Στις 8 Μαΐου η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ταύρου, περνάει στον Καρκίνο, εξασφαλίζοντάς μας ημέρες ρομαντισμού, τρυφερότητας και οικογενειακής θαλπωρής. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βγάζει όλη της τη θηλυκή πλευρά, λειτουργώντας στα μέγιστα τη φύση της. Ωδή στον έρωτα και τη σταθερή σχέση. Τα θέλγητρά της καταφέρνουν μια τέλεια επικοινωνιακή ζεστασιά και μία γαλήνη, η οποία προέρχεται τόσο από την αγάπη που λαμβάνει, όσο και από τα υλικά αγαθά, σύμφωνα με το Myastro.
 
Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Καρκίνο μέχρι τις 5 Ιουνίου και την περίοδο αυτή θα είμαστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί σχετικά με το τι ξοδεύουμε, τι αγοράζουμε, σε τι επενδύουμε. Οι επενδύσεις δεν αφορούν μόνο χρήματα, αλλά και συναισθήματα. Δύσκολα θα δείξουμε εμπιστοσύνη σε κάποιους που δε ξέρουμε.

Στον ερωτικό τομέα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο έχει πολλές όψεις και διαφορετικές επιδράσεις. Ενώ υπάρχει μία προσπάθεια να προσεγγίσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, να περάσουμε χρόνο με τον αγαπημένο μας ανενόχλητοι, ταυτόχρονα θα υπάρξουν και ερωτικά παραστρατήματα, αφού εύκολα θα υποκύπτουμε σε κάποιους πειρασμούς. Μπορεί να μην είναι ο σκοπός μας να συνδεθούμε συναισθηματικά αυτομάτως με κάποια γνωριμία, ωστόσο ένα διάλειμμα από μία πιεστική καθημερινότητα δικαιούμαστε να κάνουμε.
 
Οι επιθυμίες της καρδιάς όμως γίνονται πιο έντονες, τα αιτήματά της μας πιέζουν και μας παρακινούν να δράσουμε.
 
Παράλληλα, ένας μεγάλος μας φόβος, που το διάστημα αυτό θα δυναμώσει, είναι αυτός της απόρριψης. Η πιθανότητα να μη μας θέλουν, να μη χρειάζονται την αγάπη και τη στοργή μας οι δικοί μας άνθρωποι, μας τρομάζει. Γι’ αυτό και μπορεί να πέσουμε στη παγίδα του ελέγχου και της δοκιμασίας του “Πόσο με αγαπάς;”. Η διάθεσή μας έχει αλλαγές και διακυμάνσεις, κατεχόμαστε συχνά από ανασφάλειες και φοβίες. Μία φοβία είναι να μη μείνουμε μόνοι, χωρίς δικούς μας ανθρώπους, χωρίς ταίρι, χωρίς νοιάξιμο

Στις 21 Μαΐου, η Αφροδίτη θα δώσει εξετάσεις, ευρισκόμενη απέναντι από το Πλούτωνα. Η θέση της δύσκολη και χωρίς προστασία μεγάλη, στα νερά του Καρκίνου, με τον Πλούτωνα να τη σπρώχνει σε ακραίες καταστάσεις και συχνά οδυνηρές. Ασυγκράτητη ζήλεια, ανεξέλεγκτο πάθος, υπερβολικοί φόβοι, πανικοί εγκατάλειψης και ξαφνικοί χωρισμοί ζωγραφίζουν το τοπίο από τις 21 ως τις 30 περίπου Μαΐου, όπου η όψη θα έχει ισχύ. Οι σχέσεις θα αγκομαχήσουν κάτω από το βάρος της όψης, η οποία θα τις δοκιμάσει, επιτρέποντας να παραμείνουν κατόπιν πιο δυνατές και δεμένες.
 
Στις 24 Μαΐου, η Αφροδίτη θα πιαστεί στα δίχτυα του Ουρανού, με ένα τετράγωνο που αναταράζει τα λιμνάζοντα νερά στις σχέσεις των ζευγαριών, προκαλώντας ακαριαίους έρωτες και απρόσμενα πάθη. Τίποτα δε μοιάζει το ίδιο. Τίποτα δε θα είναι όπως πριν. Οι χωρισμοί και οι επανασυνδέσεις θα συμβαίνουν αλυσιδωτά, με μία σύγχυση συναισθηματική.
 
Όλα αυτά αποτελούν στραπάτσο για την ευαίσθητη ψυχοσύνθεση που δίνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο. Δίνει όμως και μεγάλες αντοχές μέσα μας. Το θέμα είναι να χειριστούμε σωστά και με σύνεση τις καταστάσεις, χωρίς να πέσουμε σε καταθλίψεις και παραιτήσεις.
 
Όλα αυτά μέχρι τις 5 Ιουνίου, που η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, βγάζοντας ερωτικά καπρίτσια, απαιτήσεις και αποκλειστικότητες. Μέχρι τότε, παλεύει πότε με τη γλύκα, πότε με την ανασφάλεια, να ισορροπήσει και να διορθώσει ό,τι μπορεί, με κέρδος ένα μερίδιο έρωτα, να ζεστάνει τις καρδιές μας. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την ερωτική σου ζωή και το πως θα εξελιχθεί με την Αφροδίτη στον Καρκίνο.