Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, καθώς και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών σας ενώ κάποιοι από εσάς θα επανεξετάσετε την επιστροφή μιας σημαντικής παρελθούσας επαγγελματικής συνεργασίας ικανής να τροποποιήσει το, ως ώρας, σκηνικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Να εμπιστεύεστε τη διαίσθηση σας καθώς θα σας βοηθήσει να διαλέξετε τους σωστότερους συνεργάτες για τα όποια μελλοντικά σας πλάνα. Διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι μέσα στα φιλικά ή κοινωνικά σας περιβάλλοντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε θέματα σχετικά με την εργοδοσία ή τους συνεργάτες. Για ακόμα μια φορά, θα αποδείξετε την αξία σας και θα πάρετε την ηθική ή ακόμα και την υλική ικανοποίηση που σας αξίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε γεμάτοι όρεξη και αισιοδοξία και το κύριο μέλημά σας είναι να προχωρήσετε στην υλοποίηση κάποιων μελλοντικών σας σχεδίων. Ωστόσο, θα χρειαστεί να επανεξετάσετε φιλικές σχέσεις και συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Θα επανεξετάσετε, είτε το ενδεχόμενο επιστροφής σας σε μια παλιά συνεργασία, είτε μια παρούσα επαγγελματική κατάσταση την οποία και θέλετε να εξελίξετε. Θα έχετε σταθερή βελτίωση των οικονομικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ψάξετε, και θα βρείτε, πρακτικούς τρόπους για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αισθηματικά, θα πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ή θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας που θα ανανεώσει τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα καταφέρετε να βγείτε από τη δίνη ενός οικονομικού σας θέματος καθώς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε μια οφειλή σας κάτι που θα βελτιώσει και τους τρόπους που κινείστε σε επίπεδο καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνήστε τις σκέψεις σας με το ταίρι της καρδιάς σας εξωτερικεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματά σας. Ορισμένοι από εσάς θα ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας, αισθηματικής φύσης, επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα τακτοποιήσετε θέματα της οικογένειάς σας, ίσως και σε σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Γενικά, θα γίνετε πιο αποτελεσματικοί και θα οργανώσετε με πρακτικό τρόπο τα της καθημερινότητάς σας. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα βελτιωθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα δημιουργικό και αρκούντως φιλόδοξο σχέδιό σας, κάτι που θα ανανεώσει την αισιοδοξία μέσα σας. Τη ζωή ορισμένων από εσάς θα ομορφύνει μια ερωτική εξομολόγηση ή μια επανασύνδεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την όψη αυτή, είτε θα σας απασχολήσει μια αγοραπωλησία, ίσως και οικογενειακού, ακινήτου ή η οικονομική εκμετάλλευσή του, με ό,τι αυτό γραφειοκρατικά συνεπάγεται, είτε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βρείτε το κουράγιο και την όρεξη να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι αναφορικά, τόσο με κάποια φιλικά ή κοινωνικά περιβάλλοντα στα οποία κινείστε, όσο και με τα επαγγελματικά σας. Για κάποιους από εσάς μια παρελθούσα επαγγελματική πρόταση επιστρέφει.

Πηγή: Myastro.gr