Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούλιο 2023

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14

Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

ΓΕΝΙΚΑ: Έχεις την ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά σε κάθε τι που αγαπάς και να νιώσεις την ζεστασιά και την φροντίδα των αγαπημένων σου προσώπων, με τα οποία οι σχέσεις σου ήταν αρκετά τεταμένες το τελευταίο διάστημα! Επιπλέον, τώρα θα κατανοήσεις ότι έχει φτάσει και η δική σου σειρά να κάνεις κάποιες σημαντικές θυσίες, προκειμένου να διατηρήσεις κάποιες σχέσεις στη ζωή σου, που για σένα είναι σημαντικές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρχίζεις από αυτό το μήνα να αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και υπεύθυνα τον τομέα των αισθηματικών σου και αντιλαμβάνεσαι ότι έχει έρθει η ώρα να δεσμευτείς πιο ουσιαστικά στο πλευρό ενός συντρόφου, που ήδη γνωρίζεις, είτε είσαι σε σχέση, είτε είναι πρόσωπο του περιβάλλοντός σου! Η αισθηματική σου ζωή θα παρουσιάσει σημαντική ανανέωση, απλά χρειάζεται προσπάθεια και υποχωρήσεις από την πλευρά σου, για να μπορέσουν όλα να πάνε ρολόι, ακριβώς όπως τα θέλεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από το ξεκίνημα αυτού του μήνα θα θελήσεις να κλείσεις εκκρεμότητες στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχεις! Στην εργασία σου, θα υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις, που θα σε φορτίσουν με άγχος, ενώ τα οικονομικά σου παραμένουν σταθερά και αυτό σε πιέζει!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς, να κατανοήσεις τις ανάγκες σου και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις γύρω σου, με περισσότερη σοφία, αλλά και ωριμότητα. Έχεις ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, θέλεις να ξεπεράσεις φόβους, ανασφάλειες και το παρελθόν, και αυτό είναι κάτι που πραγματικά θα το καταφέρεις! Αυτό το μήνα μπορείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αναγνωρίζεις αυτό το μήνα σημαντικά λάθη του παρελθόντος, τα αντιλαμβάνεσαι και διορθώνεις κάποια πράγματα στα αισθηματικά σου ή τουλάχιστον, στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις! Μία σχέση θέλει τον χρόνο της για να εξελιχθεί και χρειάζεται να δεις τα πράγματα με ωριμότητα. Αν δεν έχεις σχέση, τότε αυτό το μήνα θα καταφέρεις επιτέλους να ξεπεράσεις μία ερωτική σχέση του παρελθόντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου δεν είναι η προτεραιότητά σου για αυτό το μήνα. Σου δίνεται όμως η ευκαιρία να συγκροτήσεις τα πλάνα που έχεις για τους μήνες που ακολουθούν και μάλιστα, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εργαστείς, προκειμένου να λάβεις ηθική, αλλά και οικονομική ανταμοιβή!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας γεμάτος πάθος, ένταση, ερωτισμό, αλλά και μεγάλη τάση από την πλευρά σου, για σπατάλη… Το ενδιαφέρον σου θα είναι επικεντρωμένο στα οικονομικά και στα ερωτικά σου, τα οποία μπορούν να σημειώσουν πρόοδο, αρκεί να μην πάρεις τώρα παράλογα ρίσκα…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Φόβος, αλλά και ενθουσιασμός είναι τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν αυτό τον Ιούλιο… Από τη μία πλευρά αισθάνεσαι την καρδιά σου να χτυπά σε τρελούς, ερωτικούς ρυθμούς, από την άλλη υπάρχει αυτός ο φόβος, τον οποίο και δεν μπορείς να ξεπεράσεις και πιστεύεις ότι για μία ακόμα φορά τα αισθηματικά σου θα γίνουν σαλάτα! Μην επιτρέψεις στην αναποφασιστικότητά σου να σε οδηγήσει σε ερωτικά λάθη…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι πραγματικά ο μήνας της επαγγελματικής και οικονομικής διάκρισης και ανταμοιβής. Τώρα θα καταφέρεις να κατακτήσεις έναν σημαντικό σου στόχο, θα καταφέρεις να έχεις περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σου και οι προσπάθειες που έχεις κάνει στην εργασία σου μέχρι σήμερα, τελικά θα πιάσουν τόπο!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που ολοκληρώνεται ένας σημαντικός κύκλος της ζωής σου και βρίσκεσαι στο σταυροδρόμι, κατά το οποίο θα πρέπει να επιλέξεις ποιον δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις! Με την διπλωματία, αλλά και το ένστικτό σου, θα κάνεις τις επιλογές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις χώρο για τα νέα δώρα, που θα σου δοθούν απλόχερα από το σύμπαν μέσα στο επόμενο τρίμηνο…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσεις με συναίσθημα κάποιες καταστάσεις στα ερωτικά σου και να ακολουθήσεις την διαίσθησή σου, προκειμένου να φέρεις την ερωτική σου ζωή στο σημείο που θέλεις! Ο σύντροφός σου έχει ανάγκη από την παρουσία σου στην ζωή του και εσύ τώρα πρέπει να του σταθείς! Αν δεν έχεις δεσμό, φρόντισε να μην αφήνεις το παρελθόν να σε κρατά ακόμα πίσω…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον τομέα των οικονομικών σου αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να ξοφλήσεις κάποιες υποχρεώσεις, που είτε τις είχες ξεχασμένες, είτε δεν είχες την δυνατότητα να τις τακτοποιήσεις. Θα καταφέρεις να βάλεις σε μία σειρά κάποια χρέη σου και θα νιώσεις ανακούφιση γι’ αυτό! Στον τομέα των επαγγελματικών σου, μετά από σκληρή δουλειά, παίρνεις την απόφαση να δεις λίγο πιο χαλαρά τις εργασιακές σου υποθέσεις, προκειμένου να αποβάλεις το άγχος και να ανασυγκροτηθείς!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι ο μήνας σου και ήδη το γνωρίζεις ή και το διαισθάνεσαι! Βρίσκεσαι σε μία φάση που σε διέπει ο ενθουσιασμός, η λαχτάρα και η έντονη επιθυμία, να κάνεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου! Θα είσαι διαρκώς σε εγρήγορση, σε επικοινωνίες και σε δράση και θα λειτουργείς με αποφασιστικότητα και επιμονή σε κάθε περίσταση! Ταξίδια, επικοινωνίες, πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα, ευνοούνται ιδιαίτερα σε όλη την διάρκεια του μήνα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ιδιαίτερα φλογερές θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις αυτού του μήνα και το πάθος είναι δεδομένο ότι θα σε κατακυριεύσει! Ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα θα γίνει τώρα για εσένα, που έχεις πλέον βαρεθεί τη μοναξιά, όμως αυτός ο έντονος ερωτικός πόθος, που θα νιώσεις αυτό το μήνα, δεν θα έχει διάρκεια στο χρόνο! Όσο για σένα που ήδη διατηρείς έναν δεσμό, πλέον μπορείς να ανοίξεις μία νέα σελίδα στη σχέση σου, λαμβάνοντας τις αποφάσεις που ανέβαλες ως τώρα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αλλαγές στον τομέα των επαγγελματικών σου θα γίνουν αυτό τον Ιούλιο! Αν είσαι σε φάση ανεργίας, τότε θα ξεκινήσεις μία νέα επαγγελματική απασχόληση, η οποία όμως θα είναι γεμάτη από προκλήσεις! Για σένα που έχεις μία μόνιμη εργασία, θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στο χώρο που εργάζεσαι! Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή και σύνεση! Η εποχή δεν επιτρέπει τα ρίσκα και τις άσκοπες σπατάλες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6

ΓΕΝΙΚΑ: Το καλοκαιράκι έχει ξεκινήσει για τα καλά και εσύ πλέον θέλεις να βρεθείς κοντά σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα, αφήνοντας στην άκρη κάθε πρόβλημα και ανησυχία για το μέλλον! Προτεραιότητά σου για αυτό τον Ιούλιο θα είναι τα συναισθήματα και οι ανάγκες σου! Η κοσμοθεωρία σου θα αλλάξει, τα συναισθήματά σου δεν θα είναι πλέον τα ίδια, ενώ τώρα θα αποδείξεις με έμπρακτο τρόπο την αγάπη σου, σε ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θέλεις επιτέλους να αράξεις σε ένα ήσυχο λιμάνι, να είσαι στην αγκαλιά του συντρόφου σου, αφήνοντας τις αμφιβολίες και τα διλήμματα που κάνανε θολό μέχρι σήμερα το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής! Εσύ που είσαι ήδη σε έναν δεσμό, θα μπορέσεις να επαναφέρεις τον ρομαντισμό στη σχέση σου! Όσο για σένα που είσαι ελεύθερο πουλί, να θυμάσαι ότι αυτό το μήνα θα επιστρέψει κοντά σου ένας σύντροφος από το παρελθόν… σκέψου καλά πριν δεχτείς την επανασύνδεση!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό τον Ιούλιο αρχίζεις να προβληματίζεσαι για το μέλλον, για την πορεία και την εξέλιξη της εργασίας και των οικονομικών σου! Σε πιάνουν οι ανησυχίες σου, αναζητάς νέες ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το αδιέξοδο! Προς το παρόν, υπάρχει μία στασιμότητα σε αυτούς τους τομείς, η οποία δεν σου είναι και τόσο ευχάριστη… Αυτό που πρέπει να κάνεις αυτό το μήνα, είναι να σταθεροποιήσεις όσο μπορείς, όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα σε χρήμα και καριέρα!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7

ΓΕΝΙΚΑ: Ετοίμασε βαλίτσα, διάλεξε παρέα και ετοιμάσου για διακοπές! Αυτό τον Ιούλιο θέλεις να ταξιδέψεις, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, να κάνεις νέες γνωριμίες, να δικτυωθείς και να εκφραστείς ελεύθερα, χωρίς όρια! Το ατού σου αυτό το μήνα θα είναι οι επικοινωνίες σου, οι οποίες μπορούν να σου δώσουν μεγάλη χαρά! Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να κάτσεις φρόνιμα…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ένα ταξίδι με το σύντροφό σου, θα σας βοηθήσει να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε και να αφήσετε πίσω σας κάθε στεναχώρια ή πρόβλημα του παρελθόντος! Τώρα μπορείς να συζητήσεις μαζί του, να συμφωνήσεις και να βρεις λύσεις για υποθέσεις ερωτικές, που σε πίκραναν στο παρελθόν! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, έρχεται ένας νέος έρωτας σε κάποια μετακίνηση, σε ένα ταξίδι ή σε μία βραδινή έξοδο, στην οποία θα περάσεις τέλεια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με νέες ιδέες και με πολύ δημιουργικότητα, θα προσπαθήσεις αυτό το μήνα ξεχωρίσεις και να διακριθείς στα επαγγελματικά σου και μάλλον θα τα καταφέρεις μία χαρά! Θα γίνουν συζητήσεις και επαφές, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μπροστά κάποια νέα σχέδια! Ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις, οι συμφωνίες και κάθε είδους επαγγελματική επικοινωνία!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8

ΓΕΝΙΚΑ: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, δεν σου επιτρέπουν να ανασάνεις, έτσι λοιπόν τον Ιούλιο προσπαθείς όσο περισσότερο μπορείς, να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου! Θα οργανώσεις τις κινήσεις σου, θα λήξεις οριστικά κάποιες υποθέσεις που σε προβλημάτιζαν και θα προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου αρχίζουν τώρα να παίρνουν μία πιο σοβαρή τροπή και πλέον έχεις την ευθύνη και τη υποχρέωση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας! Θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να σκεφτείς πιο λογικά το τι είναι αυτό που θέλεις, αλλά και τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζεις! Ο Ιούλιος δεν είναι ο μήνας της ανεμελιάς. Κάνε υπομονή, γιατί τα αισθηματικά σου θα στρώσουν από τον επόμενο μήνα…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δείξε υπομονή στη δουλειά σου και προσπάθησε να οργανώσεις σωστά και συνετά τις υποχρεώσεις σου! Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και πρέπει αυτό το μήνα να λειτουργήσεις πιο συγκροτημένα στον τομέα της εργασίας σου! Όσο για τα οικονομικά σου, θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα, που θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, τα οποία όμως δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9

ΓΕΝΙΚΑ: Ο μήνας των απρόβλεπτων αλλαγών, αλλά και των εκπλήξεων, επιτέλους έφτασε και πραγματικά μπορείς να διασκεδάσεις, να αλλάξεις ιδέες, να περάσεις όμορφα και να ταξιδέψεις… βάζοντας ως προτεραιότητά σου αυτή τη φορά μόνο τον εαυτό σου! Ξαφνικές ειδήσεις και προτάσεις που θα δεχθείς, θα σε κάνουν να νιώσεις ότι τελικά σε αυτή τη ζωή, τίποτα δεν είναι τυχαίο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Ιούλιος είναι περισσότερο κοινωνικός παρά ερωτικός μήνας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Ο σύντροφός σου θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα με την στάση και την συμπεριφορά του απέναντί σου! Αν όμως δεν παίζει κάτι στα ερωτικά σου αυτό τον καιρό, τότε θα σου φανεί περίεργο, αλλά μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν έρωτα δυνατό, από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες γνώσεις και εμπειρίες, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα σου δώσουν αυτό το μήνα το ερέθισμα να κάνεις νέα σχέδια για τα επαγγελματικά σου! Θα δεχτείς μία ξαφνική επαγγελματική πρόταση, μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σου, που θα είναι πολλά υποσχόμενη! Όσο για τα οικονομικά σου; Έχουν ανοδική πορεία, φρόντισε μονάχα να μην αυξάνεις τα έξοδά σου!

Πηγή: Myastro.gr

Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιούνιο 2023

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

Αριθμός 1

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος θα αποδειχθεί ότι είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς και πολυάσχολους μήνες του έτους για σένα! Οι απαιτήσεις γύρω σου ολοένα και θα αυξάνονται και εσύ μπορεί να νιώσεις απογοήτευση, γιατί ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Η επιθυμία σου για αλλαγή και ανανέωση θα είναι κυρίαρχη, για αυτό και θα προβείς σε μερικές ανακατατάξεις τόσο στον προσωπικό σου χώρο, όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις!

ΧΡΗΜΑ/ΚΑΡΙΕΡΑ: Με τα μούτρα στη δουλειά θα πέσεις αυτό το μήνα, αφού οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και θα προσπαθήσεις να τα βάλεις όλα σε μία σειρά! Το πρόγραμμά σου θα είναι φορτωμένο όμως οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου είναι αρκετά σημαντικές και ευνοϊκές. Στα οικονομικά θα υπάρξει περιορισμός.

ΕΡΩΤΑΣ: Έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσεις την αισθηματική σου ζωή πιο σοβαρά… Η ανάγκη σου αυτό το μήνα θα είναι να σταθεροποιήσεις μία σχέση ή να κάνεις έναν σοβαρό δεσμό… Μην πιέζεις όμως τον εαυτό σου σε αποφάσεις που αργότερα μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν σε καλύπτουν.

Αριθμός 2

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των εκπλήξεων και των απροσδόκητων αλλαγών, που θα φέρουν στη ζωή σου τον αέρα της ανανέωσης, αλλά και της καινοτομίας. Όσο καλό πρόγραμμα και να κάνεις, πάντα κάτι απρόοπτο θα συμβαίνει που θα σου το χαλά. Σε γενικές γραμμές όμως, αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα δυναμικός αλλά και περιπετειώδης, που θα σε βγάλει από την συνηθισμένη ροή που είχες μέχρι τώρα!

ΧΡΗΜΑ/ΚΑΡΙΕΡΑ: Κάποιες απρόοπτες εξελίξεις που θα υπάρξουν στο χώρο της δουλειάς σου θα σε κάνουν να κινηθείς άμεσα, προκειμένου να εδραιώσεις πιο σταθερά την πορεία των επαγγελματικών σου σχεδίων. Είναι ένας μήνας που μπορείς να αναδείξεις τα επαγγελματικά σου ταλέντα και μπορείς να κινηθείς προκειμένου να κάνεις νέες συμφωνίες που θα αποδώσουν αργότερα. Όσο για τα οικονομικά σου, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε επένδυση ή αγορά, γιατί ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου θα σε παρασύρει σε λάθη.

ΕΡΩΤΑΣ: Φλογερά καρδιοχτύπια ερωτικού ενθουσιασμού και στιγμές ερωτικής απόλαυσης, αλλά και τρέλας, σου επιφυλάσσει ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού! Η καρδιά σου φτερουγίζει και πάλι στον ρυθμό του έρωτα, όμως θα πρέπει να συγκρατηθείς κάποιες στιγμές και να βάλεις πάνω από όλα τη λογική για να μην κάνεις λάθη…

Αριθμός 3

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ενδυνάμωσης αλλά και σταθεροποίησης για τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Θα καταφέρεις να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου αλλά και το πώς πρέπει να κινηθείς, προκειμένου να κατακτήσεις βασικούς στόχους τους οποίους έχεις θέσει στο παρελθόν! Παράλληλα, θα σου δοθεί η ευκαιρία αυτό το μήνα να αφήσεις πίσω σου τις δυσάρεστες στιγμές του παρελθόντος.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΧΡΗΜΑ: Τώρα είναι η ώρα να ολοκληρώσεις τις επαγγελματικές και οικονομικές σου εκκρεμότητες αλλά και να θέσεις νέα πλάνα που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου επέκταση! Ο Ιούνιος είναι ένας θετικός μήνας για τις εξελίξεις που θα έχεις στη δουλειά σου και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Τα συναισθήματά σου δοκιμάζονται, αλλάζουν, γίνονται πιο ουσιώδη αλλά και πιο καθαρά αυτό τον Ιούνιο. Ο σύντροφός σου θα επιζητά την παρέα σου αλλά θα θέλει και κάτι παραπάνω από εσένα… την πλήρη και ουσιαστική δέσμευση! Όσο για σένα που δεν έχεις ταίρι, αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, προκειμένου στην πορεία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Αριθμός 4

ΓΕΝΙΚΑ: Βυθίζεσαι στις σκέψεις σου, κάνεις τον απολογισμό σου, μετράς τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της κατάστασης που βιώνεις αυτή την περίοδο και επικεντρώνεσαι να βρεις τη λύση στο θέμα σου! Αφιέρωσε χρόνο για τον εαυτό σου και μην πιέζεσαι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις, ενώ δεν είσαι σε ετοιμότητα για αυτό!

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΧΡΗΜΑ: Σε ομαλό κλίμα θα κινηθεί αυτό το μήνα η δουλειά σου, αφού είναι φανερό ότι έχεις βάλει σε σειρά την καριέρα σου και όλα έχουν μπει στο δρόμο τους. Δεν θα υπάρξουν ούτε απρόοπτα αλλά ούτε και δυσάρεστες εξελίξεις! Όσο για τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό, ενώ είναι βέβαιο ότι θα περιοριστείς σημαντικά, προκειμένου να τακτοποιήσεις έξοδα του παρελθόντος.

ΕΡΩΤΑΣ: Νοσταλγία και αναπόληση των στιγμών που έζησες και πέρασαν, θα φέρει ο Ιούνιος στον τομέα των αισθηματικών σου! Σκέψεις, παράπονα, αδυναμίες και πάθη, κάνουν πάρτι στο μυαλό σου και εσύ έχεις την ανάγκη να απομονωθείς, να σκεφτείς και να δεις τι θα κάνεις από εκεί και ύστερα! Μία απομάκρυνση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είναι μέσα στα πλάνα αυτού του μήνα, αλλά θα είναι περιστασιακή!

Αριθμός 5

ΓΕΝΙΚΑ: Έφτασε η ώρα να γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου, να απολαύσεις όλα όσα μέχρι τώρα στερήθηκες και να επιβραβευθείς για τον κόπο αλλά και τις στερήσεις που είχες επιβάλλει στον εαυτό σου! Ο Ιούνιος είναι ένας θετικός μήνας για ζητήματα πρακτικά, οικονομικά και υλικά… μην αφήνεις όμως στην άκρη και το συναίσθημα!

ΧΡΗΜΑ/ΚΑΡΙΕΡΑ: Κάποιο επαγγελματικό σου σχέδιο θα πετύχει, θα πάρει τώρα σάρκα και οστά και εσύ θα ικανοποιηθείς για αυτό! Παράλληλα όμως, θα σου δοθούν και κάποιες νέες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, τις οποίες πρέπει άμεσα να φροντίσεις να εκμεταλλευτείς! Η διπλωματία σου θα σε βοηθήσει σε κάθε συνεργασία! Όσο για τα οικονομικά σου, αυτό το μήνα ευνοούνται ιδιαίτερα οι συναλλαγές!

ΕΡΩΤΑΣ: Έντονος ερωτισμός θα σε διακρίνει σε όλη την διάρκεια του Ιουνίου, όμως τα συναισθήματά σου θα είναι αρκετά μπερδεμένα και δεν θα ξέρεις τι είναι τελικά αυτό που θέλεις ή αυτό που ζητάς. Μία ερωτική σχέση, η οποία θα στηρίζεται περισσότερο στο σεξ, παρά στο συναίσθημα, θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις και να περάσεις καλά, όμως για την ώρα το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής δεν είναι πλέον και τόσο ξεκάθαρο.

Αριθμός 6

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα σε διακρίνει η συναισθηματική κυκλοθυμία αλλά και η αστάθεια! Αρκετά ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, φτάνουν στο στάδιο της ολοκλήρωσης και εσύ τώρα αισθάνεσαι ότι έχεις εκτελέσει το έργο σου και πρέπει να κοιτάξεις το μέλλον… να δεις μπροστά! Αυτή η διαδικασία, σε πιέζει αρκετά και πολλές φορές μπορεί να σου δημιουργήσει και το αίσθημα της απογοήτευσης!

ΧΡΗΜΑ/ΚΑΡΙΕΡΑ: Τα επαγγελματικά σχέδια και τα όνειρα που θα κάνεις αυτό το μήνα για την πορεία των επαγγελματικών αλλά και των οικονομικών σου σχεδίων, δεν θα βασίζονται σε ρεαλιστικές σκέψεις. Χρειάζεται κατά την διάρκεια του μήνα, να λειτουργήσεις πιο συγκρατημένα, προκειμένου να αποφύγεις την εξαπάτηση. Πρόσεξε πολύ πού βάζεις την υπογραφή σου και καλύτερα για την ώρα να μην επενδύσεις οικονομικά σε κάτι νέο!

ΕΡΩΤΑΣ: Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο κατά το οποίο πρέπει να πάρεις μία σημαντική απόφαση. «Θα συνεχίσω ή θα διακόψω;» Αυτό το ερώτημα θα πλανάται στο μυαλό σου, είτε είσαι σε κάποια σχέση, είτε υπάρχει κάποια γνωριμία στη ζωή σου! Μην βιαστείς να πάρεις απαντήσεις, γιατί προς το τέλος του μήνα θα ξέρεις πολύ καλύτερα που πατάς, που βρίσκεσαι αλλά και πού θέλεις να καταλήξεις!

Αριθμός 7

ΓΕΝΙΚΑ: Ένα νέο ξεκίνημα γίνεται αυτό το μήνα στη ζωή σου και αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει με χαρά, ενθουσιασμό αλλά και ανυπομονησία. Τον Ιούνιο, θα θελήσεις να βάλεις μπροστά κάποια νέα προσωπικά σου σχέδια, θα δεχθείς νέες ευκαιρίες και θα τολμήσεις να ρισκάρεις, να διεκδικήσεις και να ξεκινήσεις οτιδήποτε μέχρι στιγμής σου ήταν δύσκολο ή αδύνατο!

ΧΡΗΜΑ/ΚΑΡΙΕΡΑ: Αυτό το μήνα οι δουλειές σου θα τρέχουν και εσύ θα προσπαθείς να ολοκληρώσεις τα πάντα, όμως θα ασχολείσαι με αρκετά πράγματα την ίδια χρονική στιγμή και αυτό είναι κάτι που θα σε αποδιοργανώνει. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις την άνεση να απολαύσεις κάποια πράγματα που κατά τους περασμένους μήνες στερήθηκες, προσοχή όμως στα άσκοπα έξοδα.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο χρόνος σου θα είναι εξαιρετικά περιορισμένος αυτό το μήνα και τα αισθηματικά σου θα βρίσκονται σε δεύτερη φάση! Αυτό σημαίνει ότι αν είσαι σε μία σχέση, θα παραμελήσεις τον σύντροφό σου και θα ακούσεις και κάποια παράπονα για αυτό! Όσο για σένα που δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μήπως πρέπει να κινηθείς λίγο πιο δραστικά προκειμένου να κάνεις νέες γνωριμίες; Ένας ερωτικό ειδύλλιο μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο είναι πολύ πιθανό να συμβεί, δεν σου το συνιστώ όμως να ενδώσεις…

Αριθμός 8

ΓΕΝΙΚΑ: Θέλεις να φτάσεις στην ουσία των πραγμάτων, να πάρεις τις απαντήσεις που μέχρι τώρα έψαχνες… Τον Ιούνιο αναζητάς την ασφάλεια, την σταθερότητα, την σιγουριά και την εμπιστοσύνη και αποφασίζεις να κάνεις ουσιαστικά βήματα, προκειμένου να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στα ζητούμενα της καρδιάς σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΧΡΗΜΑ: Αστάθεια θα υπάρξει στον τομέα των επαγγελματικών σου και κάποια πράγματα που σου έχουν τάξει, θα δεις ότι δεν μπορούν τόσο εύκολα να γίνουν πραγματικότητα… Μην το βάζεις κάτω και πρόσεξε λίγο περισσότερο τις αποφάσεις και τις επιλογές σου! Σχετικά με τα οικονομικά σου, δεν είναι η ιδανική περίοδος για να ρισκάρεις ή να ξεκινήσεις μία καινούρια συνεργασία που έχει και οικονομική συναλλαγή!

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας μήνας γεμάτος από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και συναίσθημα, ανοίγεται μπροστά σου! Θα φανερώσεις συναισθήματα που μέχρι τώρα τα είχες καλά φυλαγμένα ή που ο εγωισμός σου δεν σε άφηνε να τα εκδηλώσεις, παράλληλα όμως θα βρεις και ανταπόκριση! Ο μήνας είναι ιδανικός για την αναθέρμανση μίας σχέσης από τα παλιά, ή ενός ερωτικού δεσμού που έχει περάσει από κύματα και μπόρες.

Αριθμός 9

ΓΕΝΙΚΑ: Το καλοκαιράκι ξεκινά σε πολύ ευχάριστο ρυθμό για σένα και ο Ιούνιος είναι γεμάτος ευκαιρίες για διασκέδαση, επικοινωνίες, συνδιαλλαγές αλλά και ταξιδάκια, τα οποία θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία σου! Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να διασκεδάσεις και να απολαύσεις όλα όσα στερήθηκες το περασμένο διάστημα.

ΚΑΡΙΕΡΑ/ΧΡΗΜΑ: Αρκετά δημιουργικός θα είναι αυτός ο μήνας για τα επαγγελματικά σου, αφού θα έχεις ιδέες, προτάσεις και λύσεις που πραγματικά μπορούν να σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία σειρά την καριέρα σου! Ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες αλλά και οι επαφές με το εξωτερικό! Όσο για τα οικονομικά σου, θα σου έρθουν κάποια οφειλόμενα χρήματα, τα οποία όμως θα εξανεμιστούν, γιατί θα έχεις την τάση για σπατάλη!

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο μπορείς να χαλαρώσεις με το ταίρι σου, να συζητήσετε όλα αυτά που αφορούν τη σχέση σας, να βρείτε λύσεις, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά. Αν δεν έχεις σχέση, τότε να θυμάσαι πως θα υπάρξουν πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες, όμως είναι φανερό ότι εσύ θα αρκείσαι αυτό το μήνα κυρίως στο φλερτ!

Πηγή: Myastro.gr

Newsletter

Θέλεις να μη χάνεις τα καλύτερα. Σε θέλουμε στην παρέα μας. Τσέκαρε το Νewsletter μας και κάθε Παρασκευή θα έχεις στο email σου τα θέματα από το govastileto.gr που επιλέγουμε για εσένα.

    Πατώντας "ΕΓΓΡΑΦΗ" αποδέχεσαι τους Όρους χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου.