Λένε ότι οι άντρες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο πιο πολύ τους φτύνεις τόσο πιο πολύ κολλάνε… Όπως όμως όλα τα δάχτυλα δεν είναι τα ίδια, έτσι και οι άντρες, δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο! Αν λοιπόν σκέφτηκες να εφαρμόσεις το κόλπο του «γραμματοσήμου» για να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου και για να σε κυνηγά, διάβασε πρώτα τα ζώδιό του για να μάθεις αν αυτή η τεχνική θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα!

ΚΡΙΟΣ

Στην περίπτωση του Κριού, το… κόλπο του γραμματόσημου πιάνει και μάλιστα πολύ καλά! Με λίγα λόγια αυτός ο άνδρας κολλάει πολύ όταν τον φτύνει μία γυναίκα, όταν του παριστάνει την κουλ και την αδιάφορη. Ωστόσο, για να μπορέσει η τεχνική σου να έχει αποτελέσματα, θα πρέπει να υποδυθείς τον ρόλο σου, σαν να πρωταγωνιστείς σε ταινία διεκδικώντας το Όσκαρ του πρώτου γυναικείου ρόλου… Ο Κριός γρήγορα θα τσιμπήσει σε αυτή την τακτική και θα τρέξει να σε αναζητήσει. Αν όμως γρήγορα καταλάβει ότι του «αφήνεσαι» και είσαι πάντα εκεί, διαθέσιμη να τον περιμένεις, τότε θα αρχίσει και αυτός από την πλευρά του πάλι τα κόλπα του!

ΤΑΥΡΟΣ

Το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις σε έναν Ταύρο είναι να αδιαφορήσεις για αυτόν… Η τεχνική του γραμματοσήμου πολύ απλά δεν πιάνει στον Ταύρο, γιατί όχι μόνο δεν θα κολλήσει μαζί σου, αλλά θα τρυπώσουν στο μυαλό του οι αμφιβολίες και οι ζήλιες και δεν θα σε εμπιστεύεται ! Αν λοιπόν εξαφανιστείς, δεν σηκώνεις τηλέφωνα ή δεν απαντάς στα μηνύματά του, θα τον πιάσει το πείσμα του, θα αρχίσει να αμφιβάλει για το κάθε τι, θα κατεβάσει «ρολά» και άντε μετά να τον επαναφέρεις στα καλά του! Ο Ταύρος για να κολλήσει μαζί σου θέλει κανάκεμα και προσοχή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος ανήκει στην κατηγορία των ανδρών που «τσιμπάνε» στο κόλπο του γραμματόσημου, με λίγα λόγια κολλάει εύκολα όταν μία γυναίκα τον φτύσει και του το παίξει δύσκολη… Ωστόσο αυτό το κόλπο δεν θα πιάσει και για πάρα πολύ, γιατί γενικότερα ο άνδρας Δίδυμος βαριέται πολύ εύκολα! Έτσι λοιπόν με αυτό τον άνδρα πρέπει να κρατάς και κάποιες ισορροπίες. Μην του τα δίνεις όλα στο πιάτο, αλλά μην του κάνεις και τη ζωή δύσκολη ! Για να μπορέσεις να τον φέρεις στα μέτρα σου και για να κολλήσει μαζί σου, θα πρέπει να κεντρίζεις το μυαλό του με έξυπνους τρόπους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άνδρας Καρκίνος τσιμπάει μεν με το κόλπο του γραμματοσήμου, δηλαδή με το φτύσιμο, αλλά τον πιάνουν τέτοιες γκρίνιες και ανασφάλειες που σε κάνει να αναρωτιέσαι : «Μα τελικά άξιζε τον κόπο»; Αν αδιαφορήσεις για αυτόν τον άνδρα, θα τρέξει κοντά σου, θα σε αναζητήσει, θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του… όμως θα έχει διαρκώς μία μόνιμη έλλειψη εμπιστοσύνης, που θα σε κουράσει με τις ανησυχίες και τα συναισθηματικά του ξεσπάσματά! Η καλύτερη τακτική για να τον κάνεις λοιπόν να κολλήσει μαζί του, είναι να είσαι εκδηλωτική απέναντί του, κάνοντας του κανακέματα που αναπτερώνουν τον ανδρικό του εγωισμό!

ΛΕΩΝ

Σίγουρα έχεις καταλάβει ότι έχεις να κάνεις με έναν άνδρα αρκετά εγωιστή, που δεν του αρέσει καθόλου το φτύσιμο… Το κόλπο του γραμματόσημου θα πιάσει, αλλά να ξέρεις ότι αν το εφαρμόσεις, τότε θα έρθει η στιγμή που θα σε κάνει και εσένα να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα! Ο άνδρας Λέοντας δεν γουστάρει την απόρριψη, τσαλακώνεται ο εγωισμός του και θέλει πάση θυσία να πάρει την ρεβάνς του! Αν τον φτύσεις, θα κάνει τα πάντα για να σε κατακτήσει, προκειμένου να ικανοποιήσει το «εγώ» του και να πάρει επιβεβαίωση! Με λίγα λόγια θα σε κυνηγήσει, όχι επειδή έχει κολλήσει μαζί σου, αλλά επειδή δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι δεν του δίνεις σημασία…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κόλπο του γραμματόσημου πολύ απλά δεν πιάνει στον λογικό και πρακτικό Παρθένο, που θεωρεί παιδιάστικες εντελώς τέτοιες αντιδράσεις… Είναι περισσότερο έξυπνος από ότι δείχνει και δεν του αρέσουν καθόλου οι τακτικές που χρησιμοποιούν κάποιες γυναίκες για να κατακτήσουν έναν άνδρα… Επιπλέον, δεν το κουράζει και πολύ το θέμα, δηλαδή αν εξαφανιστείς και δεν του δώσεις σημασία, δεν θα κάτσει να σκάσει, θα βρει με κάτι άλλο να ασχοληθεί! Θυμήσου λοιπόν πως έχεις να κάνεις με έναν άνδρα πολύ ρεαλιστή… ο οποίος δεν έχει όρεξη για παιχνιδάκια και είτε θα κολλήσει μαζί σου για αυτό που πραγματικά είσαι… είτε θα τρέξει μακριά!

ΖΥΓΟΣ

Ο άνδρας Ζυγός είναι ο παιχνιδιάρης του ζωδιακού, έχει μία ακαταμάχητη γοητεία που τον βοηθά να έχει όλες τις γυναίκες στα πόδια του… Είναι λάτρης του γυναικείου φύλλου και χωρίς μεγάλη προσπάθεια κολλάει σαν τον γραμματόσημο, όμως πολύ γρήγορα θα του φύγει το ενδιαφέρον όταν βρει κάτι καινούργιο που θα τον εξιτάρει… Αν λοιπόν σου κάνει τον δύσκολο επειδή δεν θέλει δέσμευση, αλλά δεν έχει βρει κάτι άλλο… τότε το κόλπο του γραμματόσημου θα πιάσει και θα τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου! Αν όμως το παίζει «ιστορία» κάνοντας εμφανίσεις και εξαφανίσεις όποτε το θυμηθεί, επειδή παίζει και αλλού… τότε ακόμα και αν τον φτύσεις, μην νομίζεις ότι θα δώσει και τόση πολύ σημασία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας άνδρας Σκορπιός θα ενοχληθεί πολύ αν ακολουθήσεις την τακτική του γραμματοσήμου… Θέλει τα μάτια σου να είναι στραμμένα πάνω του και αν λοιπόν εσύ παραστήσεις την αδιάφορη και εξαφανιστείς, τότε σίγουρα θα τρέξει από πίσω σου… Θα τον κάνεις να ζηλέψει και να παθιαστεί, όμως η πορεία του χρόνου θα αποδείξει ότι αυτή η τακτική μπορεί να είναι και καταστρεπτική για τη σχέση σας, γιατί δύσκολα θα μπορέσει να σου ανοιχτεί και να σε εμπιστευτεί! Αν μάλιστα καταλάβει ότι εσύ τον «φτύνεις» για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον, εκεί λοιπόν μπορεί να κάνει και αυτός ακριβώς το ίδιο, έτσι απλά για αντίποινα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άνδρας Τοξότης, κρατά στα χέρια του το τόξο και τα βέλη, έτοιμος να κατακτήσει στόχους… Όσο πιο δύσκολος είναι ένας στόχος, τόσο μεγαλύτερο το ενδιαφέρον του… Αν όμως κάνει αρκετές προσπάθειες και αποτύχει, τότε θα αναζητήσει άλλον στόχο, γιατί βαριέται τα δύσκολα! Έτσι λοιπόν αν σκέφτεσαι να εφαρμόσεις την τεχνική του γραμματοσήμου, τότε να θυμάσαι ότι το κολπάκι σου θα πιάσει προσωρινά και θα τον δεις να τρέχει από πίσω σου, για να σε φέρει στο σημείο που αυτός θέλει! Αν όμως εξακολουθήσεις να του κάνεις τα κόλπα σου, βάζοντάς του δύσκολα τότε πολύ απλά θα σου πει : «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άνδρας Αιγόκερως θεωρεί μικροπρέπεια από την πλευρά μίας γυναίκας να κάνει κόλπα για να τον κάνει να κολλήσει ερωτικά… Για να μπορέσει να αφεθεί συναισθηματικά ο άνδρας Αιγόκερως, θα πρέπει πρώτα η λογική του να του έχει ανάψει το πράσινο φως… με λίγα λόγια πρέπει να νιώσει ασφάλεια, σιγουριά και εμπιστοσύνη! Με το κόλπο του γραμματόσημου, δηλαδή με το φτύσιμο, ο Αιγόκερως θα θεωρήσει ότι δεν ενδιαφέρεσαι, ή ότι παίζεις και το γεγονός αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά και όχι θετικά! Δεν σε συμφέρει λοιπόν να ακολουθήσεις τέτοιου είδους τακτική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο απρόβλεπτος και εκρηκτικός άνδρας Υδροχόος θα σε κυνηγά πάντα τη στιγμή που δεν το περιμένεις, θα κολλά μαζί σου όταν εσύ είχες χάσει τις ελπίδες σου… και γενικότερα δεν θα μπορείς ποτέ να ξέρεις με σιγουριά μαζί του, που πατάς και που βρίσκεσαι… Τη μία στιγμή μπορεί να είναι πέρα βρέχει και να μην δώσει καμία σημασία αν αδιαφορήσεις για αυτόν, ενώ σε κάποια άλλη φάση που μπορεί να εφαρμόσεις το κόλπο με το γραμματόσημο, εκεί θα τον δεις να τρέχει από πίσω σου σαν σκυλάκι ! Με λίγα λόγια έχεις να κάνεις με έναν άνδρα που δεν πιάνεται εύκολα και δεν μπορείς να γνωρίζεις τι να περιμένεις…

ΙΧΘEIΣ

Το κόλπο του γραμματόσημου, πιάνει πάντα σε έναν άνδρα Ιχθύ ο οποίος τα βάφει μαύρα αν δεν του τηλεφωνήσεις και δεν του δείξεις την αγάπη σου… Χωρίς να το προσπαθήσεις και πολύ, αν μία μέρα δηλώσεις μία εξαφάνιση, αυτός αμέσως θα δείξει την ανησυχία του! Πολλές φορές μπορεί να θεωρήσει ότι τον φτύνεις, χωρίς εσύ να είχες τέτοιο σκοπό.. Ωστόσο δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρήσεις δεδομένα τα συναισθήματα του και ούτε θα πρέπει να νιώθεις την σιγουριά ότι τρέχει πάντα κοντά σου μόλις τον φτύσεις λίγο… Αν τον αφήσεις ακάλυπτο συναισθηματικά, τότε πολύ γρήγορα θα ξεγλιστρήσει από την αγκαλιά σου, αναζητώντας αλλού νέες συγκινήσεις!

Πηγή: Myastro.gr