Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στην 11η μοίρα του Ζυγού. Αυτή η φάση της Σελήνης μόνο συνηθισμένη δεν είναι. Συμβολικά ενεργοποιεί και δημιουργεί δυναμικές και έντονες όψεις (Τ –τετράγωνο) με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον Ουρανό που είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού. Αυτό πιθανότατα θα φέρει νέες ιδέες, σχέσεις, πρότζεκτ και σχέδια . Υπάρχει η πιθανότητα να προσκαλέσει διαφορετικές ή ασυνήθιστες σχέσεις και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει πως θα βγείτε από το συνηθισμένο και από τη ζώνη ασφαλείας σας και θα φτάσετε κάτι καινούριο και ενδιαφέρον .

Κριός

Η συνηθισμένη έκφραση αυτής της Νέας Σελήνης είναι να βρείτε κοινό έδαφος με τους άλλους. Όμως οι συμβιβασμοί που συνοδεύουν γενικά αυτή την σεληνιακή ενέργεια ίσως να μην συμβούν, εξαιτίας των δύσκολων όψεων με τον επαναστάτη Ουρανό και τον Πλούτωνα. Ίσως υπάρξουν διαμάχες, κατάρρευση στις επικοινωνίες, οι οποίες όμως μπορούν να αντιμετωπιστούν κάνοντας ανακαλύψεις στις σχέσεις.

Ταύρος

Οι σχέσεις στην εργασία θα αποκτήσουν αναπάντεχη κατεύθυνση με αυτή τη Νέα Σελήνη. Το να καθησυχάσετε ανθρώπους που έχουν χάσει τη λογική τους δεν θα είναι εύκολο, και η υπομονή σας δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη όταν αντιμετωπίζετε άτομα που δεν θα θέλουν να συνεργαστούν. Προσπαθήστε όσο περισσότερο γίνεται να συμβιβαστείτε, αν αυτό χρειάζεται –εκτός αν είστε έτοιμοι να ψάξετε καινούρια δουλειά ή να χτίσετε μία διαφορετική καριέρα .

Δίδυμοι

Τα παιδιά, η δημιουργικότητα και ο ρομαντισμός είναι τα κύρια ζητήματα αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού. Όμως, οι δύσκολες όψεις της με τον εκκεντρικό Ουρανό, τον δραστικό Κρόνο και τον επεκτατικό Δία μπορεί να σας οδηγήσουν σε ρίσκα όσο αναζητάτε ευχαρίστηση και προσοχή. Δεν είναι κακό να πιέσετε τα όρια αρκεί να μην πάρετε τον εαυτός ας πολύ σοβαρά και να είστε αρκετά ευέλικτοι έτσι ώστε να προσαρμοστείτε στις εκπλήξεις.

Καρκίνος

Τα οικογενειακά θέματα θα πάρουν ξαφνική τροπή με αυτή τη Νέα Σελήνη. Αναμένονται ισχυρές αναταράξεις στο σπίτι σας, που μπορούν να δουλέψουν προς όφελός σας αν είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες αλλαγές στο περιβάλλον σας. Η ικανότητά σας να δείτε ένα παλιό ζήτημα με νέα προοπτική μπορεί να σας απελευθερώσει από τραύματα του παρελθόντος και να σας επιτρέψει να σπάσετε συνήθειες που τόσο καιρό σας κρατούν πίσω.

Λέων

Κάποια περίεργα σχόλια και μερικά φαινομενικά ασυνεχή γεγονότα ίσως προκαλέσουν υπερβολικές αντιδράσεις. Η Νέα Σελήνη θα φορτώσει στις λέξει σας περισσότερη δύναμη από ότι συνήθως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δύναμη για να εκφράσετε τον εαυτό σας πιο δυνατά ή να βρείτε ξαφνικό ενδιαφέρον στη μάθηση όσο περισσότερων πραγμάτων μπορείτε για ένα ασυνήθιστο θέμα.

Παρθένος

Τα οικονομικά σας ζητήματα θα επηρεαστούν ιδιαίτερα από τη Νέα Σελήνη. Οι υπερβολικές και απρόσεκτες σπατάλες δεν είναι το δικό σας στυλ, αλλά ίσως υπάρξει πρόβλημα αυτή τη περίοδο. Αποφύγετε τις μεγάλες επενδύσεις, εκτός αν προσπαθείτε να κατευθύνετε την επαγγελματική σας ζωή σε εντελώς διαφορετικό δρόμο. Αν πρόκειται για αυτό, τα εξειδικευμένα εργαλεία και η εκπαίδευση θα χρειαστούν αρκετά χρήματα, αλλά όλα θα πάνε καλά αν κάνετε σωστή έρευνα .

Ζυγός

Ίσως νιώθετε λίγο νευρικοί με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Το πιθανότερο είναι να σας δημιουργηθεί η επιθυμία να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση . Η συνεργασία, είναι συνήθως το δυνατό σας σημείο, αλλά θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί με τον επαναστάτη Ουρανό και τον Πλούτωνα να στρεσάρουν τη σύνοδο Ήλιου-Σελήνης. Πάρτε κάποια ρίσκα και κάντε μερικές αλλαγές για να υπάρξουν αποκαλύψεις και όχι κατάρρευση.

Σκορπιός

Αυτό που προτείνεται με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού είναι να ξεφύγετε από τα πάντα. Οι δύσκολες όψεις της με τον εκκεντρικό Ουρανό και τον προκλητικό Πλούτωνα θα δημιουργήσουν εκπλήξεις και ίσως υπάρξουν σημάδια δυσπιστίας. Ακόμα και αν υπάρχει ειρήνη και αρμονία στο κόσμο σας, το να περάστε χρόνο μόνοι σας ή με ένα ήρεμο άτομο θα σας δώσει την προοπτική που χρειάζεστε για να βρείτε περισσότερο νόημα στη ζωή σας.

Τοξότης

Η κατάσταση με τους φίλους και τις ομάδες που είστε μέλη, πρόκειται να υποστούν αλλαγές με τη Νέα Σελήνη. Για να τα πάτε καλά μαζί τους θα χρειαστείτε αρκετή ευελιξία σε αυτό το άβολο περιβάλλον. Όμως αυτές οι αποδιοργανωτικές επιρροές μπορούν να σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε από ανικανοποίητες συμμετοχές και να σας οδηγήσουν να δουλέψετε για έναν σκοπό που σας εμπνέει πραγματικά.

Αιγόκερως

Η φαινομενικά συνεργάσιμη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, συνήθως σας βοηθά στις επαγγελματικές επαφές. Όμως, τώρα επηρεάζεται από δύσκολες όψεις που προέρχονται από τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, έτσι το πιθανότερο είναι να ταρακουνήσουν την κοινωνική σας ζωή αντί να την σταθεροποιήσουν. Όμως, αν είστε ευέλικτοι και τολμηροί απέναντι στα επαγγελματικά θέματα, θα οδηγηθείτε σε ραγδαίες αλλαγές που θα σας συναρπάσουν για το μέλλον .

Υδροχόος

Η κοινωνική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, συνήθως σας ενθαρρύνει για άνετα ταξίδια και εύκολες πνευματικές επαφές. Η συγκεκριμένη όμως, αντιστρέφεται εξαιτίας του Ουρανού και του Πλούτωνα. Έτσι θα περιπλέξει τα ταξίδια, τη μάθηση και τη διδασκαλία . Οι διαφορές απόψεων θα πυροδοτήσουν υπερβολικές αντιδράσεις, για αυτό προσέξτε για το πώς εκφράζετε τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Η αναποφασιστικότητα στις σχέσεις θα είναι πρόβλημα με την νέα Σελήνη στο ζώδιο του  Ζυγού. Ενώ θα υπάρξουν στιγμές οικειότητας και κατανόησης, η δέσμευση και η συνέπεια θα είναι δύσκολο να τηρηθούν στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Όμως, θα σας δώσει μία καινούρια προοπτική για της σχέσεις και τη πιθανότητα να δημιουργήσετε μία ή δύο αναπάντεχες επαφές.