Στις 3 Νοεμβρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 25° 11΄ της Παρθένου βρέθηκε σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε αναποδιές σε επίπεδο καθημερινότητας αλλά και εργασιακών θεμάτων. Φροντίστε την υγεία σας και πείτε όχι στο παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες στον ερωτικό τομέα και μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις. Προβλήματα θα αντιμετωπίσετε και σε κάποιες φιλικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι κανείς δεν είναι δεδομένος και ότι όλα μπορούν να αλλάξουν απότομα, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά και να κινηθείτε ανάλογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν αποκαλύψεις κουτσομπολιών και μυστικών που θα σας σοκάρουν και θα σας αναγκάσουν να χαράξετε νέα πορεία αφήνοντας πίσω σας άτομα.

ΛΕΩΝ

Μην ψάχνετε την ασφάλεια και τη σιγουριά στους άλλους και στις σχέσεις σας μαζί τους. Τουναντίον, πατήσετε γερά στα πόδια σας και αποδείξετε την αξία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα συνειδητοποιήσετε τα “παιχνίδια εξουσίας” που παίζονται πίσω από την πλάτη σας με επίπονο για την ψυχολογία σας τρόπο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην επιτρέψετε να σας εμπλέξουν σε παρασκηνιακές δράσεις καθώς εσείς θα είστε αυτοί που θα βρεθείτε στο τέλος εκτεθειμένοι και μάλιστα ανεπανόρθωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από φίλους ή άτομα που κινούνται στους ίδιους χώρους με εσάς γιατί θα απογοητευτείτε. Μελετήστε ξανά τις κινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη θέτετε ανέφικτους επαγγελματικούς στόχους. Τουναντίον, προχωρήστε αργά και σταθερά έχοντας πάντα καλές σχέσεις με τους ανωτέρους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην πιστέψετε μεγάλα λόγια που θα ακούσετε και υποσχέσεις γιατί θα απογοητευτείτε. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον έρωτα τολμήσετε να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και όχι όπως εσείς θα θέλατε να είναι και μην αυτοπροσδιορίζεστε με βάση τη συμπεριφορά των άλλων.

ΙΧΘΥΣ

Κάντε με τον εαυτό σας ένα δυνατό διάλογο και παραδεχτείτε τις αλήθειές σας. Κατόπιν, μπορείτε να χτίσετε τις σχέσεις σας αλλά και πάλι σιγά – σιγά και σταθερά.

Πηγή: Myastro.gr