ΚΡΙΟΣ

Αυτή η όψη φέρνει μαζί της για εσάς ερωτικό και οικονομικό παρασκήνιο. Ορισμένοι θα βιώσετε την επιστροφή ενός έρωτα από το παρελθόν ενώ, ορισμένοι άλλοι, θα ζήσετε έναν απαγορευμένο έρωτα. Οικονομικά, θα επιστρέψει μια προηγούμενη επαγγελματική πρόταση αλλά με διαφορετική ατζέντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση με το ταίρι σας καθώς θα έρθετε πιο κοντά ερωτικά και θα κάνετε από κοινού σχέδια για το κοινό σας μέλλον ή ακόμα και ένα ταξίδι. Ορισμένοι θα ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επαγγελματική συνεργασία με άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα καταπραΰνει την πίεση που σας ασκεί η καθημερινότητα μέσα από την επαφή με άτομα που μπορούν να σας αποσυμπιέσουν. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα πάρετε την «ψήφο εμπιστοσύνης» από άτομα που βρίσκονται σε ανώτερες από εσάς θέσεις στην επαγγελματική ιεραρχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα μπορέσετε να εκφράσετε, σε επαγγελματικό επίπεδο, με τον καλύτερο τρόπο τα δημιουργικά σας σχέδια και να δημιουργήσετε μια καλύτερη προσωπική εικόνα. Αισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το αντικείμενο του πόθου σας ή ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης.

ΛΕΩΝ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικογενειακές οικονομικές εκκρεμότητες. Ορισμένους από εσάς θα τους απασχολήσει η αγοραπωλησία ενός ακινήτου ή η οικονομική εκμετάλλευσή του. Σε προσωπικό επίπεδο, θα μοιραστείτε με το ταίρι σας έντονες ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας στο ταίρι της καρδιάς σας θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα απογειώσει την ερωτική σας ζωή. Βέβαια, ορισμένοι από εσάς θα είστε εσείς που θα δεχτείτε μια ερωτική εξομολόγηση. Θα επιστεγάσετε τις γνώσεις σας με μια πιστοποίηση, κάτι που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξει κάποιο οικονομικό άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και, φυσικά, την οικονομική σας πραγματικότητα. Επιπροσθέτως, θα σας απασχολήσουν θέματα ευεξίας, καλυτέρευσης της διατροφής και της φυσικής σας κατάστασης και της υγείας σας γενικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας ενδυναμώσουν συναισθηματικά και θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε ψυχικά. Αισθηματικά, θα βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή θα έρθετε πιο κοντά στο άτομο που έχει κλέψει τις σκέψεις σας. Επαγγελματικά, θα έχετε μια νέα ενδιαφέρουσα πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε κάποιο οικογενειακό σας θέμα που σας είχε ταλανίσει εδώ και καιρό ενώ ορισμένοι από εσάς θα συνδράμετε, είτε οικονομικά, είτε συναισθηματικά, κάποιο οικείο σας πρόσωπο. Κάποιοι άλλοι θα βιώσετε την επιστροφή ενός ανθρώπου που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα άτομα από το φιλικό σας κύκλο, τα οποία είχατε να δείτε καιρό, και θα ανταλλάξετε λόγια που θα σας χαροποιήσουν. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι με φιλική σας παρέα. Εύνοια δέχεστε με την όψη σε θέματα σχετικά με σπουδές, μετακινήσεις και υπογραφές συμβολαίων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα προκαλέσει γεγονότα που θα σας φέρουν ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ορισμένοι από εσάς θα ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό τους περιβάλλον. Εύνοια δέχονται και οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

ΙΧΘΥΣ

Θα έχετε θετικά νέα σχετικά, είτε με ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε, είτε με κάποια συμφωνία που θέλετε να επιτύχετε. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις, υπογραφές συμβολαίων, ταξίδια, σπουδές και γενικά μετακινήσεις. Αισθηματικά, θα γίνετε πιο ονειροπόλοι και θα βιώσετε στιγμές με το ρομαντισμό διάχυτο.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!