Πώς αντιδράει το κάθε ζώδιο στον χωρισμό;

Πώς αντιδράει το κάθε ζώδιο στον χωρισμό;

Το κάθε ζώδιο αντιδράει εντελώς διαφορετικά σε κάθε χωρισμό, καθώς για κάποιους είναι πιο εύκολο ενώ για άλλους πιο δύσκολο.


1. Ο Κριός θα ξεσπάσει σε όλους τους γνωστούς και τους φίλους του και μπορεί να χαλάσει, προσωρινά, πολλές από τις σχέσεις του εξαιτίας της συμπεριφοράς του.


2. Ο Ταύρος παίρνει συνήθως κατάκαρδα τους χωρισμούς του και για ένα μεγάλο διάστημα μπορεί να σταματήσει να κάνει πολλά πράγματα που αγαπούσε.


3. Ο Δίδυμος λέει σε όλο τον κόσμο ότι είναι εντάξει και προσπαθεί να δείξει εντάξει αλλά δυστυχώς είναι χάλια!


4. Ο Καρκίνος ρίχνει πολύ κλάμα μέχρι να φτάσει στο σημείο να μην έχει άλλα…δάκρυα.


5. Ο Λέων παθαίνει μια μικρή κατάθλιψη και νιώθει πως δεν έχει αντοχή να σηκωθεί από το κρεβάτι και σε γενικές γραμμές δεν θέλει να κάνει τίποτα.


6. Ο Παρθένος ρίχνει το φταίξιμο πάνω του και κάνει τα πάντα για να πείσει τον εαυτό του ότι αυτός ευθύνεται για τον χωρισμό.


7. Ο Ζυγός νιώθει την ανάγκη να μείνει μόνος του και πολλές φορές απομακρύνεται και από τους δικούς του ανθρώπους.


8. Ο Σκορπιός δένεται πολύ συναισθηματικά με τις σχέσεις του σε σημείο που όταν χωρίσει θα κοιτάει για μέρες τα πράγματα της/του πρώην του και θα κλαίει.


9. Ο Τοξότης θα χάσει για λίγο καιρό την αυτοπεποίθησή του.


10. Ο Αιγόκερως δείχνει και είναι θλιμμένος για κάποιο διάστημα αλλά γρήγορα προσπερνάει τις άσχημες αναμνήσεις και πάει παρακάτω.


11. Ο Υδροχόος αγνοεί τους πάντες μέχρι να τα βρει ξανά με τον εαυτό του.


12. Ο Ιχθύς θέλει να μένει σιωπηλός, δεν κατηγορεί κανέναν και απλά περιμένει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να συνεχίσει και πάλι τη ζωή του.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top