ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τον τρόπο που επικοινωνείτε γιατί μπορεί να γίνετε απότομοι και, κατά περιπτώσεις, σκληροί με τους άλλους, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν αυτοί δεν «συμμορφώνονται» με τον δικό σας τρόπο δράσης. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τακτοποιήστε τις όποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες και μην προβείτε σε αγορές που θα γίνουν με βάση όχι τις πραγματικές σας ανάγκες αλλά τα όποια συναισθηματικά σας κενά. Στις προσωπικές σας σχέσεις, και δη στις ερωτικές, θα πρέπει να δείξετε ενσυναίσθηση και να μην εστιάζετε μόνο στα δικά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να συγκρατήσετε τα νεύρα, την ένταση και το θυμό που θα σας βγάλει η όψη αυτή, ιδιαίτερα, μάλιστα, γιατί νιώθετε ότι δεν κινείται τίποτα, κυρίως επαγγελματικά, και όλα έχουν μπλοκάρει. Στον έρωτα θα πρέπει να μην είστε παρορμητικοί και να βαδίζετε με γνώμονα τη λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή μπορεί να σας οδηγήσει σε μία, τρόπον τινά, ανακύκλωση παλαιών θεμάτων που σας έχουν ταλαιπωρήσει και, προφανώς, συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν συναισθηματικά, είτε αφορούν τα προσωπικά σας, είτε τα επαγγελματικά. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας.

ΛΕΩΝ

Όσο παθιασμένοι και αν νιώθετε με έναν άνθρωπο, μια κατάσταση ή ακόμα και μια ιδέα, δεν θα πρέπει να είστε παρορμητικοί και ακραία αυθόρμητοι αλλά συγκρατημένοι και όσο το δυνατόν περισσότερο λογικοί. Θα χρειαστεί να βρείτε τις ισορροπίες, ιδιαίτερα, μάλιστα, σε ό,τι αφορά μια φιλία ή τα παιδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πίεση και η παραπάνω εργασία που έχετε αυτό το διάστημα θα σας κρατήσει μακριά από τους οικείους σας και γενικά από το σπίτι σας κάτι που, εκτός από τύψεις, θα προκαλέσει και εντάσεις στις μεταξύ σας σχέσεις. Ορισμένοι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την κριτική διάθεση των ανωτέρων σας στη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε άκρως προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε, είτε προφορικώς, είτε γραπτώς έτσι ώστε να μην αφήσετε κανένα περιθώριο για παρεξηγήσεις. Λίγο παραπάνω προσοχή να δώσετε στις σχέσεις σας με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες όπως, επίσης, και στις μετακινήσεις και την οδήγηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήστε το παρελθόν πίσω σας και μην αναμοχλεύετε καταστάσεις που μόνο πόνο μπορούν να σας «προσφέρουν». Σε περίπτωση ενδεχόμενης αισθηματικής επανασύνδεσης, εξετάσετε ενδελεχώς, εκτός από όλα όσα σας έχουν ενώσει, και όλα όσα εν τέλει σας χώρισαν και σας κράτησαν σε απόσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο και αν αγαπάτε τις περιπέτειες και την συλλογή εμπειριών, με την όψη αυτή θα πρέπει να λειτουργήσετε πιο συντηρητικά. Σε ό,τι αφορά την εργασία σας, η πειθαρχία και η οργάνωση θα σας προστατέψουν από κακοτοπιές. Αισθηματικά, θα πρέπει να δείξετε ενσυναίσθηση και κατανόηση στα προβλήματα που έχει το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε φειδωλοί σε ό,τι λέτε γιατί εύκολα μπορεί να πέσετε θύμα παρεξηγήσεων. Επίσης, μην ασχοληθείτε με κουτσομπολιά, ιδιαίτερα αν δεν είστε 100% σίγουροι για την ορθότητα των λεγόμενων και την αξιοπιστία τους, γιατί στο τέλος θα είστε εσείς οι εκτεθειμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήσετε την αγάπη που έχετε για τα παιδιά, τους φίλους και γενικά τους δικούς σας ανθρώπους να θολώσουν την κρίση σας και μη διστάσετε να βάλετε τα όριά σας όπου χρειαστεί. Από την άλλη, επιτρέψτε στους άλλους να κάνουν αυτό που εκείνοι θεωρούν σωστό για τον εαυτό τους χωρίς να επεμβαίνετε στις αποφάσεις τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, η όψη αυτή μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις λόγω βιασύνης και έλλειψης προσοχής που μπορεί να σας στοιχίσουν. Επίσης, είτε λόγω κάποιων ζημιών στο σπίτι, είτε λόγω διαφορετικών απόψεων, εντάσεις θα αντιμετωπίσετε και με τους οικείους σας.