ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να βάλετε ρεαλιστικούς στόχους και, παράλληλα, να κάνετε και τις σωστές συμμαχίες αν θέλετε να δείτε τα εξελίσσονται τα πράγματα όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και δουλέψτε με πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκτιμήστε την καλή σας τύχη αλλά μη βασιστείτε μόνο σε αυτήν. Οργανωθείτε και προσπαθήστε να ενταχθείτε σε μια καλύτερη επαγγελματική ομάδα. Μην ενθουσιάζεστε εύκολα και, φυσικά, δείξτε έμπρακτα την εκτίμησή σας σε αυτούς που σας έχουν στηρίξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει και κρατήστε, μέχρι νεωτέρας, μικρό καλάθι σε ό,τι αφορά νέες γνωριμίες. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και στις μετακινήσεις καθώς και σε ό,τι αφορά εμπορικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κρατήστε “με νύχια και με δόντια” τα χέρια στις τσέπες σας γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε σε άκυρες αγορές, τις οποίες θα κάνετε για να εντυπωσιάσετε συγκεκριμένα άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό κύκλο, και για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα.

ΛΕΩΝ

Δεν θα πρέπει να έχετε μεγάλες απαιτήσεις από το ταίρι σας ούτε μεγάλες προσδοκίες αναφορικά με την εξέλιξη μιας επαγγελματικής συνεργασίας, καθώς, με τον τρόπο αυτό, και στις δύο περιπτώσεις θα αντιμετωπίσετε εντάσεις, απογοητεύσεις και στενάχωρες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τους πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς σας θα σας οδηγήσει σε ασυνεπείς συμπεριφορές και τάσεις φυγής που θα σας στοιχίσουν, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να ζήσετε στιγμές που θα αφορούν κυρίως τη δική σας ικανοποίηση σε συνδυασμό με την υπερβολική αυτοπεποίθησή σας, εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν σε ανώριμες συμπεριφορές. Συμπεριφερθείτε με σύνεση και υπευθυνότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τις επιπόλαιες ή ακόμα και ενοχλητικές συμπεριφορές εκ μέρους ατόμων από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην τους αφήσετε να σας παρασύρουν στην νοητική “καταιγίδα” τους. Τουναντίον, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και “βάλτε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του”.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη σας να βγείτε, να διασκεδάσετε, να μην ασχοληθείτε με την καθημερινή σας ρουτίνα καθώς και να τα “φορτώσετε όλα στον κόκορα” θα σας οδηγήσει σε λάθη και στραβοπατήματα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επίσης, να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την οδήγηση και τις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη, όχι μόνο γιατί θα έχετε ανάγκη να κανακέψετε τον εαυτό σας, αλλά και γιατί θα θέλετε να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Προσεκτικοί όμως θα πρέπει να είστε και σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική σας ζωή καθώς, αν λειτουργήσετε ανώριμα, θα υπάρξουν εντάσεις και τριγμοί στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τα μέλη της οικογένειάς σας θα χρειαστούν την προσοχή σας καθώς θα υπάρξουν προσπάθειες επιβολής και λοιπές εντάσεις. Καλό είναι να θυμάστε ότι ο εγωισμός είναι κακός σύμβουλος. Γενικά, το παρελθόν θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε όχι και τόσο ευχάριστες συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο που και σε ποιον εκμυστηρεύεστε τις σκέψεις, τα όνειρα και τα μυστικά σας γιατί η επιλογή του λάθος ανθρώπου θα σας στοιχίσει. Μακριά, επίσης, θα πρέπει να μείνετε και από κουτσομπολιά και ίντριγκες, ιδιαίτερα στη δουλειά σας, γιατί θα εκτεθείτε και θα αμαυρώσετε τη φήμη σας.

Πηγή: myastro.gr