ΚΡΙΟΣ

Έχετε βιώσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ανασφάλεια, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αν κάτι πρέπει σίγουρα να κάνετε είναι να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφουγκραστείτε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας με συνεργάτες ή ομοϊδεάτες και πράξτε τα δέοντα έτσι ώστε να βρεθείτε, με τον τρόπο αυτό, ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια παρελθούσα επαγγελματική συνεργασία ή απλά μια συζήτηση που είχε γίνει κάπου πίσω στον χρόνο, επανέρχεται με διαφορετική ατζέντα. Βασιστείτε στα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και στην προσαρμοστικότητά σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα γίνουν κάποιες ενδιαφέρουσες συζητήσεις αναφορικά με την επαγγελματική σας εξέλιξη που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Επίσης, κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε ή θα ξεκινήσετε να οργανώνετε ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστα γεγονότα που θα συμβούν, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή, θα σας ανανεώσουν ψυχή τε και σώματι καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ενισχυτικά στην αυτοπεποίθησή σας. Θα τακτοποιήσετε οφειλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συμφωνίες θα σας αποδείξουν περίτρανα ότι μπορεί κάτι καινούργιο να ανατείλει στον ορίζοντά σας. Λειτουργήστε, ωστόσο, μεθοδικά και χωρίς βιασύνες έτσι ώστε να μη “χαλάσει η συνταγή”.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσει η ευεξία και η υγεία σας, κάτι που θα σας οδηγήσει στην ανάγκη να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας. Θετικά συμβάντα θα λειτουργήσουν ενισχυτικά ως προς την αυτοεκτίμησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε και περάστε όμορφα με άτομα από το φιλικό ή το κοινωνικό περιβάλλον σας. Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε ερωτικά τη συντροφική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματά σας και θα ανακουφιστείτε ψυχικά και συναισθηματικά από ζητήματα που σας είχαν αγχώσει αρκετά. Θα έχετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας αλλά και να ομαλοποιήσετε την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οξυδέρκεια και η ευελιξία σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε βελτιωτικές κινήσεις, όχι μόνο σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Εστιάστε στο μέλλον με αισιοδοξία. Νέες αισθηματικές γνωριμίες θα σας ανανεώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη υπόσχεται βελτίωση των εσόδων σας, ειδικά αν εργάζεστε από το σπίτι. Αισθηματικά, μια επανασύνδεση θα φωτίσει την πραγματικότητα κάποιων από εσάς. Κατά τα λοιπά, το σπίτι θα γίνει το καταφύγιό σας ενώ ευχάριστες ειδήσεις θα έχετε και από τους οικείους σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σας αφορούν και που θα σας οδηγήσουν στο δρόμο των αλλαγών και των θετικών αποτελεσμάτων. Κλείστε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν και ατενίστε το μέλλον σας με αισιοδοξία.

Πηγή: myastro.gr