ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να καταλάβετε, όχι μόνο ποιοι από τους φίλους σας «εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος» με εσάς, αλλά και ποιοι σας αγαπούν αληθινά. Ορισμένοι θα προχωρήσετε με ομοϊδεάτες σας στη δημιουργία ενός φιλόδοξου σχεδίου που θα αφορά το κοινό σας μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα δικαιωθείτε για την υπομονή και την επιμονή που έχετε δείξει σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή με ένα έργο στο οποίο έχετε δοθεί ψυχή τε και σώματι. Οι ανώτεροί σας θα σας υποστηρίξουν υλικά και ηθικά ενώ τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μέσα από κάποιες έξυπνες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει, μέσα από κάποια γεγονότα που θα συμβούν, να δείτε το μέλλον σας με μια άλλη αισιοδοξία. Κάποια σχέδιά σας μπαίνουν σε πορεία υλοποίησης. Ορισμένοι θα σκεφτείτε να πάτε τη σχέση σας σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο ή να εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση των οικονομικών σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την ομαλοποίηση της καθημερινότητας, τόσο της δικής σας, όσο και των οικείων σας. Ορισμένοι θα ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής για να χάσετε βάρος.

ΛΕΩΝ

Ο/η σύντροφός σας θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά με τις πράξεις και τα λόγια του/της ενώ ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε μια συγκατοίκηση ή ακόμα και γάμο ενώ οι σχέσεις με ηλικιακή διαφορά θα έχουν εύνοια. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα έχει πολλές προοπτικές για μακροημέρευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει η αγοραπωλησία ή η οικονομική εκμετάλλευση ενός, ίσως και οικογενειακού, ακινήτου. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας κατάσταση. Ορισμένοι θα ξεκινήσετε μια δίαιτα ή γυμναστική.

ΖΥΓΟΣ

Η έκφραση των βαθιών, αληθινών και ειλικρινών αισθημάτων σας θα χαροποιήσει το ταίρι σας και θα το κάνει να νιώσει σιγουριά ενώ θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχτεί σε εσάς. Φυσικά, αυτό μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα. Εύνοια δέχεστε αν έχετε σχέση με διαφορά ηλικίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικής φύσης οικογενειακές εκκρεμότητες ή να βοηθήσετε οικονομικά κάποιο πρόσωπο από το οικείο περιβάλλον σας. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει η οικονομική εκμετάλλευση ή η αγοραπωλησία ενός ακινήτου της οικογένειάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας βοηθήσει η όψη αυτή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τονίζοντας ιδιαίτερα τη σοβαρότητά τους. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας περνώντας πολύ χρόνο μαζί του κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην μεταξύ σας ερωτική ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε συζητήσεις σχετικές με μια καινούργια οικονομική συνεργασία που θα φέρει λύσεις σε κάποια, καθαρά οικονομικά, οικογενειακά σας ζητήματα. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας, θα εξομολογηθείτε τον έρωτά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άτομα από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά ή ακόμα και να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά μέσα στη σχέση σας, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν με το ταίρι σας έχετε ηλικιακή διαφορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την όψη αυτή κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία η οποία θα σας δώσει την ασφάλεια που επιθυμείτε και, κατά περιπτώσεις, θα γίνει κάτω από το τραπέζι. Αισθηματικά, κάποιοι θα ξεκινήσετε μια σχέση η οποία όμως θα πρέπει προς το παρόν να μείνει κρυφή.