Στις 12 Μαΐου 2023 ο ανάδρομος Ερμής από τις 06° 08’ του Ταύρου θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε με την πρακτική πλευρά της ζωής και να βρούμε ρεαλιστικές, και όχι ουτοπικές, λύσεις στα όποια προβλήματά μας.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, καθώς και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ενώ ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει, είτε η αγοραπωλησία, είτε η οικονομική εκμετάλλευση ενός οικογενειακού ακινήτου.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια θέματα σχετικά με συμβόλαια ή υπογραφές που είχαν μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας θα ξεμπλοκάρουν. Επίσης, θα έχετε επικοινωνίες και ευχάριστες επαφές με φίλους από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποια, ως ώρας, δεδομένα της ζωής σας σε μια προσπάθεια να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που πραγματικά ταιριάζει στην ψυχοσύνθεσή σας. Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και αρκετές επαφές με φίλους και γνωστούς με τους οποίους είχατε αρκετό καιρό να βρεθείτε και να τα πείτε. Φυσικά, θα έχετε και ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες αν το επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

Μια επαγγελματική πρόταση από το παρελθόν επιστρέφει με καινούργια ατζέντα ικανή να ανατρέψει θετικά το οικονομικό σας γίγνεσθαι. Αισθηματικά, ένας έρωτας, είτε παρασκηνιακός, είτε από το παρελθόν θα σας αναστατώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές, τόσο με το ταίρι σας, όσο και με τις παρέες σας ενώ κάποιοι θα ξαναβρεθείτε με φιλικά σας άτομα από το παρελθόν. Κάποιοι θα κάνετε και ένα ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Διανύετε μια σημαντική περίοδο αναφορικά, τόσο με τα επαγγελματικά, όσο και με τα οικονομικά σας. Θα βρείτε, ωστόσο, με επιτυχία λύσεις στα θέματά σας ενώ θα βελτιώσετε και τη δημόσια εικόνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γοητεία και ο αυξημένος ερωτισμός σας θα σας φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο αντικείμενο του πόθου σας. θα έχετε τύχη στα οικονομικά σας ενώ ορισμένοι από εσάς θα κάνετε και ένα ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προκειμένου να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να πάρετε πρωτοβουλίες, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. θα έχετε οικονομική βελτίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα δεχθεί «ενέσεις αισιοδοξίας» καθώς η παρούσα σχέση σας θα σας προσφέρει στιγμές χαράς, αγάπης και έρωτα. Για άλλους, μια νέα σχέση είναι πιθανή όπως και μια ερωτική επανασύνδεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βάλετε σε μια τάξη κάποια θέματα ρουτίνας και θα βρείτε πρακτικές λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά σας περισσότερο λειτουργική. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια ανακαίνιση ή αγορά επίπλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την όψη αυτή, θα γίνετε περισσότερο εκφραστικοί και δημιουργικοί ενώ θα μπορέσετε με ευκολία να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συμφωνίες. Επίσης, θα έχετε ερωτικές επιτυχίες ακόμα και σε σχέση με ένα παρελθοντικό έρωτά σας.

Πηγή: Myastro.gr