Στις 10 Νοεμβρίου 2023 ο Ερμής από τις 00° 32΄ του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία ενώ θα ξυπνήσει μέσα μας δυσάρεστες μνήμες και σκέψεις που, αν δεν τις καταπολεμήσουμε στη γέννησή τους, θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στη μελαγχολία και στην ηθελημένη απομόνωση.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακόμα και αναβολές σχετικές με υπογραφές συμβολαίων, ταξίδια, μετακινήσεις ή γενικά με κινήσεις και αλλαγές που θέλετε. Κάντε λίγη υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν έχει έρθει ακόμα η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σημαντικά βήματα προς τα εμπρός αναφορικά με τις επιδιώξεις σας. Τακτοποιήσετε, στο μέτρο του δυνατού, οικονομικές οφειλές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να προσέξετε τα λόγια και τις πράξεις σας σε ό,τι αφορά τη συντροφική σας ζωή γιατί θα υπάρξουν εντάσεις και θυμοί που, αν δεν κατευναστούν, θα προκαλέσουν σοβαρούς τριγμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζείτε μια άκρως πιεστική καθημερινότητα και έχετε να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες που δεν σας αφήνουν περιθώριο να πάρετε ανάσα. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να τρώτε σωστά.

ΛΕΩΝ

Τόσο η οικονομική, όσο και η αισθηματική σας πραγματικότητα θα χρειαστούν από εσάς να χρησιμοποιήσετε τη λογική και όχι μόνο το συναίσθημά σας. Μη μπερδεύετε το πάθος με την αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν προβλήματα οικογενειακά που θα χρειαστούν την άμεση δράση σας. Σε περίπτωση αισθηματικής επανασύνδεσης, μη σκεφτείτε μόνο τι σας ένωσε αλλά και το τι σας χώρισε.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε κουτσομπολιά και ίντριγκες, ιδιαίτερα μέσα στο εργασιακό περιβάλλον σας, γιατί θα είστε εσείς οι μεγάλοι εκτεθειμένοι. Θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία με συγγενείς και γείτονες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να καλύψετε ανάγκες, είτε δικές σας, είτε των παιδιών ή γενικά των οικείων σας. Δείξτε κατανόηση στις λάθος συμπεριφορές των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να δείξετε ωριμότητα και σοβαρότητα απέναντι στις αναποδιές που θα υπάρξουν, τόσο στην οικογενειακή, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήσετε το παρελθόν να καθορίσει το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άλυτα προβλήματα από το παρελθόν έρχονται να σας ταλαιπωρήσουν και να σας αναγκάσουν να βρείτε λύσεις άμεσα. Προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε γιατί θα υπάρξουν εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας στεναχωρήσει η συμπεριφορά φίλων ή ομοϊδεατών σας και θα κάνετε δυσάρεστες σκέψεις γι’ αυτούς. Μην προχωρήσετε ακόμα σε επαγγελματικά ανοίγματα γιατί οι συνθήκες δεν σας ευνοούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την εργασία σας καθώς εύκολα μπορεί από απροσεξία να γίνουν λάθη που θα σας στοιχίσουν, κυρίως σε ό,τι αφορά τη δημόσια εικόνα σας.

Πηγή: Myastro.gr