Στις 6 Φεβρουαρίου 2023 ο Ερμής από τις 23° 46’ του Αιγόκερω βρέθηκε σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα ενισχύσει την ικανότητα της διαισθητικής μας αντίληψης καθώς με μεγαλύτερη ευκολία θα μπορέσουμε να «προθερμάνουμε» το νού μας και να αφεθούμε στο να αποδεχθούμε με μεγαλύτερη άνεση δεδομένα που μας έρχονται σαν εικόνες τις οποίες, ωστόσο, δεν θα αντιλαμβανόμαστε με τις πέντε μας αισθήσεις.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με το συνδυασμό της γνώσης που έχετε αποκομίσει από κάποια γεγονότα του παρελθόντος σας και της έντονης διαίσθησης που θα σας χαρίσει η όψη, θα μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις σε σχέση με ένα καινούργιο επαγγελματικό σας σχέδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μέλλον σας διαγράφεται πολύ καλό, φτάνει να κυνηγήσετε με ορμή και αποφασιστικότητα τα όνειρά σας. Δίπλα σας αρωγούς στις προσπάθειές σας θα έχετε ανθρώπους, είτε από το άμεσα φιλικό, είτε από το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον που πιστεύουν σε εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνετε κάποιες σωστές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε, τόσο την καριέρα σας και γενικά τη δημόσια εικόνα σας, όσο και τα οικονομικά σας. Αισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που ταιριάζετε, τόσο ερωτικά, όσο και πνευματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιοι από εσάς θα πάτε με το ταίρι σας ένα ταξίδι, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό, που θα σας φέρει πιο κοντά και θα ανανεώσει τον έρωτά σας. Κάποιοι άλλοι θα πάρετε μια πιστοποίηση που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά. Εύνοια έχετε και σε νομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί καθώς μια επαγγελματική σας επιτυχία θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε και τα οικονομικά σας. Αισθηματικά, ένας έρωτας που θα μπει για τα καλά στη ζωή και στην καρδιά σας θα γίνει για εσάς πηγή έμπνευσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την πραγματικότητά σας ασχολούμενοι με κάποια δημιουργικά σας σχέδια και δημιουργώντας, έστω και με την έννοια του προσχεδίου, κάτι καινούργιο, τόσο για εσάς, όσο και για το ταίρι και την οικογένειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει μια αγοραπωλησία ακινήτου ή κάποια γραφειοκρατική σχετική τακτοποίηση. Κάποια χρήματα που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε, τόσο την καθημερινότητά σας, όσο και την εμφάνισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τα θέλω και τις ανάγκες σας με τον καλύτερο τρόπο στο ταίρι σας και, ταυτόχρονα, να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά μαζί του. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει εσωτερικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα κάνετε, με μεγάλη σας ευχαρίστηση ωστόσο, κάποια έξοδα που θα αφορούν μια ανακαίνιση ή γενικά την κατοικία σας. Επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, θα νιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι καθώς και σίγουροι για τον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα μικρό ταξίδι θα σας ανανεώσει ψυχικά και θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας. Θετικά νέα θα λάβετε για μια υπόθεσή σας που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές, ταξίδια, υπογραφές και νομικές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα επαγγελματικό πλάνο που είχε, ως ώρας, παγώσει επιστρέφει δυναμικά και με ακόμα καλύτερη ατζέντα αναφορικά με την εξέλιξη της καριέρας σας. Ορισμένοι θα κάνετε κάποια συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Αισθηματικά, ένας παρασκηνιακός έρωτας θα σας αναστατώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Επαγγελματικά, θα βγείτε από ένα τέλμα που σας είχε ταλανίσει ενώ, σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον θα βρείτε ταίρι. Γενικά, θα έχετε βοήθεια από το κοινωνικό σας περιβάλλον.

Πηγή: Myastro.gr