Οι Σκορπιοί σαν ζώδια είναι πάρα πολύ ανεξάρτητοι. Οι Σκορπιοί είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους και δεν τα παρατάνε. Μπορούν άνετα να είναι μόνοι τους, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί όπως άλλα ζώδια. Σε ορισμένους αρέσει να ζουν μόνοι, αφού έτσι δεν τίθεται θέμα ποιος θα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο.

Ο Σκορπιός με λίγα λόγια

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο των άκρων και της έντασης. Είναι βαθυστόχαστος κι δραστήριος άνθρωπος. Πάντα υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που βλέπουμε. Παρουσιάζει μία ήρεμη, ανεξάρτητη και απαθή εικόνα στον κόσμο, ενώ από κάτω κρύβεται τεράστια κι ακραία δύναμη, έντονο πάθος, ισχυρή θέληση και επίμονη ενέργεια. Διαθέτει διεισδυτικό μυαλό, μην εκπλαγείτε αν σας βομβαρδίσει με ερωτήσεις, απλά προσπαθεί να εμβαθύνει και να καταλάβει τον τρόπο σκέψης σας και να αξιολογήσει την κατάσταση. Θέλει πάντα να ξέρει το γιατί, το πως και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια υπάρχει, σύμφωνα με το Myastro. Τον φοβίζει το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να παίξουν μαζί του και αναγνωρίζει τη φοβία του. Θα κυριαρχήσει και θα ελέγξει όποιον του δώσει το περιθώριο να το κάνει ή όποιον θεωρήσει αδύναμο. Όταν ο Σκορπιός βρει κάποιον που θα σέβεται, θα τον κρατήσει κοντά του και θα του φερθεί με απίστευτη καλοσύνη, πίστη και γενναιοδωρία. Εξωτερικά, φαίνεται μυστικοπαθής και μυστηριώδης. Αυτό τραβάει τους άλλους σαν μαγνήτης. Είναι γνωστός για την τάση του να ελέγχει τα πάντα και για τη φιλοδοξία του, αλλά αυτά είναι που τον κάνουν να νοιώθουν ασφαλείς.

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Σκορπιό;

Ο άντρας Σκορπιός δε μοιάζει με κανέναν άλλον του ζωδιακού. Είναι τόσο μοναδικός, που θα χρειαζόταν ένα ολόκληρο κεφάλαιο μόνο για να εξηγήσουμε τι σημαίνει το ραντεβού μαζί του. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια, η σχέση με έναν άντρα Σκορπιό παρουσιάζει ομοιότητες με τη σχέση με τη γυναίκα Σκορπιό. Η κύρια διαφορά είναι ότι ο άντρας Σκορπιός παρουσιάζεται ως ισχυρό αρσενικό, με σεξουαλική δύναμη. Ενώ του είναι εύκολο να αποπλανήσει μια γυναίκα για μια νύχτα, είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσει μία αληθινή και μακροχρόνια σχέση. Ο άντρας αυτός είναι πολύ ευαίσθητος και νοιώθει έντονη μοναξιά, αλλά αυτό δε θα το φανερώσει ποτέ. Όταν είστε μαζί του, να αφήνετε την ευαισθησία σας και την τρυφερότητά σας να εκδηλώνονται. Προκαλέστε τα συναισθήματά του, μόνο αν αποσκοπείτε σε μία στενή σχέση μαζί του, αλλιώς θα πιστέψει ότι παίζετε και δε θα σας συγχωρέσει ποτέ. Το να παίξετε με τα συναισθήματά του δεν είναι σοφή κίνηση. Θα ζηλέψει και θα γίνει κτητικός. Δε σκοπεύει να επιτρέψει σε καμία γυναίκα να τον ελέγξει. Αφήστε τον να νοιώσει ότι είναι ο αρχηγός και δε θα χάσετε, αφού είναι πραγματικά συναρπαστικό άτομο. Είναι μάλλον κυκλοθυμικός κι οι διαθέσεις του παλαντζάρουν σαν το εκκρεμές στο ρολόι. Σταθείτε δίπλα του αυτές τις ώρες κι όλα θα περάσουν. Μην του γκρινιάζετε, γιατί του είναι ήδη δύσκολο να καταλάβει τα δικά του συναισθήματα. Οι άντρες Σκορπιοί είναι άριστοι προστάτες και θα νοιώθετε πάντα ασφάλεια κάτω από την ακτινοβολία, το πάθος και την ενέργειά τους.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Σκορπιό

Μην προσπαθήσετε να προσποιηθείτε μπροστά σε ένα Σκορπιό, θα το καταλάβει με την πρώτη. Να είστε αληθινοί και να τους ακούτε προσεχτικά, πάντα έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν. Μην προσπαθήσετε να κρύψετε κάτι ή να τους κοροϊδέψετε, θέλουν να ξέρουν τι τους γίνεται. Να θυμάστε ότι μόνο σε αυτούς επιτρέπονται τα πειράγματα, το μυστήριο και οι δολοπλοκίες. Από τους άλλους ζητούν ειλικρίνεια κι εντιμότητα, θα σας σεβαστούν περισσότερο αν λέτε ξεκάθαρα την γνώμη σας. Στο Σκορπιό αρέσουν σχεδόν όλες οι δραστηριότητες, έτσι δεν θα έχετε ποτέ πρόβλημα στο να βρείτε κάτι να κάνετε. Είναι απρόβλεπτοι και θα μπορούσαν να αλλάξουν την εξέλιξη του ραντεβού, ακόμα κι αν έχει ήδη ξεκινήσει, γι’ αυτό αν συμβεί κάτι τέτοιο, χαμογελάστε και δεχτείτε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Του αρέσουν οι άνθρωποι που δε φοβούνται να αλλάξουν τα σχέδιά τους. Στη συζήτηση, μην του πείτε ότι κάνει λάθος, είναι πολύ περήφανος, ακόμα κι αν αστειεύεστε ίσως να μην καταλάβει το χιούμορ σας. Μη δοκιμάσετε να τον ελέγξετε και μην προσποιηθείτε πως είσαστε ένα αδύναμο πλάσμα που βρίσκεται σε κίνδυνο. Του αρέσουν οι δυνατοί και γνήσιοι άνθρωποι, με την ίδια φιλόδοξη προσωπικότητα, σαν τη δική του.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Σκορπιού

Εφόσον ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού, τα γεννητικά τους όργανα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και θα πυροδοτήσουν μια φωτιά πάθους που δεν πρόκειται να σβηστεί. Χαϊδέψτε αυτές τις περιοχές ελαφρά. Δεν υπάρχει λάθος τρόπος για να το κάνετε, αρκεί να είσαστε τρυφεροί.

Το Σεξ με έναν Σκορπιό

Το σεξ με έναν Σκορπιό είναι μία ολοκληρωτικά αισθησιακή και σωματική εμπειρία, με πάθος κι ένταση. Έχει απίστευτες αντοχές και μπορεί να κρατήσει όλη νύχτα, ξανά και ξανά. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που, μάλλον δύσκολα θα ξεφύγει από μία σεξουαλική φαντασίωση. Τα άλλα ζώδια ίσως να το συζητήσουν πρώτα, αλλά ο Σκορπιός θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα μπει στην κυριολεξία, στο πετσί του ρόλου. Μην εκμυστηρευτείτε μια φαντασίωσή σας σε ένα Σκορπιό, αν δε σκοπεύετε να την πραγματοποιήσετε. Οι περισσότεροι είναι ευθείς, σθεναροί και δείχνουν ειδικοί σε αυτό που κάνουν. Θα συνεχίσουν την αποπλάνηση ακόμα και κατά την διάρκεια της πράξης. Μία συναρπαστική εμπειρία που δεν ενδείκνυται για λιγόψυχους.