Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Στις 8 Οκτωβρίου 2023 ο Άρης από τις 27° 54’ του Ζυγού θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια εσωτερικές εντάσεις και συγκρούσεις που σχετίζονται με το πως βλέπουμε τον εαυτό μας και τι είδους προοπτικές θεωρούμε ότι έχουμε αναφορικά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα έχετε “λυμένο το ζωνάρι σας για καυγά”, άρα θα ψάχνετε αφορμές για εντάσεις. Για το λόγο αυτό, θα χρειαστεί να αποφύγετε να ανεβάζετε τους τόνους, είτε στις προσωπικές, είτε στις επαγγελματικές σας σχέσεις, γιατί θα πείτε πράγματα για τα οποία μετά θα μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις και καυγάδες με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε που, εκτός του ότι θα σας αποδυναμώσουν, θα σας απομακρύνουν και από τους στόχους σας. Λειτουργήστε με σύνεση και κάντε υπομονή. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και σε ό,τι αφορά μετακινήσεις και νομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη σας να γίνετε “οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού”, κυρίως σε ό,τι αφορά τον έρωτα, μπορεί να σας οδηγήσει σε πρακτικές συναισθηματικής χειραγώγησης του αντικείμενου του πόθου σας. Μην είστε ανυπόμονοι, δείξτε σύνεση και κυρίως λειτουργήσετε με ενσυναίσθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα χρειαστεί να κάνετε λίγο παραπάνω υπομονή αναφορικά με τις σχέσεις με τους οικείους σας. Από την άλλη, ορισμένοι από εσάς θα αφήσετε πίσω σας μια σημαντική συνεργασία η οποία, όμως, δεν εξυπηρετεί την επαγγελματική πρόοδό σας.

ΛΕΩΝ

Εξαιτίας εξωγενών παραγόντων θα βιώσετε μια πιεστική καθημερινότητα ενώ θα υπάρχουν και στιγμές με έντονα ξεσπάσματα που θα πρέπει να αποφύγετε καθώς θα λειτουργήσουν αρνητικά για όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Προσοχή σε μετακινήσεις και σε σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας θυμίσει ότι ο τρόπος που εσείς βλέπετε τον εαυτό σας πάντα θα καθορίζει και τον τρόπο που άλλοι βλέπουν εσάς, άρα όλα είναι θέμα αυτοεκτίμησης. Επιπλέον, θα πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα κεκτημένα σας από παντός είδους επιθετικές ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή έχει τη δυναμική, είτε να προκαλέσει εντάσεις με μέλη της οικογένειάς σας, είτε να φέρει τα πάνω – κάτω σε ό,τι εσείς θεωρείτε σταθερά στη ζωή σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και δείξτε υποχωρητική διάθεση έτσι ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άλυτα θέματα του παρελθόντος και γενικά ό,τι έχετε “κρύψει κάτω από το χαλί” θα επιστρέψουν με τον τρόπο τους στην επιφάνεια απειλώντας τη συναισθηματική σας ηρεμία. Επίσης, αποφύγετε πάση θυσία το παρασκήνιο και μην εμπλακείτε σε ο,τιδήποτε μπορεί να χαλάσει την εικόνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετοί από εσάς θα νιώσετε στο πετσί σας τη λαϊκή ρήση: ” Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων’ οι κότες” και θα βιώσετε δυσάρεστες καταστάσεις που θα αφορούν, είτε κοινωνικές, είτε φιλικές σχέσεις σας. Αντί για τους άλλους, προστατεύστε τον εαυτό σας και ό,τι έχει αξία για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων θα σας οδηγήσει σε πρακτικές χειραγώγησης των άλλων, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό, εκτός από κουραστικό, θα γίνει και τροχοπέδη στις σχέσεις σας με τα άτομα που αποτελούν τον κύκλο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το “μενού” της όψης έχει για εσάς εντάσεις και προβλήματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε από κοινού με τα αδέρφια, τα ξαδέρφια ή με τους εξ αγχιστείας συγγενείς σας. Επίσης, αναβολές ή καθυστερήσεις σε ταξίδια και νομικά έγγραφα θα σας στρεσάρουν αρκετά.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν ή η εν γένει συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων θα ενισχύσει τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Αναφορικά με την προσωπική σας ζωή, μην εμπιστεύεστε χωρίς δεύτερη σκέψη ό,τι σας λένε. Επιπλέον, προφυλάξτε τα κεκτημένα σας.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία

Με την όψη αυτή θα Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, καθώς και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Αν και θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, όχι μόνο δεν θα αποσυντονιστείτε, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τα όποια εγχειρήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία θα χτυπήσει την πόρτα σας και θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η αισθηματική σας ζωή θα ανανεωθεί ενώ επιτυχίες θα έχετε και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βρείτε λύσεις αναφορικά με κάποιες εκκρεμότητες που έχετε οι οποίες, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα αφορούν ένα ακίνητο. Βοηθητική για εσάς θα είναι και η στήριξη των οικείων σας σε ένα θέμα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός τολμηρού σχεδίου με τη βοήθεια φίλων ή ατόμων από τον κοινωνικό κύκλο σας. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές, μετακινήσεις και υπογραφές συμβολαίων.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, ειδικά αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια τολμηρή επαγγελματική κίνηση η οποία θα λειτουργήσει υπέρ σας και θα βελτιώσει τη δημόσια εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και για το λόγο αυτό θα πάρετε ρίσκα και θα προβείτε σε κινήσεις ικανές να τροποποιήσουν άκρως θετικά την τρέχουσα πραγματικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα προχωρήσετε σε κρυφές επαγγελματικές συναντήσεις και μυστικές οικονομικές συμφωνίες, ικανές να σας διασφαλίσουν την επιτυχία. Ορισμένους θα σας απασχολήσει και μια επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, τόσο το αισθηματικό, όσο και το επαγγελματικό. Θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας όσοι έχετε, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας “αλλάξει μυαλά”.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και θα κινηθείτε με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε η επιτυχία να γίνει μονόδρομος. Μια επαγγελματική πρόταση θα αλλάξει το ως ώρας στρωμένο σκηνικό της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιό σας καθώς και τον εαυτό σας, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Η αισθηματική σας ζωή θα γίνει πηγή χαράς. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και εμπορικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε καθαρά αισθηματικό επίπεδο, θα νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας ενώ η ερωτική σας ζωή αναμένεται απογειωτική. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά την αγοραπωλησία ή την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ερωτική εξομολόγηση θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και συναισθηματικά ενώ, αν δεν έχετε ερωτικό στόχο, θα έχετε κατακτήσεις καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Επαγγελματικά, εκφράστε τις ιδέες σας.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο που ξοδεύετε τα χρήματά σας γιατί θα υπάρχει μια τάση σπατάλης, ειδικά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε φίλους ή το αντικείμενο του πόθου σας. Ορισμένοι θα έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Εύκολα μπορεί να χάσετε την υπομονή σας και να συμπεριφερθείτε με έντονο τρόπο στους οικείους σας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικογενειακή σας γαλήνη. Από την άλλη, μπορεί εσείς να είστε οι αποδέκτες επιθετικής συμπεριφοράς. Προμηνύονται και κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προβλήματα, ίσως και νομικής φύσεως για ορισμένους, που δεν είχατε φροντίσει να λύσετε στο παρελθόν επιστρέφουν με αποτέλεσμα η διαχείρισή τους να σας ταλανίσει ψυχολογικά. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες καθώς και στις μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια σε άτομα, είτε από το άμεσα φιλικό, είτε από το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον έτσι ώστε να μη χρειαστεί να πιεστείτε εσείς για να φέρετε εις πέρας κάποιο τρέχον μεταξύ σας θέμα. Προσεκτικοί να είστε με άτομα που βρίσκονται σε ανώτερες θέσεις.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε στον επαγγελματικό σας χώρο καθώς εύκολα μπορεί να ανέβουν οι τόνοι και να υπάρξουν παρεξηγήσεις και ρήξεις που στο τέλος θα σας στοιχίσουν. Να μη λειτουργείτε παρορμητικά γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από απροσεξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις και τις δυνατότητες σας και καλύτερα να ξεκινάτε έχοντας κατά νου και τα αρνητικά ενδεχόμενα έτσι ώστε να μην είστε εντελώς απροετοίμαστοι. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην συνεννόηση και γραφειοκρατικές καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απογοητεύσουν άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον που με τα λόγια και τις πράξεις τους θα σας παρουσιάσουν έναν εαυτό που δεν είχατε υπόψιν σας. Προσεκτικοί να είστε με τα οικονομικά σας και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητές σας σε τράπεζες ή δημόσιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αναγκαστείτε να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που φαίνεται να παρεμποδίζουν με τις πράξεις τους την εξέλιξη της καριέρας σας και, έτσι, να ηχήσουν στη δουλειά σας «τα τύμπανα του πολέμου». Προσπαθήστε να μην είστε, όμως, παρορμητικοί και να οργανώσετε καλύτερα τη στρατηγική σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το «πρόγραμμα» της όψης για εσάς έχει εντάσεις με τους συνεργάτες σας και αντιπαραθέσεις που εύκολα μπορεί να σας εκθέσουν. Γενικά, όσο και αν νιώθετε ότι πιέζεστε, καλό θα ήταν να μη λειτουργείτε αψυχολόγητα και παρορμητικά διότι αντί να βγάλετε άκρη θα μπερδευτείτε χειρότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να γίνετε αρκετά πρακτικοί και, όσο και αν «η καρδούλα σας το θέλει», να μην ονειροβατείτε γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Επιπλέον, μην ξανοίγεστε με τα οικονομικά σας και ακολουθήστε μια πιο συντηρητική τακτική έτσι ώστε να μη ζήσετε τις συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε πολύ φόρτο εργασίας από τη μία και πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις από την άλλη που θα σας ταλανίσουν, καθώς θα νιώθετε ότι δεν είστε πουθενά αρκετοί. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί και να αποφύγετε εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά, ειδικά στο εργασιακό σας περιβάλλον, καθώς εύκολα μπορεί να μπλέξετε και να βρεθείτε στο τέλος εσείς εκτεθειμένοι. Επιπλέον, θα νιώθετε μια εσωτερική αντάρα που θα σας κάνει πιο δύσκολη την καθημερινότητα. Προσεκτικοί να είστε στις μετακινήσεις και σε θέματα ευεξίας.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, καθώς και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα βρείτε το θάρρος να εκφράσετε τις βαθιές ψυχικές σας ανάγκες και συναισθήματα, είτε στους οικείους σας, είτε σε άτομα που βρίσκονται στα περιβάλλοντα που κινείστε. Επίσης, θα μπορέσετε να βάλετε τις βάσεις για ένα επαγγελματικό σχέδιό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα απλωθεί μπροστά σας ένα χαλί πολλών πιθανοτήτων, δυνατοτήτων και απεριόριστων επιλογών που θα σας υποχρεώσει να κινηθείτε γοργά και σε έντονους ρυθμούς έτσι ώστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αρωγούς θα έχετε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα προστατεύσετε «με νύχια και με δόντια» τα κεκτημένα σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε καθαρά προσωπικό επίπεδο. Η όρεξη που θα έχετε για δουλειά σε συνδυασμό με το μαχητικό πνεύμα και την πλούσια φαντασία σας θα ανταμειφθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι και ενεργητικοί και έτοιμοι να πάρετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Εύνοια θα έχετε σε ο,τιδήποτε έχει σχέση με εξωτερικό, μάθηση και ταξίδια.

ΛΕΩΝ

θα προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι ή θα κινηθείτε κάπως παρασκηνιακά σε σχέση με μια επαγγελματική συνεργασία. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων οικονομικού τύπου. Ένας μυστικός έρωτας θα ταράξει τη ζωή ορισμένων από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για εσάς που θα σας επιτρέψουν να κάνετε ρεαλιστικά σχέδια για το επαγγελματικό σας μέλλον. Βοήθεια σε ό,τι αφορά τους στόχους και τα όνειρά σας θα έχετε, είτε από το ταίρι σας, είτε από κάποιο άτομο που κινείται στο φιλικό περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας ενώ θα υπάρξουν περιπτώσεις που με την αρωγή τους θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας ένα επαγγελματικό έργο σας. Η όψη σας ευνοεί ιδιαίτερα σε θέματα εξέλιξης καριέρας αλλά και βελτίωσης της υγείας, της εμφάνισης και της καθημερινότητάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας βάζοντας σε πορεία υλοποίησης ένα φιλόδοξο έργο σας. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, η γοητευτική περσόνα σας θα φέρει κοντά σας θαυμαστές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν κάποιες οικογενειακές υποθέσεις σας σχετικές, κατά περιπτώσεις, με περιουσιακά στοιχεία ενώ κάποιοι θα προχωρήσετε στην αγοραπωλησία ή οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Η ερωτική σας ζωή αναμένεται να ποτιστεί με πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν αρκετά καθώς θα γίνετε αρκούντως διεκδικητικοί αναφορικά με τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σας. Εύνοια θα έχετε σε θέματα που αφορούν αδέρφια και συγγενείς, ταξίδια, μάθηση και αγορά μεταφορικού μέσου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες συγκυρίες θα λειτουργήσουν άκρως υποστηρικτικά βοηθώντας σας να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τόσο επαγγελματικά, όσο και κοινωνικά. Αισθηματικά, η ήδη υπάρχουσα σχέση σας θα σταθεροποιηθεί ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα σε επαγγελματικό περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την ενέργειά σας, κάτι που θα μεταφέρετε και στους άλλους δημιουργώντας, με τον τρόπο αυτό, ένα θετικό και ευχάριστο κλίμα ευδαιμονίας. Η ερωτική σας ζωή αναμένεται εξίσου ευοίωνη και ενδιαφέρουσα.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: 27ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Θα βελτιώσετε την οικογενειακή σας ζωή και θα βρείτε λύσεις σε θέματα που απασχολούν τους οικείους σας. Θα ασχοληθείτε με μια αγοραπωλησία ακινήτου ή με κάποια σχετικά με την κατοικία σας έξοδα. Ορισμένοι θα έχετε μια αισθηματική επιστροφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις σχετικές, είτε με ένα επαγγελματικό, είτε με ένα προσωπικό σας θέμα που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά μάθηση, νομικά θέματα, μετακινήσεις και ταξίδια. Τα, όποια, νέα ξεκινήματα θα έχουν θετική εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να κινηθείτε κάπως παρασκηνιακά για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε μια νέα και περισσότερο συμφέρουσα, για εσάς, οικονομική συμφωνία. Εκμεταλλευτείτε τις οικονομικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε και στην αισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να επαναπροσδιορίσετε τις επιθυμίες και τους στόχους σας και να χαράξετε, αν χρειαστεί, μια νέα πορεία. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, αν έχετε, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για κάτι καινούργιο.

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογία σας βελτιώνεται και γενικά «παίρνετε τα πάνω σας», κυρίως εξαιτίας ελπιδοφόρων για τα επαγγελματικά σας νέων και

θετικών γεγονότων για την αισθηματική σας ζωή. Ορισμένοι ίσως κάνετε μια οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα από τον άμεσα φιλικό ή τον έμμεσα κοινωνικό κύκλο σας θα κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ικανές να σας βοηθήσουν να τροποποιήσετε το ως ώρας στημένο σκηνικό της ζωής σας γενικά και της καριέρας σας ειδικά. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να μπορέσετε, είτε να βελτιώσετε το υπάρχον επαγγελματικό σας στάτους, είτε για να κάνετε κάτι καινούργιο που θα εξελίξει την καριέρα σας. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές έντονου πάθους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη διστάσετε να κάνετε τολμηρές κινήσεις, ειδικά στα επαγγελματικά σας, καθώς μόνο μέσα από αυτές θα μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε και να ατενίσετε το, κυρίως οικονομικό, μέλλον σας με αισιοδοξία. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι, ίσως και στο εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυξημένη ερωτική σας διάθεση, σε συνδυασμό με τη γοητευτική αύρα σας, θα σας χαρίσει επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα. Από την άλλη, η σταθεροποίηση των οικονομικών σας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το επίπεδο της καθημερινότητάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε ευχάριστα νέα και θετικές αλλαγές αναφορικά με την προσωπική σας ζωή. Αν χτυπάει η καρδιά σας για ένα συγκεκριμένο άτομο, θα έχετε εξελίξεις ενώ γενικά οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα αναβιώσετε τον έρωτά σας με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μικρά καθημερινά θετικά γεγονότα, όλα μαζί μαζεμένα μπορούν, με την επίδρασή τους πάνω σας, να σας βοηθήσουν να κάνετε σημαντικές αλλαγές που θα εξελίξουν γενικά τη ζωή σας. Ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γοητευτική σας περσόνα θα τραβήξει, όπως το φως τις πεταλούδες, τους άλλους και θα σας βοηθήσει να βρείτε ανταπόκριση ή ενδεχομένως τη λύση αναφορικά με ένα αισθηματικό σας ζήτημα. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές, μετακινήσεις, ταξίδια καθώς και νέες αισθηματικές γνωριμίες.

Πηγή: Myastro.gr

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

ΚΡΙΟΣ

Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και πιστέψτε στην ψυχική σας δύναμη. Η αποκάλυψη ενός παρασκηνίου θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε και κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές. Θα ενδυναμωθούν οι σχέσεις με τους οικείους σας και ορισμένοι θα βοηθήσετε ένα μεγαλύτερο μέλος της οικογένειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Άτομα από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε πορεία υλοποίησης ένα φιλόδοξο σχέδιό σας. Ιδιαίτερη εύνοια δέχεστε αν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, σχετίζεστε με ομάδες και συλλόγους. Κάποιοι θα βοηθήσετε ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέσα από κάποιες έξυπνες κινήσεις σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια στην καριέρα σας και να δείξετε πόσο αποδοτικοί και διορατικοί είστε στους ανώτερους από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία. Τα οικονομικά σας και η δημόσια εικόνα σας θα αναβαθμιστούν αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αποφασίσετε να ανοίξετε, είτε τους πνευματικούς σας ορίζοντες μέσα από σπουδές ή κάποια σεμινάρια που θέλετε να κάνετε, είτε τους κοινωνικούς μέσα από την κοινωνικοποίηση και τις νέες γνωριμίες ή, ακόμα, και μέσα από ένα ταξίδι. Ορισμένοι θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις.

ΛΕΩΝ

θα βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα που σας είχαν ταλανίσει ενώ ορισμένοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια καινούργια συνεργασία που θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές πάθους με το ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είστε δεσμευμένοι, είτε θα θελήσετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίσημο βήμα της σχέσης σας, είτε θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι, ίσως και μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα κάνετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Θα θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, ακόμα και μέσα από μια αισθητική επέμβαση, ή να ανανεώσετε το στυλ ντυσίματος ή χτενίσματός σας. Η καλή διατροφή και η γυμναστική θα σας βοηθήσουν. Επαγγελματικά, η συνέπειά σας θα αναγνωριστεί από τους ανώτερούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορέσετε να κάνετε τις σωστές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να απεμπλακείτε από πιεστικές καταστάσεις που είχατε βιώσει, ειδικά σε σχέση με την δουλειά σας. Ωστόσο, το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειάς σας θα το επενδύσετε, είτε στα παιδιά σας, είτε στο ταίρι της καρδιάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, θα υπάρξει κάποια επανασύνδεση που θα σας γαληνέψει. Αναφορικά με την οικογένειά σας, θα έρθετε πιο κοντά με μεγαλύτερα μέλη ενώ ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει η αγοραπωλησία ή η οικονομική εκμετάλλευση ενός οικογενειακού ακινήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις και σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας ενώ κάποιοι από εσάς ίσως χρειαστεί να κάνετε και ένα, έστω και κοντινό, ταξίδι. Ορισμένοι θα έχετε μια καινούργια επαγγελματική πρόταση ή θα αναβαθμιστείτε στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ή προσωπική σας επιτυχία θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε ή να βελτιώσετε το εισόδημά σας και να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. Ορισμένοι θα βελτιώσετε τη διατροφή και θα ανανεώσετε την εμφάνισή σας.

ΙΧΘΥΣ

Θα διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας και θα κρατήσετε κοντά σας μόνο ό,τι σας εξελίσσει και δεν σας κρατάει πίσω. Θα αναζητήσετε τη σιγουριά και την ασφάλεια στις προσωπικές σας σχέσεις και θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει στις επαγγελματικές.

Πηγή: Myastro.gr

Newsletter

Θέλεις να μη χάνεις τα καλύτερα. Σε θέλουμε στην παρέα μας. Τσέκαρε το Νewsletter μας και κάθε Παρασκευή θα έχεις στο email σου τα θέματα από το govastileto.gr που επιλέγουμε για εσένα.

    Πατώντας "ΕΓΓΡΑΦΗ" αποδέχεσαι τους Όρους χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου.