Ποια είναι τα φετίχ του κάθε ζωδίου στο κρεβάτι;

Ποια είναι τα φετίχ του κάθε ζωδίου στο κρεβάτι;

Κριός

Στον Κριό αρέσει να κάνει στο κρεβάτι …την καμήλα! Σύμφωνα με την έρευνα, οι Κριοί είναι πολύ πιθανόν να μην κάνουν σεξ για μήνες – σε σχέση με άλλα ζώδια. Μετά την πρώτη φορά που έκαναν σεξ, το 28% των συμμετεχόντων, έκαναν μέχρι και 2 χρόνια να ξανά κάνουν.

Επίσης, όταν κάνουν σεξ, αποδείχτηκε ότι και εκεί θέλουν τον χρόνο τους, καθώς είναι το ζώδιο με τους μεγαλύτερους χρόνους στο σεξ, με μέσο όρο διάρκειας τα 31 λεπτά, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο.

Ταύρος

Το 72% των Ταύρων απάντησε πως στο δίλημμα «να κάνεις σεξ ή να αφήσεις τα social media για έναν ολόκληρο χρόνο» θα διάλεγαν το σεξ. Αποτέλεσμα που δείχνει την σημασία του σεξ για το ζώδιο. Βέβαια, στην έρευνα ο Ταύρος αποδείχτηκε ο πιο …basic καθώς το 47% απάντησαν ότι δεν θα έκαναν kinky πράγματα στο κρεβάτι τους.

 

Δίδυμος

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δίδυμος δεν θα προσποιηθεί οργασμό! Σύμφωνα με την έρευνα, ο Δίδυμος ισχυρίστηκε ότι θα έδινε τις πιο ειλικρινείς απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως με πόσα άτομα έχει πάει συνολικά. Στην έρευνα το 79% απάντησαν ότι λένε την αλήθεια για τον αριθμό των ατόμων με τα οποία έχουν κάνει σεξ. Σε αντίθεση με τον Ταύρο, τα διδυμάκια απάντησαν στην πλειοψηφία τους ότι δεν θα έκλειναν τα social media προφίλ τους εάν έπρεπε να διαλέξουν μεταξύ αυτών και του σεξ.

Καρκίνος

Σε αντίθεση με όσα ξέραμε, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, οι Καρκίνοι φάνηκαν να είναι το ζώδιο που κάνει πιο συχνά σεξ. Περισσότεροι από τους μισούς καρκίνους αναφέρουν ότι κάνουν σεξ περισσότερες από 8 φορές τον μήνα. Επίσης, είναι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο και όχι στο κρεβάτι του! Το 78% απάντησε ότι θα ήθελε να κάνει σεξ σε εξωτερικό χώρο και όχι στο κρεβάτι τους!

Λέων

Οι Λέοντες είναι αυτοί που θα στείλουν τα περισσότερα ερωτικά μηνύματα μέσω κοινωνικών δικτύων ώστε να εξασφαλίσουν μία βραδιά πάθους. Επίσης, από την έρευνα προέκυψε ότι ο Λέων είναι πολύ πιθανό να ζητήσει «βρωμόλογα» στο σεξ για να κάνει πιο πικάντικη την ατμόσφαιρα. Το 47% είπε ότι το να λένε βρωμόλογα στο σεξ θα τους άναβε και άλλο.

Παρθένος

Οι Παρθένοι αποδείχτηκαν το ζώδιο που είναι πιο απίθανο να κάνει σεξ με άτομα του ίδιου φύλου. Το 80% των Παρθένων απάντησε ότι δεν θα ήθελε να έχει συνουσία με άτομο του ίδιου φύλου. Ωστόσο, το 36% των Παρθένων απάντησε ότι θα ήταν «μέσα» στο να κάνουν σεξ με 2 άτομα ταυτόχρονα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι τα άτομα που έχουν πολύ ψηλά σε εκτίμηση τον …αυνανισμό. Οι περισσότεροι Ζυγοί απάντησαν ότι αυτοϊκανοποιούνται περίπου 4 φορές την εβδομάδα ενώ το 25% από αυτούς απάντησαν ότι θα επιλέξουν την συγκεκριμένη πρακτική περισσότερες από 5 φορές την εβδομάδα!


Σκορπιός

Η έρευνα έδειξε ότι οι Σκορπιοί είναι εκείνοι που κλείνουν τα περισσότερα ραντεβού από το ίντερνετ! Το 36% από αυτούς αποκάλυψε ότι έχουν κάνει σεξ που προέκυψε από γνωριμία από εφαρμογές για online dating. Μάλλον εμπιστεύονται πολύ το ίντερνετ καθώς το 25% των Σκορπιών δήλωσε ότι παραγγέλνει προφυλακτικά από το ίντερνετ. Επίσης, πολλοί Σκορπιοί προσθέτουν στο ηλεκτρονικό τους καλάθι χειροπέδες και σεξουαλικά βοηθήματα, τα περισσότερα από τα οποία είχαν να κάνουν με το δέσιμο του άλλου συντρόφου.


Τοξότης

Οι Τοξότες είναι εκείνοι που κάνουν το πιο ασφαλές σεξ – και πολύ καλά κάνουν. Το νούμερο είναι ήδη εξαιρετικά χαμηλό και στενάχωρο, καθώς το 33% των Τοξοτών απάντησε ότι χρησιμοποιούν προφυλακτικά σε κάθε τους συνεύρεση. Σκεφτείτε πόσο χαμηλό είναι το ποσοστό στα άλλα ζώδια…

Αντιθέτως, στους Τοξότες δεν αρέσει το λιπαντικό καθώς το 38% από εκείνους δήλωσε ότι δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι φαίνεται ότι έχουν παρατήσει το παιχνίδι του φλερτ. Το 67% των Αιγόκερων δήλωσε ότι δεν θέλει να εμπλακεί σε κάποια ρομαντική σχέση εκείνη την περίοδο.

Ωστόσο, όταν οι Αιγόκεροι κάνουν σεξ, είναι αυτοί που έχουν τους περισσότερους πολλαπλούς οργασμούς! Το 38% δήλωσε ότι βιώνουν πάνω από 1 οργασμό όταν κάνουν σεξ. Αντιθέτως, το 14% των Αιγόκερων απάντησε ότι δεν έχουν έρθει ποτέ σε οργασμό.

Υδροχόος

Στο ζώδιο του Υδροχόου ανήκουν οι περισσότεροι συμμετέχοντες που δήλωσαν ότι δεν θα ήθελαν να κάνουν σεξ εκτός του κρεβατιού τους. Επίσης, είναι το πιο απίθανο ζώδιο να εμπλακεί σε τρίο.

Αντιθέτως, είναι το ζώδιο που έχει τα περισσότερα ερωτικά αξεσουάρ! Σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα, το 42% απάντησε ότι χρησιμοποιεί sex toys πολύ συχνά όταν κάνει σεξ.

Επίσης, είναι το ζώδιο που χρησιμοποιεί το περισσότερο …λιπαντικό καθώς το 51% των Υδροχόων δήλωσε ότι χρησιμοποιεί συστηματικά λιπαντικό όταν κάνει σεξ.

Ιχθύς

Αν και οι Ιχθύες είναι δημοφιλείς για την ρομαντική και συναισθηματική τους φύση, φάνηκαν πολύ τολμηροί στην κρεβατοκάμαρα. Το 27% απάντησε ότι έχει καταγράψει τις ερωτικές του στιγμές στην κάμερα πάνω από μία φορά!

Επίσης, οι Ιχθύες είναι εκείνοι που είναι περισσότερο πιθανό να βρεθούν σε ανοιχτή σχέση καθώς το 30% απάντησε ότι σε τουλάχιστον μία περίοδο της ζωής τους έκαναν συστηματικά σεξ με πάνω από ένα άτομο.

Τέλος, ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που μπερδεύει συχνότερα το όνομα του σεξουαλικού του συντρόφου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top