ΚΡΙΟΣ

Χρησιμοποιήστε τις εμπειρίες, θετικές ή όχι, του παρελθόντος σαν καύσιμο για το όχημα που θα σας ταξιδέψει σε νέους επαγγελματικούς και προσωπικούς ορίζοντες. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά για τον εαυτό και τις ικανότητές σας θα σας βοηθήσουν τα μάλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ομοϊδεάτες και άτομα από το άμεσα φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον σας θα σταθούν στο πλάι σας βοηθώντας σας, ως σύμμαχοι, να κάνετε πραγματικότητα ένα μεγαλόπνοο σχέδιό. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά συλλόγους, ομάδες καθώς και στην πολιτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα συντονιστείτε σωστά με συναδέλφους και συνεργάτες ενώ η παραγωγικότητα, η εργασιακή ηθική και η σωστή οργάνωσή σας θα εκτιμηθούν και θα επιβραβευτούν ηθικά και υλικά από τους ανωτέρους σας. Οι μέρες είναι ιδανικές για να τακτοποιήσετε οφειλές σε τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες ανατέλλουν στον ορίζοντά φέρνοντάς σας πιο κοντά σε ανάγκες και στόχους που είχατε αφήσει, έστω και για λίγο, πίσω. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις και υπογραφές συμβολαίων.

ΛΕΩΝ

Θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να προβάλετε τη δουλειά σας, να εφαρμόσετε επαγγελματικά σχέδια και να ισορροπήσετε την οικονομική σας πραγματικότητα. Ορισμένοι θα κάνετε μια οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τη βελτίωση της σχέσης με το ταίρι σας, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, ειδικά αν έχουν υπάρξει κάποιες παρεξηγήσεις. Κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίσημο βήμα με το ταίρι της καρδιάς σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσει η οργάνωση και ο συντονισμός της καθημερινότητας και των υποχρεώσεών σας έτσι ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο που θα σας επιτρέψει να ξεκουράζεστε. Θετική έκβαση θα έχουν συζητήσεις σχετικές με οικογενειακά θέματα και την ακίνητη περιουσία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε πνευματική εγρήγορση και σε μια φάση της ζωής σας που βάζετε τις βάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον. Θετικές εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με αδέρφια και συγγενείς. Η πορεία της προσωπικής σας ζωής θα σας προσφέρει ασφάλεια και ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρείτε λύσεις σε θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας ενώ ορισμένοι θα προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία ακινήτου ή στην οικονομική εκμετάλλευσή του. Σε ό,τι αφορά τους οικείους σας, μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσουν κοινά περιουσιακά στοιχεία που έχετε με αδέρφια, ξαδέρφια ή λοιπούς συγγενείς καθώς και η τακτοποίηση σχετικών νομικών θεμάτων. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε ζητήματα σπουδών, ταξιδιών και γενικά μετακινήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα φύγουν από πάνω σας βάρη και πιέσεις, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο και θα νιώσετε πιο ανάλαφροι και έτοιμοι να διεκδικήσετε κάτι ακόμα καλύτερο. Κάποια έκτακτα έσοδα θα σας βοηθήσουν να ορθοποδήσετε και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα λάβετε θετικές ειδήσεις που θα πυροδοτήσουν ακόμα καλύτερες εξελίξεις αναφορικά με ένα επαγγελματικό σχέδιό σας. Γενικά, θα έχετε τη στήριξη ατόμων από το φιλικό σας περιβάλλον ενώ ορισμένοι από εσάς ενδέχεται να κάνετε μια νέα και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Πηγή: myastro.gr