Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να δοκιμάσουμε καινούργιους, ενδιαφέροντες και, γιατί όχι, συναρπαστικούς τρόπους για να περάσουμε όμορφες στιγμές. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι, μέσα στη φούρια μας να τα προλάβουμε όλα, θα γίνουμε λίγο παραπάνω βιαστικοί και απρόβλεπτα παρορμητικοί με αποτέλεσμα να δημιουργούμε στους γύρω μας ανησυχία και ένταση καθώς δεν θα τους είναι εύκολο, ούτε να μας κατανοήσουν πλήρως, ούτε να συντονιστούν μαζί μας.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, και Υδροχόους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαήμερου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να επαναξιολογήσετε, σε οικονομικό επίπεδο, μια επαγγελματική πρόταση που σας έχει ήδη γίνει, να δείτε αν πραγματικά σας συμφέρει και, φυσικά, να πράξετε τα δέοντα. Κάποια έκτακτα έξοδα θα σας προβληματίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν θέλετε να αλλάξουν οι άλλοι θα πρέπει να ξεκινήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό. Οπότε, θα πρέπει να κατεβάσετε τους τόνους αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε ρήξεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βιώσετε ανατροπές και έκρυθμες καταστάσεις στο καθημερινό σας πρόγραμμα που θα σας ενοχλήσουν και, ταυτόχρονα, θα αναμοχλεύσουν παρελθόντα γεγονότα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ψυχοσύνθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα όποια ερωτικά ρίσκα μπορεί να σας στοιχίσουν συναισθηματικά γιατί δεν θα έχουν τη σταθερότητα που προσδοκάτε. Καλό είναι να έχετε ρεαλιστικούς στόχους και να μην περιμένετε από τους άλλους περισσότερα από αυτά που μπορούν να σας δώσουν.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σας τραβήξουν αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο που έχετε για εσάς και τους οικείους σας. Επειδή θα υπάρχουν οικογενειακές εντάσεις, κρατήσετε χαμηλό προφίλ για να αποφύγετε καυγάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα ανατρέψει με το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του την καθημερινότητά σας. Επαγγελματικά, αποφύγετε να αναμιχθείτε σε κουτσομπολιά γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να προσέχετε τα έξοδά σας γιατί εύκολα μπορεί να κάνετε άκυρες αγορές τις οποίες και σχεδόν αμέσως θα μετανιώσετε. Αισθηματικά, να προσέχετε τις επιπολαιότητες γιατί θα προκαλέσουν σημαντικές ανατροπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες συμπεριφορές εκ μέρους των άλλων που θα συμβούν ταυτόχρονα με μια δική σας εσωτερική ένταση. Για να αποφύγετε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε να εμπλακείτε στο εργασιακό σας περιβάλλον με οτιδήποτε “μυρίζει” παρασκήνιο και ίντριγκα γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο. Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα ξυπνήσουν μέσα σας φοβίες και ανασφάλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με αιφνίδια γεγονότα που θα ανατρέψουν το σκηνικό στο άμεσα φιλικό ή στο ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε το διαιτητή ανάμεσα σε φίλους που βρίσκονται σε κόντρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε αιφνίδια γεγονότα στο εργασιακό σας περιβάλλον που θα επηρεάσουν και την οικογενειακή σας ζωή. Θα χρειαστεί να κουραστείτε αρκετά για να διατηρήσετε τις ισορροπίες και στους δύο τομείς.

ΙΧΘΥΣ

Αναβολές και καθυστερήσεις στα εργασιακά σας πλάνα θα σας βγάλουν εκτός προγραμματισμού και θα σας ταράξουν με αποτέλεσμα να γίνετε επιθετικοί με τους συνεργάτες ή τους οικείους σας. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.

Πηγή: Myastro.gr