Την 1η Ιουνίου 2024 ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα συναντηθούν στις 11° 09’ των Διδύμων.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε ευκαιρίες, μέσα από συναντήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες που θα κάνετε, να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας. Κάποια μηνύματα που θα λάβετε θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σταθεροποιήσετε και θα βελτιώστε τις προσωπικές σχέσεις σας καθώς θα νιώσετε και εσείς πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Αρκετοί θα έχετε μια σημαντική οικονομική βοήθεια ενώ άλλοι μια κάποια διευκόλυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ερωτικές και οικονομικές επιτυχίες καθώς και επαγγελματικές ευκαιρίες σας υπόσχεται η όψη αυτή. Γεγονότα που θα συμβούν θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας και εσείς θα ανανεωθείτε ψυχή τε και σώματι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

θα ανανεωθείτε ψυχικά και συναισθηματικά και θα ξαναβρείτε τα πατήματά σας και τον παλιό καλό εαυτό σας. Αισθηματικά, ευνοούνται οι επανασυνδέσεις ενώ οι δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Θα κοινωνικοποιηθείτε, θα διασκεδάσετε και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με φίλους και γνωστούς ενώ ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες. Γενικά, θα πρέπει να εστιάσετε σε στόχους και φιλοδοξίες καθώς και στις ευκαιρίες εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε τη στήριξη ανώτερων από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία, κάτι που θα σας επιτρέψει να αναβαθμίσετε την εικόνα σας. Αισθηματικά, ένα πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον ενδέχεται να τραβήξει την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα ανοίξετε τους ορίζοντές σας με την όψη αυτή και θα θελήσετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες. Εύνοια υπάρχει σε ό,τι αφορά σπουδές, νέες γνωριμίες, ταξίδια και μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσει η τακτοποίηση οφειλών ενώ ευνοείστε σε ό,τι αφορά κληρονομικά και, γενικά, οικονομικά ζητήματα. Αισθηματικά, η αυξημένη λίμπιντό σας θα σας γεμίσει αισθησιασμό και ερωτική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε την ευκαιρία, όχι μόνο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, αλλά να τις πάτε και ένα βήμα παρακάτω. Ειδικά σε ό,τι αφορά τον έρωτα, θα νιώσετε απόλυτα ευχαριστημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας και μια καθημερινότητα περισσότερο ανέμελη και χαλαρή. Αρκετούς από εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα ευεξίας και βελτίωσης εμφάνισης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περισσότερο ενθουσιώδεις και γοητευτικοί θα είστε με την όψη αυτή και θα εστιάσετε την ενέργειά σας σε πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους. Χάρη στον ερωτικό μαγνητισμό και τη γοητεία σας, θα έχετε αισθηματικές κατακτήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήστε οικονομικές υποθέσεις της οικογένειάς σας ενώ ορισμένους θα σας απασχολήσει, είτε η οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου, είτε μια ανακαίνιση. Αισθηματικά, μια επανασύνδεση είναι κάτι το εφικτό.

Πηγή: myastro.gr