Στις 5 Ιουλίου ο Άρης από τις 19° 24’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Εύνοια υπάρχει για εσάς σε ζητήματα σχετικά με τα οικονομικά σας και θα βρείτε λύσεις σε τρέχοντα θέματα σχετικά με αυτά. Ορισμένοι θα τακτοποιήσετε μια οφειλή, ενώ άλλοι θα πάρετε κάποιο δάνειο. Επιπλέον, τα έσοδά σας θα αυξηθούν μέσα από κάποια έκτακτες αμοιβές.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις και συμφωνίες που θα έχουν απόλυτη σχέση με τη εξέλιξη της καριέρας και γενικά τη μελλοντική σας πορεία. Η σωστή στοχοθεσία και οι σωστοί συνεργάτες θα είναι τα βασικά θέματα που θα σας απασχολήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά από ένα αρκετά πιεστικό διάστημα γεμάτο υποχρεώσεις και επιπλέον όγκο εργασίας, θα μπορέσετε να πάρετε κάποιες ανάσες. Επιπλέον, εξαιτίας γεγονότων που θα συμβούν, θα νιώσετε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ψυχικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις και θα λάβετε θετικές ειδήσεις αναφορικά με ένα φιλόδοξο, και κατά περιπτώσεις τολμηρό, εγχείρημά σας, το οποίο θα διαμορφώσει και το μέλλον σας. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σχετικά με ταξίδια και σχέσεις με το εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Θα προχωρήσετε σε ενδιαφέρουσες και αρκετά σημαντικές, για την καριέρα και την εξέλιξή σας, επαγγελματικές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες, οι οποίες, εκτός από το πορτοφόλι σας, θα τονώσουν και την πίστη στις δυνατότητες, την αξία και τη δύναμή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα στρέψετε το βλέμμα σας στο μέλλον και θα εξερευνήσετε νέες πιθανότητες σχετικές με την επαγγελματική σας πορεία και την κοινωνική σας ανέλιξη. Αρωγοί στις προσπάθειές σας θα βρεθούν άνθρωποι από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας ανακουφίσει η θετική εξέλιξη ενός θέματος οικονομικής φύσης ή η τακτοποίηση γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων σας, κάτι που, παράλληλα, θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία που θα σας αναβαθμίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αναζητήσετε τη σταθερότητα και την αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς, τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σας, κάτι που θα σας οδηγήσει σε πιο έξυπνες επιλογές και αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετοί θα ασχοληθείτε με τεχνικές εργασίες σχετικές με την κατοικία σας ή με την τακτοποίηση θεμάτων που άπτονται της ακίνητης περιουσίας σας. Ορισμένοι άλλοι, πάλι, θα ασχοληθείτε με την ευεξία και την βελτίωση της υγείας ή της καθημερινότητάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες ευοίωνες ειδήσεις που θα λάβετε, τις οποίες και θα συνοδέψουν πολύ καλές εξελίξεις, θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και να βάλετε θετικό πρόσημο στα μελλοντικά σας σχέδια, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα προσωπικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσοι εργάζεστε από το σπίτι θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια και βελτίωση των εσόδων σας ενώ ορισμένοι από εσάς θα έχετε και οικονομική βοήθεια από οικείο σας πρόσωπο. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σχετικά με την αγοραπωλησία ή την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, ανοιχτόμυαλοι και γενικά δεκτικοί σε νέες ιδέες και απόψεις. Ορισμένοι από εσάς θα δεχθείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε ασφάλεια, είτε σε προσωπικό, είτε σε επίπεδο καριέρας.

Πηγή: myastro.gr