Στις 16 Ιουνίου η Αφροδίτη από τις 29° 52’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Μη δώσετε ελαφρά τη καρδία υποσχέσεις που δεν είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να κρατήσετε και μην ανακατευτείτε με κουτσομπολιά και μεταφορά ειδήσεων γιατί θα εκτεθείτε. Πλησιάστε με περισσότερη συμπάθεια τους άλλους και θα βγείτε κερδισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Να είστε προσεκτικοί γιατί θα είστε επιρρεπείς, τόσο σε οικονομικές, όσο και σε συναισθηματικές εξαπατήσεις. Προστατέψτε τον εαυτό σας από περιπέτειες και, σε ό,τι αφορά το χρήμα, προσπαθήστε να είστε λογικοί και πρακτικοί και όχι πεισματάρηδες και αμετακίνητοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες και οικονομικές διαπραγματεύσεις, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και ευέλικτοι γιατί δεν έχουν όλοι τη δική σας καλή διάθεση και ηθική. Καλό είναι να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Κινηθείτε αργά και σταθερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σας σχετικά με τις, όχι και τόσο, έντιμες κινήσεις συνεργάτη ή προσώπου από το άμεσα κοινωνικό περιβάλλον σας, θα σας προβληματίσουν και θα σας αναγκάσουν να λάβετε τα μέτρα σας πριν η κατάσταση ξεφύγει του ελέγχου.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που απαρτίζουν την “αυλή σας” γιατί θα υπάρξουν άνθρωποι που μπορεί να σας εκφράζουν το θαυμασμό και την εκτίμηση τους, ο απώτερος σκοπός τους όμως θα είναι η συναισθηματική ή οικονομική εκμετάλλευσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υπερβολικές προσδοκίες αναφορικά με μια επαγγελματική συνεργασία ή με μια προσωπική σας σχέση σε συνδυασμό με την ανάγκη σας όλα να πάνε κατ’ ευχήν, εύκολα θα σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις. Λειτουργήστε με βάση τη λογική.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήσετε να σας απογοητεύσουν τυχόν καθυστερήσεις ή αναβολές στα επαγγελματικά σχέδιά σας και να σκέφτεστε ότι όλα θα γίνουν στον καταλληλότερο για εσάς χρόνο. Ορισμένοι θα αναλάβετε κάποια επιπλέον καθήκοντα που θα χρειαστούν προσεκτικούς χειρισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να παλέψετε λίγο παραπάνω για να τακτοποιήσετε ένα θέμα σχετικό με κληρονομιές, δάνεια ή χρήματα που διαχειρίζεστε με τρίτους. Αισθηματικά, προσέξτε την τάση σας να αφήνετε να σας παρασύρουν σε άγνωστα νερά το πάθος και οι ερωτικές φαντασιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και όρεξη για παντός τύπου περιπέτειες. Ωστόσο, ενδέχεται να σας προσγειώσουν κάπως απότομα υποχρεώσεις και ευθύνες σχετικές, είτε με το ταίρι σας, είτε με τους οικείους ή την κατοικία σας. Κατεβάσετε ταχύτητες και περιμένετε για καλύτερες συνθήκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας για διαφάνεια και ειλικρίνεια μπορεί να σας κάνει κάπως άκομψους στον τρόπο που επικοινωνείτε και έτσι να πείτε κάπως “χοντροκομμένες αλήθειες” που θα πληγώσουν τους άλλους. Το τακτ και οι καλοί τρόποι θα σας φανούν χρήσιμοι και στο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σας να νιώσετε ανάλαφροι, χαρούμενοι και να κάνετε εντύπωση, ειδικά στο άτομο που έχετε ερωτικά στοχοποιήσει, θα σας οδηγήσουν σε έξοδα και λάθος κινήσεις. Σε ό,τι αφορά νέες γνωριμίες, να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να σας “πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες”.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα σχετικά με την κατοικία ή τα μέλη της οικογένειάς σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε και μην πείτε πράγματα που δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω.

Πηγή: myastro.gr