Στις 5 Δεκεμβρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 01° 20΄ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας γεμίσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά, κάτι που θα ενισχύσει την ανάγκη μας να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα και να υποστηρίξουμε τα ταλέντα μας.

Πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, και Ιχθύες καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από περιττά άγχη. Βελτίωση θα έχετε και σε ό,τι αφορά τη συντροφική και ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συντροφική σας ζωή θα γίνει περισσότερο αρμονική ενώ αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα με μια συγκατοίκηση ή ένα γάμο. Μια επαγγελματική συμφωνία είναι πολύ κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας στην επαγγελματική ιεραρχία, κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά. Αρκετοί θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεγονότα θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε ακόμα καλύτερα τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδιά σας. Αισθηματικά, οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες ουσιαστικές για νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Θα βελτιωθούν οι συνθήκες, τόσο στη δουλειά, όσο και στο σπίτι σας ενώ θα υπάρξει και κάποια αύξηση στα εισοδήματά σας. Αισθηματικά, μια επανασύνδεση θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις σε σχέση με ένα συμβόλαιο ή μια επαγγελματική συμφωνία. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σπουδών και μετακινήσεων ενώ θα έρθετε πιο κοντά με τα αδέρφια σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται και, παράλληλα, κάποιες υποθέσεις σας ξεμπλοκάρουν από τα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Επίσης, θα σας απασχολήσει και η βελτίωση της διατροφής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να προωθήσετε τα δημιουργικά σχέδιά σας σε συνδυασμό με τις ικανότητές σας θα σας βοηθήσουν να περάσετε στην επόμενη επαγγελματική πίστα. Επίσης, αναμένονται και ερωτικές επιτυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσετε συναισθηματικά ασφαλείς, κάτι που θα σας επιτρέψει να εστιάσετε με διαφορετικό “αέρα” σε θέματα επαγγελματικά και προσωπικά. Εύνοια θα έχετε και σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυξημένη κοινωνική διάθεση θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Κάποιοι στόχοι σας μπαίνουν σε πορεία υλοποίησης ενώ σημαντική βοήθεια θα έχετε από φιλικά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καριέρα σας θα βρεθεί σε ανοδική πορεία και, μαζί με αυτή, και η οικονομική σας πραγματικότητα, κάτι που θα βελτιώσει και τη δημόσια εικόνα σας. Νιώθετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέσα από την επίτευξη στόχων, θα μπορέσετε να διαμορφώσετε και τις συνθήκες της ζωής σας. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές και νέες γνωριμίες, κυρίως αισθηματικές.

Πηγή: Myastro.gr