Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η άκρως θετική αυτή όψη θα σας ευνοήσει σε πολλά επίπεδα. Το βασικότερο είναι το ότι θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, κάτι που θα σας επιτρέψει να κινηθείτε με «άλλον αέρα» και να προσκαλέσετε ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αρκετοί από εσάς θα κάνετε και κάποιες ενδιαφέρουσες προσωπικές γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρησιμοποιήσετε κάποιες δυσάρεστες παρελθούσες εμπειρίες που σας είχαν δημιουργήσει φοβίες και ανασφάλειες, αλλά ταυτόχρονα σας πρόσφεραν και πολύτιμη γνώση, σαν καύσιμη ύλη στο «όχημα» που θα σας μεταφέρει σε μια νέα πραγματικότητα. Ορισμένοι, ίσως χρειαστεί να δράσετε κάπως παρασκηνιακά σε σχέση με οικονομικές συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα από φιλικές σας σχέσεις και παρέες θα βρείτε υποστήριξη και βοήθεια σε ό,τι αφορά κάποια επαγγελματικά μελλοντικά σας σχέδια. Καλό είναι να είστε όσο πιο ανοιχτόμυαλοι γίνεται γιατί οι λύσεις, στα όποια προβλήματα σας, μπορούν να εμφανιστούν στο διάβα σας με τρόπους που δεν είχατε φανταστεί. Κάποιοι από εσάς θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά με την όψη αυτή γιατί θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες σχετικές με την εξέλιξη της καριέρας σας ή γενικά με την βελτίωση της δημόσιας εικόνας σας. Επιπλέον, θα έχετε τη βοήθεια ατόμων, είτε ανώτερων από εσάς στην

επαγγελματική ιεραρχία, είτε με μεγαλύτερη γνώση που θα σας δείξουν το σωστό δρόμο.

ΛΕΩΝ

Στο διάβα σας θα έρθουν άνθρωποι που θα σας δείξουν καινούργια επαγγελματικά μονοπάτια ή θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να βγείτε από την πεπατημένη και να χαράξετε μια νέα πορεία με γνώμονα τη γνώση και τις εμπειρίες. Ιδιαίτερα ευνοούνται τα ταξίδια, οι σπουδές και οι σχέσεις με ανθρώπους από το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια θέματα που σας απασχολούν σχετικά, είτε με δάνεια, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομιές ή γενικά με θέματα που αφορούν οικονομικές συμφωνίες, θα βρουν διεξόδους πράγμα που θα σας επιτρέψει να ανακουφιστείτε ψυχικά. Για ορισμένους από εσάς θα ανοίξουν νέοι επαγγελματικοί δρόμοι ενώ κάποιοι άλλοι θα βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Θα εστιάσετε, τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες καθώς θα αναζητήσετε σταθερότητα αλλά και, ανάλογα με την περίσταση, εξέλιξη. Ακόμα και αν είχατε αντιμετωπίσει εντάσεις και προστριβές, τώρα θα μπορέσετε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις που θα αφήσουν άπαντες ευχαριστημένους και ικανοποιημένους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσει η φροντίδα του σώματος, η υγεία αλλά και η βελτίωση της εμφάνισής σας. Θα αναζητήσετε την ευεξία μέσα από τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητά σας. Σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις, το «πολεμικό κλίμα» θα αποχωρήσει και οι εργασιακές σχέσεις θα βελτιωθούν τα μάλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γενικότερη επιθυμία σας θα είναι να αναζητήσετε τη χαρά και την ευδαιμονία. Θα κοινωνικοποιηθείτε, θα βγείτε με φίλους και θα διασκεδάσετε. Δεδομένης, μάλιστα, και της αυτοπεποίθησής σας θα προσεγγίσετε με μεγαλύτερη ευκολία το άτομο που σας ενδιαφέρει ή με μεγαλύτερη άνεση θα κάνετε γνωριμίες. Οι έχοντες σχέση, θα ζήσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα σας προσφέρουν χαρά και ηρεμία. Θα έρθετε πιο κοντά και με άτομα που έχετε, είτε απομακρυνθεί, είτε απλά έχετε να δείτε καιρό. Ευνοείστε ιδιαίτερα σε θέματα σχετικά με την κατοικία σας, ή γενικά με ακίνητα με την έννοια μιας μετακόμισης, ανακαίνισης, αγοραπωλησίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης κάποιου οικογενειακού ακινήτου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα από τη σωστή επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφοριών θα καταφέρετε να βρείτε κοινούς κώδικες με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και, ταυτόχρονα, να βελτιώσετε τις μεταξύ σας σχέσεις. Θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο μέσα από καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε. Επαγγελματικά, θα μπορέσετε με άριστο τρόπο να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη οικονομική συμφωνία.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βρείτε λύσεις σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας και θα βελτιώσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας. Τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν μέσα από κάποια έκτακτα έσοδα ή μια αύξηση των αποδοχών σας. Εύνοια δέχεστε σε θέματα οικονομικών επενδύσεων. Θα θελήσετε να βάλετε την πολυτέλεια στη ζωή σας, μόνο που θα πρέπει να προσέχετε να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: Myastro.gr