Στις 19 Απριλίου 2024 η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Ερμής θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 17° 17’ του Κριού.

ΚΡΙΟΣ

Θα μπορέσετε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης ένα σημαντικό παρελθοντικό σχέδιό σας. Ο αναβρασμός τηλεφωνημάτων, μηνυμάτων και επικοινωνιών θα σας βοηθήσει να διορθώσετε κάποιο κακώς κείμενο.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε στον εαυτό και τις ανάγκες σας και, αν χρειαστεί, απομονωθείτε και ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Ορισμένοι θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές με άτομα από το παρελθόν σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας χαροποιήσει το γεγονός ότι θα βρεθείτε ξανά με φίλους και γνωστούς με τους οποίους, για διάφορους λόγους, είχατε χαθεί. Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα σας φέρει ευκαιρίες για να προωθήσετε ένα σχέδιό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν επαγγελματικής φύσης ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να εξελιχθείτε. Ορισμένοι από εσάς, είτε θα επαναξιολογήσετε μια πρόταση που σας είχε γίνει στο παρελθόν, είτε θα λάβετε μία εκ νέου.

ΛΕΩΝ

Θα διορθώστε προβλήματα, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά, που σας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν. Ταυτόχρονα, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα αφορούν στην υλοποίηση σχεδίων σχετικών με το επαγγελματικό μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε, στο μέτρο του δυνατού φυσικά, οικονομικές οφειλές σας σε τρίτους. Επαγγελματικά, θα προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία με άτομο που έχετε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιους θα σας απασχολήσει μια αισθηματικής φύσης επανασύνδεση, την οποία και διακαώς επιθυμείτε. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα θελήσετε να ελαφρύνετε το πρόγραμμά σας καθώς νιώθετε ότι έχετε ανάγκη ξεκούρασης και ηρεμίας. Επαγγελματικά, θα οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό πρόγραμμά σας και θα αποκαταστήσετε εργασιακές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να προωθήσετε κάποια φιλόδοξα δημιουργικά σχέδιά σας. Αισθηματικά, θα ξαναζωντανέψει ένας έρωτας από τα παλιά τον οποίο και θα ξαναβρείτε μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η υπόθεση της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου ή μιας μετακόμισης. Αισθηματικά, θα νιώσετε συναισθηματική και ψυχική ικανοποίηση από την επιστροφή κάποιου απωθημένου έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα διορθώσετε προβλήματα που αφορούν ό,τι από κοινού με αδέρφια ή λοιπούς συγγενείς διαχειρίζεστε και θα βελτιώσετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Ορισμένοι θα λάβετε μήνυμα από άτομο του αισθηματικού παρελθόντος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που σας είχαν γίνει βραχνάς. Παράλληλα, είτε θα διορθώσετε τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες, είτε θα αποφασίσετε ότι έχει έρθει η ώρα να κλείσετε κύκλους.

Πηγή: myastro.gr