Στις 7 Ιανουαρίου 2023 ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον ανάδρομο Ερμή σε όψη συνόδου στις 16° 36’ του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας κάνει πιο ανοιχτούς στην επικοινωνία και στην αλληλεπίδραση με τους άλλους γύρω μας καθώς, μεταξύ άλλων, θα έχουμε να μοιραστούμε μαζί τους αρκετές ιδέες και να συζητήσουμε πολλά και διάφορα θέματα.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή αφορά κυρίως την επαγγελματική σας ζωή και  θα σας βοηθήσει, τόσο στο να επανεκτιμήσετε καταστάσεις και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος, όσο και να δραστηριοποιηθείτε και, με στόχο την εξέλιξή σας, να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να ενεργοποιηθείτε σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές σας σχέσεις και να χτίσετε συμμαχίες που θα σας επιτρέψουν, από το να φτάσετε σε κάποιους στόχους σας, μέχρι και να κάνετε κάποια επαγγελματικά σας όνειρα πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα όποια οικονομικά σας προβλήματα, ακόμα και με την έννοια κάποιων παρελθόντων εκκρεμοτήτων, θα βρείτε λύση ή τουλάχιστον θα δείτε «φως στο τούνελ». Η ερωτική σας ζωή θα είναι εξαιρετικά γόνιμη ενώ ορισμένοι από εσάς θα βρεθείτε ερωτικά με άτομο από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει, μέσα από τη σωστή επικοινωνία και την κατανόηση, να λύσετε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Αισθηματικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για μια επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ

Θα τακτοποιήσετε μικρές εκκρεμότητες που αφορούν στην καθημερινότητά σας. Επίσης, δεδομένης της διάθεσης και της όρεξής σας για επαγγελματική εξέλιξη, θα γίνετε πιο αποδοτικοί, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε την  πελατεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε βασιζόμενοι στα δημιουργικά σας ταλέντα και στην διάθεσή σας να πετύχετε. Αισθηματικά, ορισμένους θα σας απασχολήσει μια επανασύνδεση ενώ άλλους κάτι νέο λαμπερό και ερωτικό.

ΖΥΓΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με τα άτομα της οικογένειάς σας και, σε περίπτωση που υπήρξαν κάποια προβλήματα, θα βρείτε ένα κοινό τρόπο δράσης που θα ικανοποιεί όλους σας. Λύσεις θα βρεθούν και σε ό,τι αφορά υποθέσεις σχετικές με την κατοικία σας ή με ακίνητη περιουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με γνώμονα το σωστό τρόπο επικοινωνίας καθώς και την οξυδέρκειά σας θα μπορέσετε, τόσο να κατανοήσετε το πως θα πρέπει να πλησιάσετε τους άλλους, όσο και το τι θα κάνετε για να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας. Εύνοια δέχεστε και σε θέματα σπουδών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας προμοτάρει σε ό,τι αφορά λύσεις που χρειάζεστε να βρείτε σε σχέση με μια οικονομική σας εκκρεμότητα ενώ, ταυτόχρονα, θα φέρει και το ενδεχόμενο μιας νέας και ενδιαφέρουσας συνεργασίας. Το βασικό είναι πως θα νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θέματα οικονομικά και προσωπικά από το παρελθόν θα βρουν τη λύση τους. Η ενεργητικότητα, η οξυδέρκεια και η θετική σας σκέψη θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αισθηματικά, ορισμένοι θα έχετε επανασυνδέσεις ενώ άλλοι θα απολαύσετε νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας προσφέρουν ψυχική και συναισθηματική ικανοποίηση ενώ ταυτόχρονα θα ανανεώσουν τις ελπίδες σας για κάτι ακόμα καλύτερο που είναι προ των πυλών και θα σας απαλλάξει από ανασφάλειες και φοβίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Βάλτε στόχους και κυνηγήστε τους καθώς σε αυτό αρωγούς θα έχετε ανθρώπους που πιστεύουν σε εσάς και στις δυνανότητές σας. Επίσης, κοινωνικοποιηθείτε και ανοίξτε τον κύκλο σας και ταυτόχρονα επανασυνδεθείτε με φίλους και γνωστούς που έχετε καιρό να δείτε.

Πηγή: Myastro.gr