Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποια σχέδιά σας και να βρείτε εναλλακτικές γιατί αναβολές και καθυστερήσεις σας έχουν αγχώσει. Αρκετοί θα αντιμετωπίσετε συκοφαντίες και παρασκηνιακές ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν άνθρωποι στον κοντινό σας περίγυρο που θα προσπαθήσουν με τις πράξεις τους να εγείρουν φόβους και ανασφάλειές σας. Οργανώστε με την πρέπουσα στρατηγική τις κινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια επαγγελματική επαφή σας δεν προχωράει με τους ρυθμούς που θα θέλατε ενώ ενδέχεται να αντιμετωπίσετε και εντάσεις με συνεργάτες. Μια κάποια απογοήτευση θα νιώσετε και στη σχέση ή το γάμο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μείνετε μακριά από κλίκες, ίντριγκες και κουτσομπολιά, ειδικά στο εργασιακό σας περιβάλλον, γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί για τυχόν “χτυπήματα κάτω από τη ζώνη”.

ΛΕΩΝ

Η διάθεσή σας να τα βλέπετε όλα ρόδινα μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος επαγγελματικές κινήσεις που θα σας στοιχίσουν. Επίσης, στον έρωτα θα είστε κάπως πιο εύκολοι στη συναισθηματική χειραγώγηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εντάσεις θα αντιμετωπίσετε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ειδικά με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Δείξτε την πρέπουσα προσοχή σε θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα πρέπει να έχετε κατά νου τη φράση “τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν” και να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί αναφορικά με ό,τι επικοινωνείτε γραπτώς γιατί εύκολα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι σε ό,τι αφορά τα έξοδά σας, ειδικά αν αυτά γίνονται γιατί θέλετε να το “ρίξετε λίγο έξω” καθώς όταν χρειαστεί να καλύψετε υποχρεώσεις θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια προβλήματα οικείων προσώπων θα σας αγχώσουν και, ταυτόχρονα, θα σας οδηγήσουν σε συνειδητοποιήσεις. Θα υπάρξουν και κάποια θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία που θα χρειαστούν την προσοχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα λειτουργήσουν επιβαρυντικά στην ψυχολογική σας κατάσταση. Ορισμένοι θα έρθετε αντιμέτωποι με λάθη του παρελθόντος και άλλοι θα ενημερωθείτε για λόγια που έχουν ειπωθεί πίσω από τη πλάτη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε αντιπαραθέσεις και αποκαλύψεις που θα σας στεναχωρήσουν σχετικές, είτε με φιλικά σας πρόσωπα, είτε με άτομα που γνωρίζετε μέσα από τη συμμετοχή σας σε ομάδες. Αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τις εντάσεις που θα αντιμετωπίσετε αυτές τις μέρες σε σχέση με ανωτέρους και συνεργάτες θα είναι σαν να περπατάτε “σε τεντωμένο σχοινί”. Μην πάρετε αποφάσεις ακόμα και δείξτε διάθεση για διάλογο.

Πηγή: myastro.gr