Ο κύκλος αυτής της εβδομάδας κλείνει με την Πανσέληνο, που πραγματοποιείται την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 5:15 το απόγευμα στη 25η μοίρα του Ταύρου και η διάρκειά της θα είναι μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου, που έχουμε και τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη.
Ένα φεγγάρι που έχει να κάνει άμεσα με την ασφάλειά μας και με την ανάγκη του να συντηρήσουμε όλα αυτά τα οποία έχουμε κατακτήσει με κόπο και που μας δίνουν τη δυνατότητα να νιώθουμε ασφαλείς.
Όμως εκείνο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στα πράγματα και στη διαμόρφωσή τους, είναι η ανάγκη του να δούμε τα γεγονότα μέσα από ένα περισσότερο εσωτερικό πρίσμα και να εξετάσουμε τις βαθύτερες ανάγκες μας. Να δούμε δηλαδή τι είναι αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε, φεύγοντας από μια μονοδιάστατη οπτική, που λέει ότι είμαι καλά μόνο όταν έχω λυμένα τα οικονομικά μου ζητήματα.
Γιατί η αλήθεια είναι πως την πραγματική ασφάλεια δεν μπορεί να μας την προσφέρει κανείς, παρά μόνο ο εαυτός μας, η ειλικρινής και άμεση επαφή με τις πραγματικές μας ανάγκες και το κατά πόσο είμαστε διατεθειμένοι αφενός να τις αντιληφθούμε, αφετέρου να τις καλύψουμε.
Βεβαίως και εδώ, όπως και στη νέα Σελήνη που προηγήθηκε στον Σκορπιό, θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα οικονομικά θέματα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ανατροπές, που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα, μέσα από ξαφνικά γεγονότα τα οποία θα βγουν στην επιφάνεια, αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.
 Κάτω από το φως αυτής της Πανσελήνου, υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό της διάλυσης ή της διάσπασης συνεργασιών και συμμαχιών, που ο κύριος σκοπός τους είναι οικονομικός. Τώρα είτε κλείνουν οριστικά τον κύκλο μεταξύ τους ή μετασχηματίζονται σε μια άλλη μορφή, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα όποια συμφέροντα.
Θα υπάρξει δηλαδή μία αλλαγή δομών, που αφορά στα οικονομικά σχήματα, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει την κατάρρευσή τους, αλλά το πέρασμά τους σε μία άλλη μορφή, όπου ομολογουμένως θα βρει και αρκετά στηρίγματα για να επιβιώσει. Βεβαίως, όλη αυτή η διαδικασία είναι πολύ πιθανό να έχει λειτουργήσει με έναν παρασκηνιακό τρόπο μέχρι εδώ και τώρα βγαίνει προς τα έξω, προκειμένου να πάρει μια άλλη μορφή από αυτήν που έχει μέχρι σήμερα.
Στον τομέα των σχέσεων θα υπάρξουν έντονες ανακατατάξεις και βεβαίως, είναι πολύ πιθανόν τώρα να υπάρξει και το οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου, ακόμα και σε μακροχρόνιες σχέσεις ή συνεργασίες, που πλέον δεν εξυπηρετούν καμία ανάγκη πέρα από ένα συμβατικό τρόπο ύπαρξης. Ωστόσο, πάντα το κλείσιμο ενός κύκλου σημαδεύει και την αρχή ενός νέου και έτσι οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν, θα έχουν πολύ πιο σημαντικά στηρίγματα, αλλά και πιο ουσιαστικά. Αυτά που είναι αναγκαία να υπάρχουν, για να λειτουργήσει η όποια μορφή ένωσης σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον των ημερών.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στον Ταύρο

Τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι και οι άνθρωποι που θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος των αποφάσεών τους, μια και καλούνται να πάρουν θέση σε καίριους τομείς της ζωής τους. Είναι αυτοί που προκαλούνται και προσκαλούνται στην αλλαγή, που βεβαίως δεν είναι εύκολη, είναι όμως ένας μονόδρομος που πρέπει και επιβάλλεται να ακολουθήσουν, αν θέλουν να εξελιχτούν.