Πως ο Άρης επηρεάζει ερωτικά τον άντρα και το χαρακτήρα του. Ψάχνει συνέχεια να βρει καινούργιους ερωτικούς δρόμους για να ζήσει απίστευτες στιγμές εντόνου πάθους;

Τελικά η επιθυμία σου να είσαι μαζί του και να τον κάνεις να σε αγαπήσει, δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση!

Άρης στον Κριό

Αν ο Άρης του άνδρα βρίσκεται στον Κριό, κάνει τον άντρα να είναι ένα πραγματικό αγρίμι στο κρεβάτι. Θα σε ταξιδέψει στους έβδομους ουρανούς και θα σου προσφέρει ηδονές διάρκειας. Έτσι και αλλιώς, του αρέσει πολύ να κατακτά το θήραμά του και κάνει τα πάντα για να το έχει δίπλα του. Προσοχή όμως. Παρ’ όλη αυτήν την ερωτική του ορμή, δεν θα έχεις την ασφάλεια που θέλεις, γιατί το θέμα «τρόποι καλής συμπεριφοράς» δεν υφίσταται γι’ αυτόν. Θα σε ενοχλήσει αφάνταστα η συμπεριφορά του, γιατί το αρχικό του πάθος, ξεθωριάζει σύντομα.


Άρης στον Ταύρο

Αν ανακάλυψες ότι ο άνδρας που ποθείς έχει Άρη στον Ταύρο, γίνεται πραγματικά ερωτικός κυνηγός και δεν το βάζει εύκολα κάτω, εάν δεν καταφέρει να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί. Όταν, επιτέλους, βάζει στο κρεβάτι του την κατάκτησή του, οι στιγμές που θα συμβούν θα φέρουν εγκεφαλικά και σωματικά σκιρτήματα, σε σημείο που οι παλμοί θα κτυπάνε συνέχεια. Παρ’ όλο όμως το έντονο του πάθος και την επιθυμία του για ερωτικές επαφές, σύντομα νιώθει την ασφάλεια της κατάκτησής του και τότε το …ξενέρωμα κάνει την εμφάνισή του.


Άρης στους Διδύμους

Όταν ο Άρης του βρίσκεται στους Διδύμους, λειτουργεί εντελώς εγκεφαλικά, όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι. Έχουν έντονη σεξουαλική ορμή αλλά πιο πολύ θέλουν να μένουν στα παιχνίδια με τη σύντροφό τους. Αυτού του είδους οι άντρες, φτάνουν σε ερωτικό αποκορύφωμα ακόμα και μέσα από ένα σεξουαλικό μήνυμα. Εάν θέλεις να τον κατακτήσεις, απλά δείξε την εξυπνάδα σου σε αυτόν, και μη φοβάσαι να αφήσεις το κορμί σου στα ερωτικά του δίχτυα.

Άρης στον Καρκίνο

Υπομονή μεγάλη πρέπει να έχεις με τον άντρα που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Καρκίνου, γιατί οι αγκαλιές θα είναι τόσο μεγάλες που θα σε πνιγούν κυριολεκτικά. Από την άλλη, η ανασφάλειά του να φτάσει στο κρεβάτι μαζί σου θα είναι μεγάλη, αφού θα σου βγάλει όλα τα εσώψυχά σου, μέχρι να κάνετε έρωτα. Θα περάσετε από πολλές φάσεις κουβέντας για να μάθετε ο ένας τον άλλο, σαν ακτινογραφία, αλλά όταν επιτέλους φτάσει η πολυπόθητη στιγμή, η έκρηξη του πάθους θα είναι μεγάλη. Επίσης, το κόμπλεξ που θα έχει με τον εαυτό του πάνω στο κρεβάτι, θα πρέπει από τη μεριά σου να περάσει απαρατήρητο.

Άρης στον Λέοντα

Η γοητεία του σεξ σε όλο της το μεγαλείο. Ένας άντρας με Άρη στον Λέοντα είναι ένα κινητό εργοστάσιο ορμονών που επιδιώκει συνεχεία σεξ, σεξ, σεξ. Πρέπει να έχεις μεγάλες αντοχές για να παραμείνεις μαζί του. Όχι μόνο πάνω στο κρεβάτι αλλά και όλη την ώρα να του λες πόσο τέλειος εραστής είναι. Αφού σε βάλει στο μάτι, δεν θα την γλιτώσεις εύκολα, ακόμα και εάν δεν είναι του γούστου σου. Απλά αφέσου στα χέρια του, για να φτάσεις σε αποκορύφωμα ερωτικού πάθους, που θα σε κάνει κυριολεκτικά να τρέμεις σαν το ψάρι. Εάν θέλεις όμως να παίξεις μαζί του, μην τα δώσεις όλα έτοιμα, άφησέ τον να τα ανακαλύψει από μονός του.

Άρης στην Παρθένο

Ο άντρας με Άρη στην Παρθένο, για να σου προσφέρει μια σχέση, θα περάσεις πρώτα από το κρεβάτι του για να δει εάν ταιριάζετε στο θέμα του σεξ. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία, είναι να ικανοποιήσει τις ορμές του, αλλά θα είναι και δίκαιος μαζί σου, αφού από την αρχή θα σε κάνει να καταλάβεις τις προθέσεις του. Ξέχασε τα γλυκόλογα και τα γούτσου -γούτσου, μόνο ένταση θέλει να έχει στο σεξ και αυτό γουστάρει. Θα σε κερδίσει όμως, γιατί η ηδονή που θα νιώθεις μαζί του, θα έχει διάρκεια, με τα ερωτικά του κύτταρα να περνούν φωτιά.

Άρης στον Ζυγό

Αν ο Άρης του βρίσκεται στον Ζυγό, κάνει τον άνδρα τόσο παιχνιδιάρη που μαζί του δεν θα βαρεθείς ποτέ. Το σεξ γι’ αυτόν είναι απλά ο τρόπος για να αποκτά δύναμη και αντοχή για να συνεχίσει. Όμως, δεν μπορεί να μένει συνέχεια σε μια μονιμότητα και ενώ σου δείχνει μια ασφάλεια, μπορεί να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, χωρίς να το καταλάβεις καν. Πρέπει να βρεις τρόπους ερωτικής αλλαγής μαζί του για να μη βαριέται ποτέ.

Άρης στον Σκορπιό

Ο άντρας που έχει τον Άρη στον Σκορπιό, περιβάλλεται από διαφορές ερωτικές αλλαγές. Ενώ από τη μια βγαίνει παθιασμένος στο σεξ, έτσι που να μη θέλει να σε αφήσει να σηκωθείς από το κρεβάτι, υπάρχουν στιγμές που θα παρακαλάς να βρεθείτε ερωτικά. Έτσι είναι αυτός ο χαρακτήρας του άντρα, αλλά το θετικό είναι ότι οι φορές που θα κάνετε σεξ, θα είναι τόσο έντονες που θα σε συνοδεύουν για μια ζωή. Τουλάχιστον στο κρεβάτι δεν θα βαρεθείς μαζί του, γιατί από τη μια η σκληρότητα που θα έχει, θα μετατρέπεται αυτόματα σε μια ζεστή αγκαλιά και σε ένα πάθος που θα περιλαμβάνει φιλάκια και τρυφερά λόγια.

Άρης στον Τοξότη 

Ποτέ δεν θα βαρεθείς με έναν άντρα που έχει τον Άρη του στον Τοξότη. Είναι συνέχεια σε μια ερωτική αναζήτηση και αυτό θα σε κάνει να μη βαρεθείς ποτέ μαζί του. Ψάχνει να βρει νέες μεθόδους στο σεξ που σε εξιτάρουν και σε κάνουν να τον ποθείς συνέχεια. Η άνεση που θα έχει μαζί σου στο κρεβάτι, θα σε κάνει να αφήσεις τα ταμπού στην άκρη και να απολαύσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο.

Άρης στον Αιγόκερω

Ο άνδρας με Άρη στον Αιγόκερω, τον κάνει ένα πραγματικό ερωτικό ηφαίστειο αλλά και αρχηγό στο σεξ. Εάν θέλεις να πάρεις κάποια πρωτοβουλία πάνω στο κρεβάτι σας, ξέχασε το από τώρα, γιατί δεν πρόκειται να σου δώσει σημασία. Ό, τι θέλει αυτός θα κάνει, όποτε το θέλει, ό, τι γουστάρει και εσύ μαγεμένα θα τον ακολουθείς, γιατί έχει ένα τρόπο να σε γοητεύει, χωρίς να αφήνει περιθώρια απόφασης. Από την άλλη, θα βλέπεις σε αυτόν την ορμή του να μεγαλώνει στο σεξ, όσο καιρό και εάν είναι μαζί σου. Η κούραση είναι μια λέξη που λείπει από το ερωτικό του λεξικό.


Άρης στον Υδροχόο

Εδώ τα πράγματα παίρνουν πραγματικά μαγευτική τροπή, αφού ο άντρας με Άρη στον Υδροχόο, είναι έτοιμος και πρόθυμος για όλα. Το σεξουαλικό κομμάτι στη ζωή του παίζει σημαντικό ρόλο, αφού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του. Από την άλλη όμως, βαριέται και εύκολα και δεν θέλει και πολλά. Η φιλία γι’ αυτόν δεν είναι και κάτι τραγικό, αφού ναι μεν είμαστε φίλοι, αλλά μια ξεπέτα δεν είναι και τόσο κακό μεταξύ μας. Κάπως έτσι λειτουργεί στο θέμα του σεξ, αλλά μην ξεχάσεις ποτέ ένα πράγμα. Εκεί που πιστεύεις ότι τον έχεις κερδίσει για πάντα, θα απογοητευτεί όταν τον δεις να πηγαίνει σε άλλη ερωτική φώλια.


Άρης στου Ιχθύς 

Παρ’ όλο που ο άντρας με Άρη στους Ιχθύς, φαίνεται πολύ ντροπαλός, στην ουσία κρύβει άλλα πράγματα κάτω από τη μάσκα της ντροπαλότητάς του. Ένα ερωτικό ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί είναι και όταν μια γυναίκα του κάτσει για τα καλά στο μυαλό , δύσκολα θα καταφέρει να του ξεφύγει. Εδώ θα έχουμε έντονο και το ρομαντικό στοιχείο, αφού τα βράδια τα μαγικά θα δίνουν και θα παίρνουν μεταξύ σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι τόσο μαγευτική και ερωτική, που το ντροπαλό πλάσμα εμφανίζεται μπροστά σου σαν μια …λέαινα έτοιμη να σε κατασπαράξει ερωτικά. Ζήσε μαζί του έντονο ερωτικό παρασκήνιο και άσε τα ταμπού σου στην άκρη.

Πηγή:e-zwdia.gr