Στις 20 Οκτωβρίου 2023 ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται. Η όψη αυτή θα αυξήσει την περιέργειά μας με την έννοια της σωστότερης αλληλεπίδρασης με τους άλλους, καθώς θα προσπαθήσουμε να τους γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα. Οι σχέσεις με τους γύρω μας, αλλά κυρίως με τα αδέρφια, τα ξαδέρφια, τους συγγενείς καθώς και τους ανθρώπους που συναντούμε σε καθημερινή βάση, θα γίνουν καλύτερες και τυχόν διαφωνίες που είχαμε μαζί τους θα μείνουν στο παρελθόν.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα αποκατασταθούν σχέσεις και συνεργασίες που είχαν “ταλαιπωρηθεί” το τελευταίο διάστημα ενώ ορισμένοι θα διαπραγματευτείτε μια καλή επαγγελματική συμφωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας απασχολήσει η ομαλοποίηση της καθημερινότητάς σας και των εργασιακών σας σχέσεων όπως επίσης και η βελτίωση της διατροφής και της εμφάνισής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Ο έρωτας και η δημιουργικότητα θα σας φωτίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα σχετικά με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας ενώ θα αποκαταστήσετε και τις σχέσεις με μέλη της οικογένειάς σας.

ΛΕΩΝ

Συναντήσεις και νέες γνωριμίες, σε συνδυασμό με τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, θα σας ανοίξουν το δρόμο επαγγελματικά. Αισθηματικά, μια εξομολόγηση θα σας ανανεώσει.

Ολυμπία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις αναφορικά, είτε με μια οικονομική υπόθεσή σας, είτε με μια επαγγελματική συνεργασία. Θα έχετε ευκαιρίες για να προωθήσετε κάποιο σχέδιό σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσετε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας ικανοποιήσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Επαγγελματικά, θα κάνετε κάποιες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα τονωθεί η κοινωνική σας ζωή μέσα από προσκλήσεις και εξόδους ενώ θα κάνετε και κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια συνεργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε κάποιο επαγγελματικό θέμα σας καθώς και την υποστήριξη ανθρώπων που κατέχουν εξουσία. Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορέσετε να ατενίσετε το επαγγελματικό σας μέλλον με αισιοδοξία και θα κάνετε όμορφα σχέδια. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, επαφών με το εξωτερικό αλλά και στον έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα προχωρήσετε σε τακτοποίηση οικονομικών, φορολογικών ή ασφαλιστικών υποθέσεων και γενικά εκκρεμοτήτων έναντι τρίτων, είτε δικές σας, είτε του/της συντρόφου σας.

Πηγή: Myastro.gr