Στις 7 Δεκεμβρίου 2023 ο Ερμής από τις 06° 33΄ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας χαρίσει επικοινωνιακή άνεση και πολύ καλή διάθεση που θα γίνουν και τα διαβατήριά μας, τόσο για να προωθήσουμε τη δουλειά και να πετύχουμε τους στόχους μας, όσο και για να κάνουμε νέες και σημαντικές γνωριμίες.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μέσα από έξυπνες κινήσεις και επαφές με σημαντικά πρόσωπα, θα μπορέσετε να προωθήσετε την καριέρα σας και να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας. Βελτίωση θα δείτε και στα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον και στην πορεία σας θα βρεθείτε και θα ρίξετε προς αυτήν την κατεύθυνση όλη σας την ενέργεια. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και υπογραφές συμβολαίων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια καινούργια επαγγελματική συνεργασία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε σχετικές εκκρεμότητες. Η ερωτική σας ζωή προβλέπεται απογειωτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις, οι νέες αισθηματικές γνωριμίες και οι συνεργασίες σας δέχονται εύνοια. Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα λειτουργήσει άκρως θετικά σχετικά με μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική ιδέα σας.

ΛΕΩΝ

Μια πολύ καλή επαγγελματική συμφωνία θα αναβαθμίσει την καριέρα και τα οικονομικά σας και θα δικαιώσει τους κόπους σας. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα λάβετε κάποια ευχάριστα νέα που θα σας ικανοποιήσουν σε σχέση, είτε με την προσωπική, είτε με την επαγγελματική σας ζωή. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι για να δείτε αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσετε, στο μέτρο του δυνατού, να τακτοποιήσετε οφειλές σας σε τρίτους καθώς και οικονομικές υποθέσεις της οικογένειάς σας. Θα σας απασχολήσει μια αγοραπωλησία ή η οικονομική εκμετάλλευση ακινήτου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πιο δυνατές τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τους κατάλληλους ανθρώπους και να προωθήσετε έτσι τη δουλειά σας. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και σπουδές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση των οικονομικών σας και γι’ αυτό θα κάνετε και κάποιες έξυπνες κινήσεις. Επαγγελματικά, θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες αλλά θα σας βγει σε καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούν ενώ θα λάβετε και ευχάριστες ειδήσεις από αγαπημένα σας άτομα. Το χιούμορ και η καλή σας διάθεση θα φέρουν κοντά σας ενδιαφέροντα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθηματική σταθερότητα και ψυχική ηρεμία θα έχετε ενώ θα βρείτε και έξυπνες λύσεις αναφορικά με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή τα οικεία σας πρόσωπα. Κάποια έξτρα έσοδα θα σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα είστε πιο κοινωνικοί και ορεξάτοι για επαφές και συζητήσεις ενώ η καλή διάθεση, η οξυδέρκεια και το χιούμορ σας θα γίνουν οι “άσσοι στο μανίκι” σας σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές επαφές και γενικά τις σχέσεις σας.

Πηγή: myastro.gr