Στις 22 Φεβρουαρίου 2017 δύο πλανήτες με εξαιρετική ισχύ επηρεάζουν και μεταβάλλουν τη ζωή μας μέσα από ένα πολύ δυναμικό τετράγωνο: ο Άρης σε θέση ισχύος από τον Κριό, τετραγωνίζει τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, προξενώντας συγκρούσεις, έρωτες απαγορευμένους, σφοδρές αντιδράσεις και συχνά βίαιη και αναγκαστική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Κριός

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα επιδρά έντονα στη ζωή σου, σε προσωπικά θέματα και στη καριέρα σου, στην οποία θα αφιερωθείς με ζήλο και όρεξη αν επιδιώκεις επιτυχία ή αναγνώριση. Οι ανώτεροί σου θα σε αμφισβητήσουν κάποιες φορές, δημιουργώντας το έδαφος για νέες προκλήσεις. Ωστόσο εσύ θα προχωρήσεις με τόλμη και δυναμισμό, ικανοποιώντας τον εαυτό σου πρωτίστως.

Ταύρος

Ερωτικά θέματα στο προσκήνιο, απέναντι στα οποία όμως δεν λειτουργείς ξεκάθαρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείς μεγαλύτερο μπέρδεμα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια προαγωγή ή μια επαγγελματική εξέλιξη όπως τη φαντάστηκες, ίσως δε βαδίσει σύμφωνα με το σχέδιό σου. Προσπάθησε να βρεις τις αιτίες που σε κάνουν να σκοντάφτεις στο δρόμο προς την επιτυχία.

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να δώσεις ουσιαστικές λύσεις σε τομείς της ζωής σου που είναι εύθραυστοι και προβληματικοί, και το τελευταίο διάστημα σε αδιέξοδο. Θα πρέπει να ξέρεις πως η πιθανότητα να διαλύσεις κάποιες σχέσεις και συνεργασίες ή κάποιες φιλίες είναι υπαρκτή, ειδικά αν βρεθείς να πιέζεσαι. Κάποια στιγμή η ζωή σου θα βελτιωθεί, αφού μετά την κάθαρση θα υπάρξουν νέες, υγιείς βάσεις.

Καρκίνος

Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Άρη ίσως σε ταρακουνήσει σε θέματα οικογένειας και υγείας, κάνοντάς σε να δεις κατάματα την πραγματικότητα. Ωστόσο, θα έχεις μέσα από κάποιες καταστάσεις την ευκαιρία να επουλώσεις ό,τι πληγώθηκε και να σταθεροποιήσεις αργότερα ό,τι τώρα καταρρέει. Θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, να πεις ό,τι αισθάνεσαι χωρίς να επιτρέψεις να σε καταπιέζουν άτομα και καταστάσεις.

Λέων

Έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα στον τομέα υγείας, εργασίας, καθημερινότητας, τα οποία σου θυμίζουν πως όταν αγνοείς κάτι, αυτό γίνεται πιο δυνατό και απειλητικό απαιτώντας από σένα διόρθωση και διεκπεραίωση. Βρες τρόπο να εναρμονίσεις ψυχή και σώμα και να αποφύγεις το πολύ στρες. Ένα παράθυρο σου ανοίγεται, ωστόσο και αυτό είναι ένα ταξίδι που ίσως το δεις ως διαφυγή, ή ένα γεγονός που σε κάνει να ξεχάσεις τα προβλήματά σου.

Παρθένος

Η όψη τετραγώνου μεταξύ του Πλούτωνα και του Άρη, μπορεί να γίνει αιτία να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις. Αυτό το διάστημα θα είναι καθοριστικό, αφού θα φανεί το αληθινό πρόσωπο κάποιων ανθρώπων, κάνοντάς σε να διακόψεις κάποιες επαφές. Σε κάθε περίπτωση, οι αληθινές και σταθερές σχέσεις θα δυναμώσουν μέσα από τις περιστάσεις, όσο εσύ βάζεις στοίχημα με τον εαυτό σου να επιδιώξει πιο θερμά τους στόχους του.

Ζυγός

Η αισθηματική σου ζωή έρχεται σε κόντρα με την οικογενειακή τις μέρες αυτές. Ίσως κάποια σχέση σου δε γίνεται αποδεκτή από τα κοντινά σου άτομα, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε σε ένταση. Το δίλημμα ανάμεσα σε μία ερωτική σχέση και μία ισορροπημένη οικογενειακή ζωή, θα το υποστείς. Στο τέλος, θα υπερισχύσει η περιβόητη διπλωματία σου, που θα βρει τη χρυσή τομή.

Σκορπιός

Η ισχύς της όψης προξενεί αλλαγές και αντιξοότητες, αναγκάζοντάς σε να περάσεις από ένα τεστ αντοχής. Στο στενό περιβάλλον αλλά και στην εργασία σου, θα πρέπει να προσαρμοστείς με τις νέες συνθήκες, που ίσως δε σε ενθουσιάζουν. Η καθημερινότητα και η εργασία θα παίξουν ενεργό ρόλο στη διατήρηση της καλής σου ψυχολογικής κατάστασης, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να ανακαλύψεις τι σε ενδιαφέρει επαγγελματικά, προωθώντας το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σου.

Τοξότης

Με ρίσκα και όρεξη για οικονομικούς πειραματισμούς σε βρίσκει η περίοδος αυτή. Ο οικονομικός τομέας καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της σκέψης σου, αφού οι ανάγκες σου συσσωρεύτηκαν και αυξήθηκαν. Μην κινείσαι ριψοκίνδυνα, γιατί μπορεί οι εξελίξεις να σε απογοητεύσουν. Είσαι έτοιμος να αφήσεις πίσω σου ανεπιστρεπτί λόγια που πλήγωσαν και σχέσεις που πίκραναν.

Αιγόκερως

Η δυναμική της όψης μεταξύ των δύο πλανητών σε επηρεάζει τα μέγιστα, αφού ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σου. Τη σύντομη αυτή περίοδο, ίσως περάσεις σε δραστικές αλλαγές που αφορούν το χώρο σου, τη κατοικία σου ή το άτομο με το οποίο συζείς. Κάποιοι θα επιλέξετε να βάλετε τέρμα σε μία κουραστική συμβίωση, ενώ ενδέχεται να ενταθούν τα θέματα με γονείς, συγγενείς ή ακίνητη περιουσία.

Υδροχόος

Πρόκειται για μία όψη που επιδρά άμεσα στο ψυχισμό και τη διάθεσή σου. Ίσως καλλιεργηθούν άγχη και εμμονικές ιδέες, λόγω εξωτερικών παραγόντων. Αν κατευθύνεις τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου σωστά, θα μπορέσεις να επιτύχεις στόχους που έχεις θέσει. Αν αφεθείς στις αρνητικές σκέψεις, τότε θα υπάρξει αναβολή ή και ματαίωση των επιθυμιών σου.

Ιχθείς

Μπορεί να σε απασχολήσει η σχέση σου με τους γύρω σου, ενώ οι προσδοκίες που έχεις, ίσως δε σε ικανοποιούν. Μη ξεχνάς πως πρόκειται για μία όψη που φέρνει ένταση και ορμητικότητα, οπότε ίσως χρειαστεί να κόψεις δεσμούς που δε σε ωφελούν. Αυτό που έχει σημασία, είναι να υπερασπιστείς τις επιλογές σου. Στις ερωτικές σου σχέσεις, στα επαγγελματικά, στις φιλίες, σε κάθε τομέα της ζωής σου, θα δώσεις μάχη να κρατήσεις το ουσιαστικό.

Πηγή: Myastro.gr