Στις 10 Μαρτίου 2024 ο Ήλιος από τις 19° 52′ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο.

ΚΡΙΟΣ

Απρόσμενα γεγονότα που θα συμβούν θα σας ανοίξουν τον δρόμο, είτε επαγγελματικά, είτε κοινωνικά ή προσωπικά, με αποτέλεσμα τη δική σας ψυχική και συναισθηματική ανανέωση. Εύνοια θα έχετε και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν ξαφνικές, αλλά άκρως θετικές, εξελίξεις που σα δροσερό αεράκι θα διώξουν τα “σύννεφα” από τη ζωή σας και θα πυροδοτήσουν γεγονότα σχετικά με την υλοποίηση ενός σχεδίου. Αρωγοί στις προσπάθειές σας θα σταθούν άνθρωποι που σας εκτιμούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα λάβετε ευχάριστα νέα σχετικά με μια επαγγελματική συνεργασία η οποία, εκτός από τα έσοδά σας, θα βελτιώσει και τη δημόσια εικόνα σας. Μια οικονομική συμφωνία που θα γίνει, έστω και κάτω από το τραπέζι, θα σας ικανοποιήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε θα ανανεώσουν μέσα σας την αισιοδοξία και θα σας χαροποιήσουν αρκετά. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά νομικά ζητήματα, εύρεση εργασίας ή σπουδές. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Θετικές εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται σχετικά κυρίως με τη βελτίωση της οικονομικής πραγματικότητας και της εξέλιξης της καριέρας σας. Αισθηματικά, το πάθος και η ερωτική ένταση θα σας ανανεώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

θα βελτιώσετε τη συντροφική σας ζωή και θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ενώ ορισμένοι θα κάνετε και ένα ταξίδι με τον/τη σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για καινούργιες και άκρως ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε, στο μέτρο του δυνατού, είτε κάποιες οικονομικές οφειλές ή γενικά υποχρεώσεις σας, είτε κάποια θέματα σχετικά με κληρονομιές. Ταυτόχρονα, θα ομαλοποιηθούν και οι σχέσεις με συναδέλφους και ανωτέρους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτικές εξομολογήσεις, δώρα, χαρές, φλερτ και ερωτικές κατακτήσεις είναι μερικά από τα δώρα της όψης αυτής για εσάς. Γενικά, ο ρομαντισμός και οι εκδηλώσεις αγάπης θα διώξουν τα όποια σύννεφα από τη συντροφική σας ζωή. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και στα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ψάχνετε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε σπίτι, θα βρείτε κάτι καλό ενώ θετικές εξελίξεις θα έχετε και γενικά σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή οικείων σας προσώπων. Αισθηματικά, ένα άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

θα λάβετε ευχάριστα νέα σχετικά με αδέρφια, ξαδέρφια και γενικά συγγενείς ενώ η κοινωνική σας ζωή θα βελτιωθεί κυρίως μέσα από νέες επαφές. Οι αδέσμευτοι, μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα ή σόσιαλ, θα κάνετε μια νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα έσοδά σας θα αυξηθούν, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν εργάζεστε από το σπίτι, ενώ γενικά θα υπάρχει μια εύνοια σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Γενικά, η αυξημένη σας αυτοπεποίθηση θα λειτουργήσει σα μαγνήτης θετικών γεγονότων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανανεώστε τους στόχους σας και κοινωνικοποιηθείτε καθώς μέσα από τα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε θα έχετε θετικές εξελίξεις, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θετικές ειδήσεις και ερωτικές εξομολογήσεις θα σας ανανεώσουν ψυχή τε και σώματι.

Πηγή: myastro.gr