Στις 22 Φεβρουαρίου 2024 οι αιώνιοι εραστές Αφροδίτη και Άρης θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 06° 58′ του Υδροχόου. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την ιερή θηλυκή ενέργεια, τις ανάγκες, την αγάπη, την αρμονία, την ομορφιά και τα χρήματα και ο Άρης την ιερή αρσενική ενέργεια, τη δράση, το θάρρος, τη δύναμη, τα ένστικτα και τις επιθυμίες. Η ένωσή τους αυτή σαν παράγωγο θα έχει την αφύπνιση των αισθήσεών μας, την αναζήτηση της εσωτερικής ισορροπίας και την ανάγκη να νιώσουμε πιο δυνατοί, αυθεντικοί, θαρραλέοι και δημιουργικοί.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα κάνετε κάποιες επαφές μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα με σημαντικά άτομα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αισθηματικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις, χώρους διασκέδασης ή ακόμα και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σωστή επιλογή συνεργατών και κάποιες θαρραλέες και, ταυτόχρονα, καίριες αποφάσεις και κινήσεις θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα σκεφτείτε σοβαρά το επόμενο επίσημο στάδιο και οι αδέσμευτοι μέσα σε επαγγελματικά περιβάλλοντα ενδέχεται να κάνετε μια νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανοίγουν πολλά ενδεχόμενα σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, είτε με την έννοια μιας αναβάθμισης ή τροποποίησης θέσης στην ήδη υπάρχουσα εργασία, είτε με κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα σχετικά με υπογραφές, συμβόλαια και ταξίδια. Αισθηματικά, ζήστε άφοβα την περιπέτεια που κατά βάθος θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυξημένη ερωτική όρεξή σας θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση με το ταίρι σας και να θυμηθείτε, αμφότεροι, παλιές και “δοξασμένες” ερωτικά στιγμές. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες και έντονες ερωτικές περιπέτειες. Επίσης, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν ενώ όσοι έχετε κάποια χρέη θα μπορέσετε να τα βάλετε σε “μια σειρά”.

ΛΕΩΝ

Νέες επαγγελματικές συνεργασίες βρίσκονται προ των πυλών που σας υπόσχονται μια καλύτερη εξέλιξη καριέρας αλλά και οικονομικών, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε μια σημαντική επιτυχία στο ήδη υπάρχον επαγγελματικό περιβάλλον. Αισθηματικά, θα ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ερωτικές επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά, θα ομαλοποιηθούν οι εργασιακές σχέσεις σας ενώ το ενδιαφέρον κάποιων από εσάς θα κεντρίσει κάτι νέο, αρκούντως ενδιαφέρον και με προοπτικές εξέλιξης. Τα επαγγελματικά περιβάλλοντα θα είναι και οι χώροι μέσα στους οποίους ενδέχεται να κάνετε νέες γνωριμίες. Επίσης, θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε πίσω σας ό,τι σας βαραίνει και σας κάνει να νιώθετε κούραση και απογοήτευση και ανανεωθείτε ψυχή τε και σώματι μέσα από επαφές, διασκεδάσεις και γενικά την κοινωνικοποίηση. Αφεθείτε στη μαγεία της περιπέτειας, των νέων ερωτικών ξεκινημάτων, της χαράς και, γενικά, όλων όσων μπορούν να κάνουν τη ψυχή σας να χαμογελά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σπίτι σας θα γίνει το καταφύγιό σας και ο χώρος που γεμίζετε τις μπαταρίες σας και βρίσκετε την ισορροπία σας, ενώ ενδέχεται να κάνετε και κάποιες διακοσμητικές αλλαγές. Αισθηματικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για μια επανασύνδεση ενώ οι έχοντες σχέση θα σκεφτείτε σοβαρά το επόμενο επίσημο βήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά, εστιάστε στο μέλλον και στην εξέλιξη της καριέρας σας, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε ερωτικά τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε χώρους σχετικούς με γνώση και φιλοσοφία, θα ζήσετε μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα καταφέρετε, στο μέτρο του δυνατού, να τακτοποιήσετε οικονομικές σας οφειλές ενώ ορισμένοι θα έχετε, είτε κέρδη από επενδύσεις, είτε θα λάβετε χρήματα που σας χρωστούσαν. Επαγγελματικά, θα υπάρξουν ανοίγματα για μια νέα οικονομική συνεργασία. Αισθηματικά, η αναβίωση του πάθους στη σχέση σας θα βελτιώσει και τη διάθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της όψης. Επαγγελματικά, θα υπάρξουν, είτε ευκαιρίες για νέες και ελπιδοφόρες, για την εξέλιξη της καριέρας σας, καινούργιες συνεργασίες, είτε μια σημαντική βελτίωση στην ήδη υπάρχουσα εργασία. Αισθηματικά, η ανανέωση της διάθεσης και της εμφάνισής σας καθώς και η άκρως γοητευτική και ερωτικά μαγνητική περσόνα σας θα φέρει στο εδώ και τώρα σας επιτυχίες και νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Γεγονότα που θα συμβούν, είτε στην επαγγελματική, είτε στην προσωπική σας ζωή θα σας ικανοποιήσουν ψυχικά και πνευματικά και θα ανανεώσουν μέσα σας την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό και τις ικανότητές σας. Ενδέχεται να κάνετε μια συμφωνία κάτω από το τραπέζι ενώ ευνοούνται οι “κρυφές” περιπέτειες και οι επανασυνδέσεις.

Πηγή: myastro.gr