαφορετικά και έχοντας πίστη ακόμα και στα πιο τρελά σας όνειρα θα τα καταφέρετε! Πιστέψτε στην δημιουργικότητά σας και στα ταλέντα σας και, με βοηθούς την αισιοδοξία και την φιλοδοξία, θα δείτε πόσο γενναιόδωρη μπορεί να γίνει η τύχη μαζί σας.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top