Μία από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή μίας γυναίκας είναι η ημέρα που θα ενώσει τη ζωή της με τον σύντροφό της με τα δεσμά του γάμου.

Την ημέρα του γάμου, κάθε γυναίκα είναι η πρωταγωνίστρια, φορώντας το υπέρλαμπρο νυφικό της, και φυσικά όλα τα βλέμματα είναι καρφωμένα πάνω της να την θαυμάζουν και να την καμαρώνουν.

Οι περισότερες γυναίκες έχουν ονειρευτεί από όταν ήταν μικρές αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους. Είναι βέβαιο ότι στην πορεία της ζωής σου έχεις σκεφτεί ή και σχεδιάσει πώς θα ήθελες να είναι το νυφικό σου, το μακιγιάζ , οι γόβες , ακόμα και τα λουλούδια που θα κρατάς.
Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε περίοδο προετοιμασίας του γάμου σου ή απλά θέλεις να πάρεις όμορφες ιδέες που θα τις εφαρμόσεις όταν θα έρθει και για σένα “η ώρα η καλή”, τότε διάβασε το ζώδιό σου και μάθε ποιο είναι το ιδανικό styling σύμφωνα με την αστρολογία, ώστε να λάμψεις ακόμα περισσότερο στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής σου!
Μάθε ποιο είναι το νυφικό που σου ταιριάζει!

 

ΚΡΙΟΣ
«Η άνετη και εκκεντρική νύφη»
Δεν θα σου πάρει και πολύ χρόνο να διαλέξεις το νυφικό σου, απλά, γρήγορα και εύκολα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στο σώμα και στην προσωπικότητά σου. Το κριτήριο επιλογής νυφικού για σένα που έχεις γεννηθείς τον αστερισμό του Κριού, δεν είναι άλλο από την άνεση! Θα πρέπει να επιλέξεις ένα νυφικό που θα εξυπηρετεί τις κινήσεις σου, θα μπορείς να κινηθείς και να χορέψεις, σαν να φοράς τη φόρμα σου… Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι είσαι μία γυναίκα που πολλές φορές κάνεις άτσαλες και άγαρμπες κινήσεις. Το νυφικό σου θα πρέπει να εκπέμπει δυναμισμό, πρωτοτυπία και πάνω από όλα, θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση! Σου ταιριάζει ένα ιδιαίτερο, πρωτότυπο κομμάτι και όχι το κλασικό νυφικό-τούρτα! Ένα νυφικό, σε ένα ιδιαίτερο χρώμα ή κάποιες λεπτομέρειες στο styling, που θα δώσουν χρώμα στην όλη εμφάνισή σου, αλλά και το μεταλλικό στοιχείο στα αξεσουάρ σου, θα σε κάνουν να λάμψεις ακόμα περισσότερο στην ομορφότερη ημέρα της ζωής σου!
ΤΑΥΡΟΣ
«Η κομψή νυφούλα »
Η συντηρητική νυφούλα με το εκλεπτυσμένο γούστο πρόκειται να είσαι την ημέρα του γάμου σου, γλυκιά Ταυρίνα! Είναι βέβαιο ότι θα δώσεις προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, αλλά για να είσαι ακόμα πιο λαμπερή αυτή την μεγάλη μέρα της ζωής σου, διάλεξε ένα νυφικό από δαντέλα σε γραμμή άλφα, που θα τονίζει τα πιο ωραία σημεία του σώματός σου! Δεν χρειάζονται υπερβολές, γιατί όπως ήδη ξέρεις η κομψότητα κρίνεται από την απλότητα. Είναι βέβαιο ότι το λευκό χρώμα ή το ιβουάρ είναι στο στοιχείο σου, γι’ αυτό η επιλογή του νυφικού θα πρέπει να γίνει βάση των παραπάνω χρωμάτων. Επιπλέον, τα γάντια είναι ένα ιδιαίτερο κομψό αξεσουάρ, που καλό θα ήταν να το συμπεριλάβεις, γιατί θα σου ταίριαζε πολύ! Ένα μαργαριταρένιο κολιέ συναισθηματικής αξίας από τη μαμά σου, θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο ιδιαίτερα την ημέρα του γάμου σου!
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Η εξωτική νύφη»
Δεν είσαι και τόσο fan του παραδοσιακού νυφικού, αλλά ούτε και του νυφικού «υπερπαραγωγή»! Από τη μία πλευρά θέλεις να κάνεις εντύπωση, από την άλλη όμως δεν θέλεις να προκαλέσεις με κάτι ιδιαίτερα εκθαμβωτικό! Για την ιδανική επιλογή του νυφικού, θα πρέπει να επιλέξεις μία πολύ μοντέρνα γραμμή, που θα θυμίζει περισσότερο φόρεμα, παρά νυφικό, για παράδειγμα σαν να παντρευόσουν σε νησί και επέλεγες ένα αέρινο, ανάλαφρο νυφικό! Το εξωτικό στυλ είναι ακριβώς αυτό που θα σου ταίριαζε απόλυτα για την ημέρα του γάμου σου, για το λόγο αυτό πρόσθεσε λουλούδια στα μαλλιά σου ή επίλεξε για παπούτσια ένα ζευγάρι χρυσά σανδάλια!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Η παραδοσιακή νυφούλα»
Αναζητώντας το ιδανικό νυφικό, θα σου έρχονται στο μυαλό σκέψεις και εικόνες από το νυφικό που φορούσε η μητέρα σου στο γάμο της. Το ιδανικό νυφικό για σένα λοιπόν θα είναι παραδοσιακό, σε λευκό χρώμα και σε σχέδιο που θα σου θυμίζει την επιλογή που είχε κάνει και η δική σου μητέρα στο γάμο της. Οι υπερβολές δεν είναι για σένα, σου ταιριάζει ένα πιο ρομαντικό στυλ, με στοιχεία παράδοσης που θα αναδείξουν την γλυκύτητα, αλλά και την αθωότητά σου! Δαντέλες, κρύσταλλα σβαρόφσκι, πέπλο και ένα ανάλαφρο φυσικό μακιγιάζ, θα σε κάνουν να λάμψεις ακόμα περισσότερο! Μία γυναίκα Καρκίνος γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή την ημέρα του γάμου της, αν το νυφικό της έχει μακριά ουρά, την οποία βαστούν με τα χεράκια τους τα πανέμορφα παρανυφάκια!
ΛΕΩΝ
«Η νύφη υπερπαραγωγή»
Το γάμο σου τον περίμενες εδώ και χρόνια, έχεις δοκιμάσει πολλά νυφικά και θα δοκιμάσεις άλλα τόσα μέχρι να καταλήξεις στο τέλειο, στο ιδανικό, στο νυφικό που είναι για σένα! Σίγουρα θα καταλήξεις σε έναν από τους καλύτερους μόδιστρους και θα του δώσεις τις οδηγίες σου, προκειμένου να σχεδιάσει ειδικά για σένα κάτι ξεχωριστό ή πολύ απλά θα επιλέξεις ένα σχέδιο που δεν θα έχει φορεθεί και θα έχει κάτι το ασυνήθιστο και το μοναδικό. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το ιδανικό νυφικό για σένα είναι το φορτωμένο, αυτό δηλαδή που έχει πάνω του όλη την… Άρτα και τα Γιάννενα, αλλά ότι θα είναι κομψό, ιδιαίτερο, λαμπερό και φαντασμαγορικό! Οι αποχρώσεις του χρυσού είναι ιδανικές για τα αξεσουάρ και για τις λεπτομέρειες του styling που θα ακολουθήσεις. Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι να αναδείξεις την πλούσια χαίτη σου με ένα χτένισμα που θα κάνει την Λέαινα νύφη να νιώθει σαν βασίλισσα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Η συντηρητική νυφούλα»
Η λιτότητα είναι κάτι που σε αντιπροσωπεύει και δεν σου αρέσουν σε καμία περίπτωση η εκκεντρικότητα, γιατί πολύ απλά δεν είναι στο στυλ και στην προσωπικότητά σου. Το νυφικό σου λοιπόν θα είναι όσο πιο απλό γίνεται, πρόκειται να είναι ένα κομψό, απλό λευκό φόρεμα, σε ρετρό γραμμή. Όταν θα έρθει η ώρα να δοκιμάσεις νυφικό, θα επιλέξεις αυτό που θα σου θυμίζει κάτι από το χτες, από την δεκαετία των 50s ή 60s! Όσο για τα μαλλιά και το μακιγιάζ του, ακόμα και εκεί θα κινηθείς στους πιο απλούς, καθημερινούς ρυθμούς, γιατί θα θέλεις να διατηρήσεις την φρεσκάδα σου!
ΖΥΓΟΣ
«Νύφη για περιοδικό μόδας»
Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς για τον γάμο σου είναι το concept, δηλαδή το σχέδιο ή αλλιώς η ιδέα στην οποία θα κινηθείς. Σαν Ζυγός που είσαι, θα θελήσεις ο γάμος σου να έχει ξεχωριστό στυλ και θα προσπαθήσεις να συνδυάσεις αισθητικά το δικό σου στυλ, με τις μπομπονιέρες, τα λουλούδια, τα προσκλητήρια και όλα τα σχετικά! Όλοι θα έχουν να λένε για την τελειότητα και καλή αισθητική του γάμου σου! Αυτό που σου ταιριάζει πολύ είναι να κάνεις πολύ ρομαντικές επιλογές, που θα συνδυάζουν την αριστοκρατική φινέτσα, με την γλυκιά αθωότητα! Ως αέρινο ζώδιο, θα πρέπει επίσης να δώσεις μία ανάλαφρη, αεράτη νότα στο στυλ σου! Μία καλή πρόταση για σένα είναι να επιλέξεις ένα νυφικό με ασυμμετρίες στο τελείωμα ή πολύ απλά να είναι κοντό μπροστά με ουρά πίσω. Ένα λεπτεπίλεπτο κόσμημα για το λαιμό και ένας ωραίος κότσος σινιόν, θα σε κάνουν να είσαι σαν μία γοητευτική ντίβα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Η αισθησιακή νύφη»
Είναι βέβαιο ότι την ημέρα του γάμου σου θα θέλεις, χωρίς να προκαλέσεις, να καταφέρεις να αναδείξεις την μοναδικότητά σου και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις. Δεν θα κάνεις υπερβολές, ούτε θα προκαλέσεις με ένα εκκεντρικό νυφικό, αλλά θα δώσεις μεγάλη λεπτομέρεια στο μακιγιάζ και στην κόμμωσή σου, προκειμένου όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο πρόσωπό σου και πιο συγκεκριμένα στα μάτια και στα χείλη σου! Το νυφικό σου θα είναι αρκετά λιτό και σύμφωνα με το ζώδιό σου, θα θέλεις να είναι σε ίσια ή και στενή γραμμή, αποκαλυπτικό στο μπούστο ή στην πλάτη! Το μάτι σου θα πέσει πάνω σε νυφικό το οποίο θα είναι αραχνοΰφαντο ή θα έχει διαφάνειες. Τα παπούτσια που σου αρέσουν και τα οποία θα επιλέξεις για αυτή την μοναδική ημέρα, θα ψηλές γόβες στιλέτο με εντυπωσιακά στρας! Ένας ψηλός, πλούσιος κότσος, από τον οποίο θα στηρίζεται το βέλο σου και το ιδιαίτερα επιμελημένο μακιγιάζ σου, είναι αυτά που θα σε κάνουν να κλέψεις τις εντυπώσεις!
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Η σπορ νύφη»
Όσο πιο απλή είναι η εμφάνισή σου, τόσο το καλύτερο για σένα, αφού αυτό που παίζει πιο σπουδαίο ρόλο για την ημέρα του γάμου σου, είναι να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και προπάντων να νιώθεις άνετα. Επομένως, ατίθαση Τοξοτίνα, το μόνο που θα σκεφτείς για την επιλογή του styling είναι πώς θα βρεις ένα νυφικό που θα σου είναι άνετο και θα σε αφήνει να κινείσαι ανεμπόδιστα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να σκεφτείς ότι θα φοράς για πολύ ώρα ψηλοτάκουνες γόβες… θα προτιμούσες να νιώθεις άνετα με τα αθλητικά σου παπούτσια, τα οποία θα κρύβοντας κάτω από το νυφικό! Όταν θα πας για πρόβα νυφικού, σίγουρα θα επιλέξεις κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μπορεί να είχες στο μυαλό σου! Αυτό που θα σου ταίριαζε πάρα πολύ, είναι ένα νυφικό σε πολύ στενή γραμμή, με άνοιγμα μεγάλο στο τελείωμα. Τα μαλλιά σου σίγουρα θα θελήσεις να τα έχεις πιασμένα, προκειμένου να μην ζεσταίνεσαι, αλλά να μην πέφτουν μπροστά στα μάτια! Επειδή τα λούσα δεν μπορείς να τα αντέξεις για πολύ, είναι σχεδόν σίγουρο, ότι θα έχεις επιλέξει και ένα απλό φόρεμα για την δεξίωση, προκειμένου όταν κουραστείς, να αλλάξεις για να νιώθεις πιο άνετα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Η προσεγμένη νύφη»
Τον γάμο σου, σίγουρα θα τον προγραμματίζεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα, πού θα βρεις καλό και οικονομικό νυφικό, παπούτσια, ενώ ήδη θα έχεις πάρει τις προσφορές για μακιγιάζ και κόμμωση. Ο γάμος σου θέλεις να είναι παραδοσιακός, θα θελήσεις να ακολουθήσεις όλα τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις και επιπλέον, θα ακολουθήσεις και την άποψη της οικογένειάς σου, αφού δεν θα θέλεις να αφήσεις κανέναν δυσαρεστημένο. Το νυφικό σου θέλεις να είναι κλασικό, χωρίς ιδιαίτερες εντυπωσιακές λεπτομέρειες και θα προτιμήσεις κυρίως το τούλι, που χαρακτηρίζει μία νύφη και το οποίο το ονειρευόσουν από μικρή. Το χρώμα που θα επιλέξεις τόσο για το styling όσο και για τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήριά σου είναι το λευκό, αφού δεν είσαι λάτρης των μοντέρνων προτάσεων, γιατί δεν σε εκφράζουν!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Η εκκεντρική νύφη»
Σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να ακολουθήσεις τα συνηθισμένα, δηλαδή να κάνεις έναν γάμο σαν όλους τους άλλους! Θέλεις να είσαι μία νύφη που θα έχει κάτι το ξεχωριστό, αλλά και το εκκεντρικό, για το λόγο αυτό το νυφικό που θα επιλέξεις θα είναι μοντέρνο, είτε σε ένα χρώμα διαφορετικό από το λευκό που συνηθίζεται! Ό,τι σου φανεί στο μάτι διαφορετικό ή και πρωτότυπο, θα το επιλέξεις για να το styling. Αυτό που θα σου ταίριαζε πολύ και πιθανότατα να είναι μία από τις επιλογές σου, είναι ένα νυφικό με πολλά σκισίματα και κύμα αποχρώσεων, ένας κότσος που θα σε κάνει να μοιάζεις με Σπανιόλα, με ένα μεγάλο λουλούδι που θα κάνει την κόμμωσή σου πιο εντυπωσιακή. Το μακιγιάζ σου θα είναι έντονο, δίνοντας μεγάλη έμφαση στα μάτια, που θέλεις αυτή την υπέροχη ημέρα της ζωής σου να φαίνονται ακόμα πιο μεγάλα και λαμπερά!
ΙΧΘΕΙΣ
«Η νύφη νεράιδα»
Όπως η Σταχτοπούτα μεταμορφώθηκε σε πανέμορφη πριγκίπισσα, έτσι και εσύ έχεις πλάσει στο μυαλό σου, ότι την ημέρα του γάμου σου θα είσαι ιδιαίτερα λαμπερή, γλυκιά και όμορφη, σαν να είσαι η ηρωίδα του πιο όμορφου, ρομαντικού παραμυθιού. Θα θέλεις να μοιάζεις με νεράιδα ή με πριγκίπισσα, γι’ αυτό και το χρώμα που θα επιλέξεις για το νυφικό σου, θα είναι σε παλ αποχρώσεις (ροζ, θαλασσί ή λιλά), με πλούσιο τούλι και μεγάλη ουρά. Τα μαλλιά σου, προτείνεται να τα αφήσεις ανάλαφρα, ανέμελα, με χαλαρές μπούκλες ή λεπτές κοτσίδες στα πλάγια, που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ακόμα πιο θυληκή! Μία λεπτή, διακριτική κορώνα με στρας, θα δώσει αυτή την ημέρα την αίσθηση ότι είσαι η πιο όμορφη πριγκιποπούλα. Τα μαλλιά σου, τα νύχια σου, αλλά και το σώμα σου, θα λαμπυρίζουν από το γκλίτερ που θα χρησιμοποιήσεις, προκειμένου να νιώσεις πράγματι ότι είσαι η πιο ξεχωριστή και εκθαμβωτική γυναίκα της δικής σου, ξεχωριστής βραδιάς.