Ποιοι είναι οι σκληρά εργαζόμενοι του ζωδιακού κύκλου;

Ποιοι είναι οι σκληρά εργαζόμενοι του ζωδιακού κύκλου;
ΚΡΙΟΣ

Δουλεύεις καλύτερα σαν ελεύθερος επαγγελματίας και βάζεις στόχους. Δουλεύεις με επιμέλεια και πολλές φορές αγχώνεσαι και γίνεσαι αναποτελεσματική. Αναζητάς κίνητρα για να κινηθείς και θα πρέπει η εργασία που θα επιλέξεις να ανταποκρίνεται στην ανταγωνιστική σου φύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Διαθέτεις επιμονή, υπομονή, μέθοδο, εστιάζεις και βάζεις στόχους. Το πείσμα σου είναι ένα αρνητικό στοιχείο καθώς μερικές φορές είσαι στενόμυαλη. Λειτουργείς υπέροχα όταν αισθάνεσαι χρήσιμη και βλέπεις πρόοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι επικοινωνιακή και δεν αντέχεις τη μονοτονία. Το μυαλό σου τρέχει γρήγορα και κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το μειονέκτημά σου είναι η κυκλοθυμία σου. Δημιουργείς φιλικές σχέσεις μέσα από τον επαγγελματικό χώρο και διεκπεραιώνεις κάθε εργασία αποτελεσματικά.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπάς τη σταθερότητα, είσαι εργατική και επιμελής. Φροντίζεις όλους τους συναδέλφους στην εργασία σου, λειτουργείς συναισθηματικά, τους υποστηρίζεις και τους στηρίζεις και μετά προωθείς τους στόχους σου. Δεν ρισκάρεις.

ΛΕΩΝ

Είσαι γεννημένη ηγέτης, έχεις αυτοπεποίθηση και κάνεις τα πάντα για να αναγνωριστείς και να αναλάβεις μια θέση εξουσίας. Αναλαμβάνεις ευθύνες και θέλεις να καθοδηγείς. Λειτουργείς ψύχραιμα και δεν αγχώνεσαι. Απόφυγε τις εξουσιαστικές και ανταγωνιστικές σου τάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι σχολαστική, αναλύεις τα πάντα, είσαι παραγωγική και σκληρά εργαζόμενη. Αναλαμβάνεις ευθύνες όσο δύσκολες και αν είναι. Αγαπάς την τελειομανία και μερικές φορές είσαι πεσιμίστρια. Δίνεις βάση και στην παραμικρή λεπτομέρεια όταν αναλαμβάνεις ένα σχέδιο.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι δίκαιη και ισορροπίστρια, αγαπάς την σωστή κατανομή ευθυνών. Η διπλωματία σου σε βοηθάει να αποφεύγεις συγκρούσεις, όμως είσαι και αναποφάσιστη. Σκέφτεσαι αργά και σταθερά και αργείς να τελειοποιήσεις τα σχέδιά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι αξιόπιστη, επιμελής και συγκεντρωμένη στους στόχους σου. Δεν σου αρέσει να σε κατευθύνουν και μιλάς πάντα όταν κάτι δεν πάει καλά, αντιδράς όταν σε φτάνουν στα άκρα. Οι εντάσεις σου προκαλούν φόβο, όμως το έργο σου είναι αξιοθαύμαστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι ενθουσιώδης, έχεις αυτοπεποίθηση και όταν αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες, πολλές φορές τις αφήνεις ημιτελείς, πράγμα ανησυχητικό για τον εργοδότη σου. Έχεις έντονη προσωπικότητα, είσαι διασκεδαστική, έξυπνη και ικανή αλλά πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου μεταξύ του τι μπορείς να δώσεις και της υπερβολικής προθυμίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι εργατική και παραγωγική, αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες με σκοπό την επιτυχία. Πολλές φορές είσαι στενοκέφαλη και δεν αγαπάς τις αλλαγές. Θέλεις να φτάσεις ψηλά και κανείς να μην σε αμφισβητεί. Δουλεύεις σκληρά και θέλεις η δουλειά σου να αποδίδει καρπούς και να αμείβεται σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπάς την ποικιλία και θέλεις να αναλαμβάνεις νέα πράγματα. Έχεις τους δικούς σου ρυθμούς και κάνεις εύκολα φιλίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, είσαι πιστή και διακριτική. Βοηθάς τους συναδέλφους σου όταν έχουν ανάγκη. Δεν σου αρέσει η στασιμότητα, βαριέσαι εύκολα και ψάχνεις τα καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν δίνεις δικαιώματα στην εργασία σου, είσαι αφοσιωμένη και επιμελής. Πιστεύεις σ’ αυτό που κάνεις και δεσμεύεσαι. Αν πάλι δεν σου αρέσει η δουλειά σου, φαντάζεσαι μια καλύτερη ζωή οπουδήποτε αλλού και δεν κάνεις καμία προσπάθεια βελτίωσής της.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top