Στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου πραγματοποιείται η Πανσέληνος της 21/8 στις 4.45 το πρωί ώρα Ελλάδας, στις 28 μοίρες του Υδροχόου.

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος που πάντα συζητιέται  και κανείς δεν της αντιστέκεται, δίνει ώθηση για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα -μέσα από την αντίθεση με τον Ερμή-, και οξύνει τις απαιτήσεις μας ενώ παράλληλα μας βάζει να ανεβάσουμε ψηλότερα τον πήχυ όλων όσων επιθυνούμε.

Επηρεάζει περισσότερο Λέοντες, Υδροχόους, Σκορπιούς και Ταύρους του τρίτου δεκαήμερου, οι οποίοι διχάζονται ανάμεσα σε συγκεκριμένες σκέψεις και επιλογές. Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου με ωροσκόπο στο Λέοντα, είναι να μην συμβιβαστούμε με υποσχέσεις και επιβεβαιώσεις, αλλά να εκφράσουμε ανοικτά τις σκέψεις μας.

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε ότι ήρθε η στιγμή να εξωτερικεύσετε όλα εκείνα τα συναισθήματα που σας ανάβουν και θέλετε να ζητήσετε εξηγήσεις από όλους. Το ίδιο όμως μπορεί να συμβαίνει και με τους άλλους σε σχέση με εσάς.  Η κοινωνική σας ζωή μοιάζει με μπουλούκι θεάτρου, που γυρίζει από τόπο σε τόπο και καταχειροκροτείται. Διασκεδάστε, αλλά μη δίνετε περισσότερα από όσα θέλατε να σας δώσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαστε σε περίοδο ανασφάλειας, την ακούτε να σας χτυπάει την πόρτα. Όσο κάποιοι απολαμβάνουν το φεγγάρι, εσείς σκέφτεστε την πορεία των επαγγελματικών σας, η οποία σας εξασφαλίζει  οικονομικά την ησυχία σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσςλήνου οργανώνετε τη σκέψη σας ή κάνετε συζητήσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον. Προσοχή στα μεγάλα λόγια που μπορούν να ειπωθούνκαι εξυπηρετούν μόνο τις εντυπώσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κοιτώντας την Πανσέληνο, υπόσχεστε στον εαυτό σας πως δεν θα επιτρέψετε να γυρίσετε στην καθημερινότητα. Δεν θέλετε να συνειδητοποιήσετε ότι οι διακοπές σας έχουν τελειώσει και δεν αντέχετε ούτε τη σκέψη της ρουτίνας.  Η διάθεση σας για επικοινωνία δεν σταματά πουθενά, ακόμα και αν ναυαγούν οι προσπάθειές σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάθε φορά που πέφτει ένα αστέρι εσείς εύχεστε την αύξηση των οικονομικών σας. Αυτό είναι που σας νοιάζει περισσότερο από όλα, ώστε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές και φορολογικές σας εκκρεμότητες. Επιζητάτε όμως, και τη συναισθηματική ασφάλεια και την επιβεβαίωση που θα σας κάνει να μην νιώθετε μετέωροι.

 

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο απέναντί σας και τον Ερμή στο ζώδιό σας, αντιλαμβάνεστεότι ήρθε η ώρα να  ξεκαθαρίσετε πολλά με συντρόφους και συνεργάτες.  Σκέφτεστε να κάνετε διάφορες ενθουσιώδεις προτάσεις, κρύβοντας καλά την αγωνία σας, ενώ την προβάλλετε ως χαρά. Θέλετε να μάθετε τις προθέσεις των άλλων και να τις κατευθύνετε στις δικές σας επιθυμίες. Είσαστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα και εύχεστε να πιάσουν τόπο. Αν δεν τα καταφέρετε, τότε  προχωρήστε μόνοι χωρίς να σκέφετεστε τίποτα αρνητικό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκέφτεστε ότι πρέπει να ασχοληθείτε με την εικόνα και την υγεία σας γενικότερα. Είναι η ώρα να αποβάλλετε κακές καλοκαιρινές συνήθειες. Εργασιακά θέματα σας αγχώνουν. Όπως και να’ χει η Πανσέληνος αυτή, σας προσανατολίζει σε οτιδήποτε βοηθά στην καλυτέρευση της υγείας και της ψυχολογίας σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχετε την ευκαιρία να ζήσετε στιγμές γεμάτες έρωτα και δημιουργικότητα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει αυτή την Πανσέληνο να γεμίζει το μυαλό σας με εμπνευσμένες σκέψεις. Είσαστε έτοιμοι να βάλετε στη ζωή σας καινούργια ενδιαφέροντα και ανθρώπους. Ξαναζωντανεύετε τους υπάρχοντες έρωτες και αναζωογονείστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα διλλήματα φουντώνουν. Είναι η ώρα των συζητήσεων με άτομα της οικογένειάς σας, ώστε να μην ξεσπάσει πυρκαγιά! Οι ανάγκες σας πολλαπλασιάζονται ενώ το  σπίτι έρχεται σε πρώτο πλάνο. Προσοχή, μην γίνετε κομπάρσοι της προσωπικής σας ζωής.

 

TΟΞΟΤΗΣ

Σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις η Πανσέληνος, όπως και ανατροπές και εμπειρίες. Είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε μια πρόταση που θα σας ενθουσιάσει και θα σχετίζεται με ένα ταξίδι, αλλά και οτιδήποτε αφορά δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία και πνευματική ενασχόληση. Μη διστάσετε να κάνετε οτιδήποτε πρωτοποριακό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σκέψη σας εστιάζεται στα οικονομικά σας. Αν αισθάνεστε πως δεν ξεκουραστήκατε, αποδράστε λίγες ακόμα μέρες. Η Πανσέληνος σας προτρέπει να σκεφτείτε ότι τα χρήματα είναι μεν απαραίτητα, αλλά δεν μπορεί να γίνονται εμμονή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεστε μεγάλη φόρτιση με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Θέλετε να μιλήσετε, να εκφραστείτε και να περιγράψετε πώς αισθάνεστε ειδικά στους συντρόφους σας, ξεδιπλώνοντας τις προσωπικές σας επιθυμίες. Αυτό δεν θα γίνει χωρίς κόστος, η κίνηση όμως θα σας ανταμείψει γιατί θα δείτε και τις προθέσεις τους.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Βιώνετε αυτή την Πανσέληνο σαν ένα παραμύθι. Βρίσκετε ευκαιρία να απομονωθείτε, στέλνοντας τα μηνύματά σας παρασκηνιακά και αθόρυβα. Κι ενώ σκέφτεστε κάποιες φορές θέματα εργασίας που θέλετε να ρυθμίσετε, παραμένετε απόκοσμοι. Κάποιες μυστικές κινήσεις και κρυφοί έρωτες αποκτούν μεγαλύτερο πάθος, αλλά καταλήγουν σε τεράστιο λάθος. Αποκτήστε επίγνωση μεταξύ όσων σκέφτεστε και αυτών που τελικά λέτε.