Πέντε ζώδια που συναισθηματικά «χάνουν τον μπούσουλα»

Πέντε ζώδια που συναισθηματικά «χάνουν τον μπούσουλα»

 

Υπάρχουν κάποια ζώδια που χάνουν εύκολα τη μπάλα στις σχέσεις τους.Ο θυμός, ο φόβος, η απογοήτευση, η συγκίνηση, ακόμα και ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να σε κάνουν να χάσεις τα αβγά και τα πασχάλια κάποια στιγμή ή να σε παρασύρουν σε κινήσεις κι αποφάσεις που συνήθως δε σου βγαίνουν σε καλό.

Δείτε παρακάτω ποια ζώδια είναι αυτά;

 

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν αποτελεί καμία έκπληξη το ότι είναι στην κορυφή της λίστας, άλλωστε ο Ιχθύς είναι γνωστός για το πόσο συμπονετικός και ευσυγκίνητος είναι. Δεν του παίρνει πολύ να κατακλυστεί από υπερβολικό συναίσθημα, τις περισσότερες φορές αρνητικό, λόγω ευαισθησίας σε διάφορες ομάδες, κυρίως αν βλέπει να υποφέρουν αδύναμα όντα, πρόσωπα ή ζώα και να γίνει ένα ψυχολογικό ράκος για την κακία και την απονιά του κόσμου. Εκτός του ότι το δάκρυ πάει κορόμηλο...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο Σκορπιός μπορεί να μη γίνεται συναισθηματικό ναυάγιο και αν τον ρωτήσεις θα σου πει ότι ποτέ δε χάνει τον έλεγχό του, αλλά, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν στιγμές που τα συναισθήματά του ξεφεύγουν τελείως γιατί απλά πρόκειται για ένα άτομο με έντονα πάθη. Η ζήλια, η εκδίκηση, το ότι νιώθει προδομένος μπορεί να τον κάνουν ασυγκράτητο, να χάσει τη μπάλα και να μην του είναι εύκολο να σκεφτεί καθαρά.


ΚΡΙΟΣ

Μάλλον δεν το περίμενες να υπάρχει στη λίστα, όμως πραγματικά πρόκειται για ένα άκρως συναισθηματικό ον και μάλιστα το feeling της στιγμής είναι αυτό που τον ορίζει. Θυμώνει, ενθουσιάζεται, εκνευρίζεται, ερωτεύεται, ανυπομονεί, ό,τι νιώθει το βγάζει προς τα έξω και δε μπορεί, ούτε και θέλει όμως να το ελέγξει, καθώς αυτή είναι και η φύση του: φλογερή και γεμάτη πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης, σε αντίθεση με τον Κριό, θα ήθελε πολύ να έχει μεγαλύτερο αυτοέλεγχο, αλλά, υπάρχουν στιγμές που τα συναισθήματά του παίρνουν τα ηνία και χάνει τη μπάλα. Τη μια στιγμή είναι ενθουσιασμένος, αισιόδοξος, ασυγκράτητος, δεν τον αγγίζει τίποτα και την άλλη, αρκεί ένα μικρό πρόβλημα και πέφτει ψυχολογικά, θυμώνει, χτυπιέται ή τον πιάνει η ανησυχία και η γκρίνια. Για ψυχραιμία ούτε λόγος...

ΖΥΓΟΣ

Πότε ο Ζυγός χάνει τη μπάλα συναισθηματικά; Όταν τίποτα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως το επιθυμούσε ή το περίμενε. Από το πιο μικρό, όπως πχ ένα κούρεμα, που δεν του αρέσει, μέχρι ένα πρόβλημα στη σχέση του καταρρακώνουν το ηθικό του, χάνει την όποια αυτοπεποίθηση είχε και στενοχωριέται. Η απογοήτευση είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπό του, αισθάνεται λίγος, μίζερος, θέλει να απομονωθεί και να μη δει άνθρωπο. Ό,τι κι αν του πεις, όποιο επιχείρημα κι αν του παρουσιάσεις, η διάθεσή του δε θα αλλάξει. Για "ζυγαριά" η ανισορροπία είναι μεγάλη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top