ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει ευκαιρίες στο διάβα σας τις οποίες, αν μπορέσετε να αξιοποιήσετε σωστά, θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε την καριέρα σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ορισμένοι από εσάς θα δεχθείτε μια αρκετά ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που θα σας βάλει σε ένα δίλημμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες ιδέες και ασχοληθείτε με κάποια νέα δημιουργικά σχέδια ή ένα ταλέντο σας, πραγματοποιώντας κάποιο όνειρό σας. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι με το ταίρι σας ενώ ορισμένοι άλλοι θα ασχοληθείτε με το να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει απογειωτικά για την λίμπιντό σας ενώ, ταυτόχρονα, η διάθεσή σας θα είναι περισσότερο χαρούμενη και αισιόδοξη και θα νιώθετε ψυχολογικά ανάλαφροι. Αν έχετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, θα καταφέρετε να τις τακτοποιήσετε προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει θετικά για τις προσωπικές σχέσεις σας, ιδιαίτερα, μάλιστα, για όσες σας έχουν προσφέρει αισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε μια νέα γνωριμία με ενδιαφέρον και ιδιαίτερο άτομο μέσα σε κάποιο κοινωνικό ή φιλικό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξει για εσάς μια σημαντική ευκαιρία καριέρας η οποία θα ανανεώσει τα επαγγελματικά όνειρα σας και θα βελτιώσει την ήδη υπάρχουσα οικονομική σας πραγματικότητα. Ορισμένοι από εσάς θα εμπλακείτε ερωτικά με άτομο με το οποίο καθ’ οιονδήποτε τρόπο συνεργάζεστε ενώ άλλοι θα ανανεωθείτε εμφανισιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την όψη αυτή βοηθό, θα ανανεωθείτε ψυχή τε και σώματι και θα αφεθείτε να απολαύσετε νέες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Όσοι από εσάς είστε σε σχέση, είτε θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, είτε θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο επίσημο βήμα ενώ οι αδέσμευτοι θα βιώσετε ερωτικές περιπέτειες.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική αυτή όψη θα σας φέρει μια κάποια ανακούφιση καθώς ξαφνικά γεγονότα θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά σε ό,τι αφορά, τόσο τις σχέσεις σας με άτομα της οικογένειάς σας, όσο και με θέματα σχετικά με την κατοικία σας. Επίσης, βελτίωση θα έχετε και στα οικονομικά σας μέσα από κάποια αύξηση ή μπόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ικανοποιηθείτε ψυχικά και συναισθηματικά από ένα ευχάριστο νέο που θα ακούσετε αναφορικά με ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ορισμένοι θα δεχθείτε μια ερωτική εξομολόγηση που θα κάνει την καρδιά σας να φτερουγήσει ενώ άλλοι θα ανανεώσετε τον έρωτά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή αρκετοί από εσάς θα δείτε το εισόδημά σας να βελτιώνεται μέσα από έξυπνες δικές σας κινήσεις. Μια επαγγελματική πρόταση για κάτι καινούργιο θα σας βάλει σε σκέψεις. Αισθηματικά, το ταίρι σας θα σας κάνει, με τις πράξεις και τα λόγια του, να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τόσο οι σχέσεις με τους οικείους σας, όσο και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα ομαλοποιηθούν και θα καλυτερεύσουν ενώ θετικές εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με ένα ακίνητο. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, θα βρείτε ενδιαφέροντες τρόπους για να ανανεώσετε ερωτικά τη σχέση με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ψυχοσύνθεσή σας και να δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Βέβαια, σε αυτό θα βοηθήσουν και κάποιες θετικές εξελίξεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές, μετακινήσεις, ταξίδια και υπογραφές συμβολαίων.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες με την όψη αυτή για να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σας βοηθήσουν να δείτε τη θετική πλευρά της ζωής. Αρωγούς σε αυτό θα έχετε φίλους που θα σας ωθήσουν να βγείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Ορισμένοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία σε φιλική παρέα.

Πηγή: MyAstro.gr