Στις 28 Σεπτεμβρίου 2022 ο Άρης θα βρεθεί από τις 19ο 06’ των Διδύμων σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να συντονίσουμε σωστά τις περιρρέουσες ενέργειες και να δουλέψουμε στοχευμένα θέτοντας μακροπρόθεσμους στόχους τα αποτελέσματα των οποίων θα είναι σταθερά και διαρκή και θα μας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε κάποιες καινούργιες επαφές οι οποίες θα σας φανούν στο μέλλον αρκετά χρήσιμες. Θα έχετε βοήθεια από φίλους ενώ θα λάβετε και κάποια ευχάριστα μηνύματα. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά σπουδές και μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά, οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν από τους ανωτέρους σας στην επαγγελματική ιεραρχία. Εύνοια αλλά και βοήθεια οικονομική θα δεχθείτε ορισμένοι από κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο της οικογένειάς σας. Γενικά, θα έχετε σταθερότητα αλλά και βελτίωση στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει φέρνοντας στο εδώ και τώρα σας ευκαιρίες, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προκειμένου να επιτύχετε. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά νομικές σας υποθέσεις, ανώτερες σπουδές αλλά και ταξίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να χειριστείτε μυστικά και ίσως παρασκηνιακά μια επαγγελματική ή προσωπική σας σχέση. Η αλήθεια είναι ότι κάποια τρέχοντα γεγονότα θα σας κάνουν να νιώσετε ψυχική ικανοποίηση και συναισθηματική ευφορία. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε μια οικονομική σας εκκρεμότητα.

ΛΕΩΝ

Θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα μπείτε σε καινούργιους κοινωνικούς κύκλους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα ακόμα και ένα επαγγελματικό σας όνειρο. Κάποια ελπιδοφόρα νέα και ευχάριστα ταξίδια θα σας ανεβάσουν ψυχικά. Αισθηματικά, η σχέση με το ταίρι σας θα ενδυναμωθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα γίνετε με την όψη αυτή περισσότερο παραγωγικοί και αποδοτικοί ενώ, τόσο η ωριμότητα με την οποία θα χειριστείτε επαγγελματικά θέματα, όσο και η ευκολία με την οποία θα βρείτε λύσεις, θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σας. Η αυξημένη αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει και στην αισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Θα λάβετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις χάρη στις οποίες θα αναθαρρήσετε και θα δείτε τα πράγματα μέσα από μια διαφορετική και πιο ελπιδοφόρα οπτική. Ορισμένοι θα κάνετε και ένα ιδιαίτερα ευχάριστο ταξίδι. Εύνοια δέχεστε σε νομικά θέματα αλλά και σε ό,τι αφορά ανώτερες σπουδές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες έξυπνες μανούβρες που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που απασχολούσαν τους οικείους σας. Η αισθηματική σας ζωή, εκτός από την απαιτούμενη για εσάς ερωτική ένταση, θα σας κάνει να νιώσετε ψυχική και συναισθηματική ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα κάνετε τις απαραίτητες βελτιωτικές κινήσεις έτσι ώστε, όχι μόνο να αναζωπυρώσετε το πάθος, αλλά και να κάνετε το ταίρι σας να νιώσει ασφάλεια. Κάποιοι θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια σοβαρή αισθηματική γνωριμία, ίσως και με μεγαλύτερο ηλικιακά άτομο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετούς από εσάς θα τους απασχολήσει το «χτίσιμο» του κορμιού σας, κάτι που θα σας οδηγήσει στους διαδρόμους των γυμναστηρίων. Κάποιοι άλλοι θα θελήσετε γενικά να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Επαγγελματικά, θα βρείτε αρκετές ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να αναγνωριστεί η δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετούς από εσάς θα σας συνεπάρει μια καινούργια αισθηματική κατάκτηση, ένα νέο ερωτικό πάθος που θα ανανεώσει, όχι μόνο την αισθηματική σας ζωή, αλλά και την ψυχολογία σας με άτομο, είτε με μεγάλη διαφορά ηλικίας από την δική σας, είτε ανώτερης παιδείας ή κοινωνικού στάτους.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε οικογενειακά θέματα που σας είχαν ταλανίσει ψυχολογικά. Αισθηματικά, ορισμένοι θα βιώσετε μια ερωτική επανασύνδεση ενώ κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία όμως θα πρέπει, προς το παρόν, να μείνει κρυφή.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!