ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας φέρει ευκαιρίες για να αποδείξετε την επαγγελματική σας αξία και να εδραιώσετε τη θέση σας. Ταυτόχρονα, κάποιες ξαφνικές ειδήσεις θα οδηγήσουν σε συζητήσεις και, ως εκ τούτου, σε γεγονότα που θα σας ευνοήσουν σχετικά με την εξέλιξη της καριέρας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα φτάσουν στα αφτιά σας ειδήσεις που μπορεί αρχικά να σας ξαφνιάσουν, ωστόσο, θα είναι πολύτιμες καθώς έτσι θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε με τον καλύτερο τρόπο τους συμμάχους από τους αντιπάλους σας και να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις σε ό,τι αφορά το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την όψη αυτή θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητές σας, είτε σε τράπεζες, είτε στο δημόσιο. Κλείνοντας, λοιπόν, τη στρόφιγγα μιας πηγής άγχους θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στην αισθηματική σας ζωή και στο πάθος που θα αναβιώσει με ένα άτομο από το παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή υπόσχεται αισθηματικές επανασυνδέσεις αλλά και επανεξετάσεις σχέσεων που πνέουν τα λοίσθια καθώς θα βρείτε εύκολους και ανώδυνους τρόπους για να απεμπλακείτε αν θέλετε. Όσοι ενδιαφέρεστε για την καλυτέρευση της συντροφικής σας ζωής, θα το καταφέρετε μέσα από τη σωστή επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσουν συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες που θα γίνουν και θα αφορούν έξυπνες και, κατά περιπτώσεις, πρωτοποριακές ιδέες που έχουν τη δυνατότητα να βάλουν την καριέρα σας σε μια ενδιαφέρουσα πορεία. Επίσης, θα ανανεώσετε την εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς ο έρωτας θα είναι η αιτία που θα ανθίσει το χαμόγελό σας. Θα σας απασχολήσουν, λοιπόν, είτε απρόοπτες ερωτικές επιστροφές, είτε ξαφνικές γνωριμίες με κάποιο άτομο που ίσως να μένει μακρυά σας ή να είναι εντελώς διαφορετικό από εσάς ή ίσως και λίγο εκκεντρικό.

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή θα έχετε απρόσμενες μεν, ευχάριστες δε ειδήσεις σχετικές με μια αγοραπωλησία ακινήτου ή την οικονομική εκμετάλλευσή του από εσάς και την οικογένειά σας. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, θα τακτοποιήσετε μια οικονομική οφειλή. Εύνοια δέχεστε σε θέματα κληρονομιάς και διατροφών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ορισμένους από εσάς θα σας ενθουσιάσει μια ερωτική πρόταση την οποία περιμένετε να ακούσετε εδώ και καιρό ενώ κάποιους άλλους μια περίφημη επαγγελματική ευκαιρία. Ειδικά σε ό,τι αφορά την καριέρα σας, βασιστείτε στην οξυδέρκειά σας, στη δύναμη του λόγου σας και ακούστε άτομα που σας υποστηρίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρείτε έξυπνες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να καλυτερεύσετε τα οικονομικά σας και, ως εκ τούτου, και το επίπεδο της καθημερινότητάς σας καθώς θα νιώσετε ότι πατάτε καλύτερα στα πόδια σας. Επίσης, θα βελτιωθούν και οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή θα κάνετε κάποια ευχάριστα ταξίδια που θα σας ανανεώσουν ψυχή τε και σώματι. Αισθηματικά, η σωστή επικοινωνία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση με το ταίρι σας και θα φέρει θετικές εξελίξεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε εύνοια για μια νέα, ξαφνική και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια απρόοπτα αλλά άκρως ενδιαφέροντα γεγονότα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα σας ικανοποιήσουν σε συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο. Εύνοια δέχεστε όσοι από εσάς εργάζεστε από το σπίτι. Ορισμένοι θα ξαναβρεθείτε με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ξαναβρεθείτε με φίλους με τους οποίους είχατε χαθεί και, μέσα από εξομολογήσεις, θα ανακαλύψετε τι είχε συμβεί και ποιο ακριβώς ρόλο είχαν παίξει κάποιοι τρίτοι. Ορισμένοι θα κάνετε ένα απρόσμενο ταξίδι. Επαγγελματικά, θα επιστρέψει μια παρελθούσα προσφορά με διαφορετική όμως ατζέντα.

Πηγή: Myastro.gr